Sărbătoarea culinară este foarte aproape! Pe 16 mai, la Moldexpo, va începe principala reuniune gastronomică a țării - tusovka culinară. Bucătari renumiți, bloggeri culinari, jurnaliști din domeniu, restauratori, patiseri și somelieri vor împărtăși secrete culinare și rețete din diverse bucătării, precum și vor face schimb de experiențe.

58649566_2455337578034123_70833396460122

Evenimentul este și mai impunător grație organizării în paralel a trei expoziții: Food & Drinks, Food Technology și Packaging. Depot, unde mai mult de 150 de companii din Republica Moldova, Belarus, România, Rusia, Turcia, Ucraina și Franța vor prezenta dotări tehnice moderne, procese tehnologice performante de fabricare și echipamente de ambalare a produselor alimentare.

Organizator: Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo” SA

Suport oficial: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova

Sponsor general Food&Drinks: Metro Moldova

Suport media: Agro TV

Parteneri: Maximum, La Nobilta del Gusto, Linella, BAKKOUR FOOD SRL, GRAFBEER SRL, SANDRILIONA SRL

58916962_2748859978520469_44271329659353

Peace, love & tusovka culinară

O înțelepciune italiană zice că o salată trebuie făcută de patru bucătari – de un zgârcit, un filosof, un risipitor și un artist.

Bucătarul-zgârcit va pune de toate în salată. La tusovka culinară, la expoziția FOOD&DRINKS, veți putea pune în sacoșe cele mai variate produse  - carne, pește, brânză, produse de patiserie, delicatese, sucuri și multe altele.

Bucătarul-filosof va adăuga sare și piper. Sarea și piperul evenimentului tusovka culinară sunt bucătari-șefi și food-bloggeri renumiți. Bucătarul-șef BBC Alan Coxon va destăinui secretele preparării delicatesei “foie gras”. Aprigă va fi și bătălia bucătarilor-șefi, care vor improviza, creând mâncăruri din bucătăria moldovenească și italiană. Maeștri-bucătari cunoscuți din Moldova vor împărtăși secrete profesionale cu cei care abia prind secretele meseriei, iar food-bloggerii vor pregăti gustări, salate și deserturi de autor. Veți învăța să faceți opere culinare acasă cu Dumitru Boicu și Maria Șiverschih. Compania Bongard va coace cea mai mare plăcintă, demnă de cartea recordurilor Guiness!

Bucătarul-risipitor va turna ulei. Ne vom distra la Festivalul Street Food (meniul va include bucate din carne, pește, pâine, legume și mirodenii exotice) și la bazarul 1001 și una de nopți (dulciuri exotice, narghilea și dansuri). Gurmanzii, cu siguranță, nu vor rata Ziua Peștelui (Fish Day) - bucătăria și fast food-ul de pește într-o singură farfurie de la Fishmarket. Și dacă e să vă distrați, pe 18 mai veniți să jucați ruleta de vin, organizată cu mare drag de La Nobilta del Gusto. Nu trebuie să fii somelier sau un cunoscător de vinuri bune - locul tău este la masa de joc.

Bucătarului-artist i se va încredința să amestece salata și să ducă la bun sfârșit pregătirea bucatelor. Iar o mâncare pregătită bine este, pe bună dreptate, intermediarul perfect pentru o comunicare caldă și prietenoasă la cea mai importantă petrecere culinară din țară, din 16 până în 19 mai la Moldexpo.

Iar la Sărbătoarea mâncării stradale (Street Food Fest) vor fi multe de gustat – va veți cufunda într-o mare de satisfacție alimentară de la Intranslina SRL, Papa Grill și Green Group SRL

Găsiți aici “meniul” evenimentului  - www.tusovkaculinara.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Fiecare Săptămână are o tematică aparte. Tema celei de-a V-a Săptămâni fiind leadership-ul, iar sloganul #SpeakUp (#Fă-teAuzit).
   Republica Moldova s-a alăturat acestei acțiuni globale, iar la inițiativa Automobil Club din Moldova (ACM) în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Inspectoratul Național de Patrulare (INP), cu suportul Alianței Estice pentru Transport Sigur și Durabil (EASST), Federația Internațională de Automobilism (FIA), la nivel național au fost organizate câteva evenimente.

