Atelierul de creație „Eu sunt meșterul mamei” revine!


    În data de 25 februarie, vă invităm alături de copilul dvs. să descoperiți lumea animalelor prin intermediul artei! Atelierul se va desfășura în cadrul proiectului "Eu sunt Meșterul Mamei".

Duminicile vor deveni și mai interactive pentru picii care vor să învețe ceva nou și interesant. Proiectul celui mai popular forum pentru femei din Moldova mama.md „Eu sunt meșterul mamei” revine. Master-class-urile îndrăgite atât de copii, cât și de părinți!

DSC_4205.jpg

Ești un părinte care iubește arta și dorești ca și copilul tău să înceapă să picteze? Desenul este una dintre activitățile preferate ale copiilor. Desenul le ajută în dezvoltarea abilităților motorii, de limbaj, de luare a deciziilor, de învățare vizuală și inventivitate. 

Copilul dvs. va învăța care sunt mediile de viață a animăluțelor, cu ce ei se hrănesc, ce culori și forme pot avea și multe alte lucruri interesante!

Alături de copii va fi Ionuț Ceban- un artist și trainer care găsește cum să-i motiveze și să-i inspire pe micuți. Vă așteptăm cu mult drag, în data de 25 februarie, la orele 10:30. La atelier pot participa copilași de la 4 anișori. 
Mult succes la desen!

Trainer: Ionuț Ceban
Limbile în care vom lucra: RO + RU
Preț: 70 MDL
Locul desfășurării: str. Studentilor 9/17, EduCentru 

Vă puteți înscrie la masterclass accesînd link-ul 
goo.gl/xszXKB sau apelând numărul: 068 180 318 - Cristina


Я-у-мамы--мастер-fb-ro.png

În cadrul proiectului „Eu sunt meșterul mamei”, copii vor avea posibilitatea să învețe într-o atmosferă veselă și creativă diverse metode hand-made, desen şi pictură. Mai mult ca atât, în cadrul activităților, trainerul va învăța copiii unele cuvinte în limba engleză. Workshop-urile se vor desfășura în centrul educațional pentru copii EduCentru.

DSC_4233.jpg

În centrul educațional EduCentru se desfășoara diverse activități pentru copii, incepînd cu vîrsta de la 1.9 ani pînă la 10 ani, printre care se numără Mini-grădiniță, Educație timpurie, Pregătire pentru școală, Engleză, Dezvoltare personală, Școala de arte, Oratoria și Kids Fun Club.

Recenzie utilizator

Comentarii RecomandateVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.