Ziua Ușilor Deschise la ANSM – ”Dezvoltare personală prin șah”.


    Academia Națională de Șah din Moldova invită toți părinții și copiii (5-12 ani) la Ziua Ușilor Deschise în ANSM cu genericul ”Dezvoltare personală prin șah”.

Evenimentul va avea loc pe data de 9 aprilie 2017, cu începere de la orele 10.00, cu ocazia deschiderii unei noi filiale ANSM în sectorul Râșcani.

Programul va include lecții gratuite de șah, joc de șah simultan, concursuri, masă festivă, multe surprize și premii. Participanții care vor dori să se înscrie și să frecventeze cursurile de șah la filiala Râșcani vor beneficia de reduceri esențiale pentru un curs de oricare nivel.

Cunoscut ca ”un instrument perfect de învățare” șahul contribuie masiv la o dezvoltare personală armonioasă a copilului. Astfel, scopul evenimentului este să inspirăm copiii la o dezvoltare armonioasă, dat fiind faptul că șahul ca instrument de studiu dezvoltă la copii abilități importante ca atenția, memoria, gîndirea critică și creativă, imaginația spațială, coeficientul de inteligență (IQ), răbdarea, simțul responsabilității, voința, puterea de concentrare, încrederea în sine, perseverența, stima de sine, precauția, rezultatele școlare ș.a.

Pentru participare vă rugăm să vă înregistrati aici.

Vă așteptăm cu drag!

1.jpg

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.