   Astfel, la data de 8 mai, în Primăria localității Congaz din UTA Găgăuzia, a avut loc o masă rotundă cu participarea principalilor actori din domeniul siguranței rutiere – reprezentanții Consiliului Național pentru Securitatea Circulației Rutiere (CNSCR), Inspectoratului Național de Patrulare (INP), autorităților publice locale (APL), organizațiilor non-guvernamentale active (ACM, UCA) și ai societății civile din câteva localități din apropiere (Svetlîi, Chirsova, Comrat). Scopul întâlnirii a fost ca reprezentanții societății civile să se #FacăAuziți în legătură cu problemele cu care se confruntă atunci când ies în stradă, în special, copiii, mamele cu cărucioare, persoanele în etate și cele cu nevoi speciale, iar autoritățile să identifice soluțiile potrivite pericolelor identificate. Locația evenimentului nu a fost aleasă la întâmplare, ci luând în considerare că satul Congaz este cea mai lungă localitate amplasată de-a lungul traseului național (M3), locuitorii fiind supuși unui risc sporit de accidente rutiere.

   Tatiana Mihailova, Automobil Club din Moldova, a deschis discuţia menţionând despre scopul marcării Săptămânilor Globale pentru Siguranţa Rutieră şi, mai ales, despre importanţa unui lider puternic în domeniu, în vederea îmbunătăţirii situaţiei. “Este primordial ca fiecare dintre noi să înţeleagă că poate fi lider în comunitatea sa, precum şi un exemplu pentru cei din jur, care poate identifica problemele şi cere autorităţilor soluţionarea lor. Este foarte important să ne amintim că respectarea unor reguli foarte simple, în stradă, ne poate salva viaţa, fapt ce trebuie promovat pentru toate grupele de vârstă.”
   În acest context, Uliana Catan, Inspectoratul Naţional de Patrulare, a pus accent pe indispensabilitatea oferirii unui exemplu corect din partea părinţilor (maturilor) pentru cei mici şi pe necesitatea instruirii acestora în domeniul siguranţei rutiere, de la o vârstă fragedă.

   Neli Lelenco, Biroul Executiv al Consiliului Naţional pentru Securitatea Circulaţiei Rutiere, a menţionat: „Implicarea tuturor, autorităţilor naţionale, precum şi a celor publice locale, sectorului asociativ, dar şi a fiecărei persoane în parte în activităţile de îmbunătăţire a siguranţei rutiere, ar putea reduce la minim numărul victimelor accidentelor rutiere.”
   Reprezentanţii autorităţilor publice locale au evidenţiat problemele cu care se confruntă în regiune.  Mihail Esir, primarul localităţii Congaz, a vorbit în special despre importanţa evenimentului organizat, activităţile realizate de către APL în ultima perioadă pentru asigurarea condiţiilor de securitate în traficul rutier şi despre problemele existente condiţionate de faptul că localitatea este amplasată pe traseul M3, unul de o importanţă internaţională.

   Ivan Topal, preşedintele raionului Comrat, a susţinut necesitatea unificării eforturilor, subliniind importanţa instruirii copiilor privind siguranţa în trafic, grija ce trebuie să o poarte părinţii pentru securitatea copiilor lor, dar şi crearea condiţiilor sigure de infrastructură rutieră. Despre importanţa petrecerii mai multor lecţii de siguranţă rutieră şi a necesităţii materialelor didactice tematice, a menţionat şi directorul instituţiei de învăţământ nr. 3 din localitate, dna Olga Chebanova. Astfel, echipa ACM a avut grijă ca fiecare instituţie de învăţământ, reprezentanţii cărora erau prezenţi la eveniment să primească Pachetul Educaţional EASST, aprobat de către Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării drept suport informativ la disciplina Dezvoltare personală. La fel, directorul instituţiei a profitat de ocazie şi a cerut de la autorităţi asfaltarea trotuarului de la şcoală până la drumul principal.

   Societatea civilă a formulat cerinţe foarte clare pentru autorităţi, insistând pe: finisarea lucrărilor de reconstrucţie a drumului din regiune care durează mai mult de 5 ani; crearea trecerilor sigure de pietoni în anumite locaţii şi marcarea corespunzătoare a drumurilor; instalarea elementelor de calmare a traficului şi micşorare a vitezei, în special la intrarea în localităţi; construirea trotuarelor pentru pietoni; instalarea semafoarelor şi a sistemelor de supraveghere video; construcţia orăşelelor de siguranţă rutieră pentru copii, precum şi majorarea orelor de siguranţă rutieră.

   După masa rotundă, participanţii de la eveniment alături de elevii din instituțiile de învățământ din localitate  împreună cu ACM, INP, Teatrul Tinerelor Talente ”Oratorul”, Semaforică, Zebra şi Clovnul Capşunică au organizat un flash mob,  ce a presupus un marş al siguranţei rutiere pentru atragerea și sensibilizarea opiniei publice cu privire la problemele actuale din trafic, în special ale pietonilor. Acesta a provocat o atenţie deosebită din partea localnicilor şi a şoferilor, care, fiind interesaţi de ce se întâmplă, reduceau viteza şi comunicau cu copiii.
   La fel, în contextul Săptămânii Globale pentru Siguranța Rutieră a ONU, în cadrul evenimentului de marcare a Zilei Europei, în Grădina Publică “Ștefan cel Mare și Sfânt”, cu începere la ora 11:00, va fi instalat standul #Fă-teAuzit (#SpeakUp) al ACM și INP, pentru a informa despre siguranța rutieră și a chema societatea spre un comportament adecvat și corect în trafic.

   Leadership-ul este abilitatea de a influența sau de a inspira oamenii pentru a atinge un anumit scop. Un mai bun leadership pentru siguranța rutieră este necesar la nivel local, național și regional pentru a atinge obiectivele privind siguranța rutieră în cel mai scurt timp. Liderii eficienți din toate sectoarele societății, sunt cei care #SeFacAuziți în numele siguranței rutiere, precum și întreprind măsuri concrete. Este important să recunoaștem că fiecare dintre noi, ca indivizi, putem fi lideri pentru siguranța rutieră! Fie în calitate de pietoni, bicicliști, motocicliști sau utilizatori de autovehicule particulare sau de transport public, putem #SăNeFacemAuziți pentru siguranța rutieră. Putem să ne comportăm în siguranță pe drum, să servim drept exemplu pentru alții, în special pentru tineri; să optăm pentru perfecționarea legilor și aplicarea acestora și să sprijinim pe cei care au avut de suferit în accidente rutiere. Pentru a ști ce anume să vorbim, trebuie să înţelegem mai întâi riscurile care se întâlnesc pe drum. În fiecare zi călătorim la serviciu, la școală sau vizităm familia și prietenii. În timpul călătoriilor zilnice, dumneavoastră sau copiii dvs. puteți întâmpina anumite riscuri pe șosea. Vă încurajăm să evaluați aceste riscuri și să începeți lupta pentru siguranța rutieră.

   Este foarte important să solicităm doar intervenții în domeniul siguranței rutiere care sunt bazate pe dovezi și care se dovedesc a fi funcționale.
   Pentru a marca cea de-a V-a Săptămână Globală a Sigurantei Rutiere a ONU, fiecare dintre noi putem evalua propriile călătorii, înregistra cerințele si îndemna guvernele să-și asume angajamentul pentru a îmbunătăți nivelul siguranței rutiere la nivel internațional.
  • maria981s
   De maria981s
   În fiecare an la începutul primăverii, expoziția Beauty reunește profesioniști din industria esteticii exterioare din țară și de peste hotare, care vin să se inspire din noile tendințe în materie de frumusețe, să-și împărtășească experiențe, să se familiarizeze cu noile apariții pe piață. Iar cel mai important lucru este dorința de a ajuta femeile să iasă în evidenţă, să se încarce cu energia și buna dispoziție de primăvară, să se orienteze sigure printre ultimele tendințe.
   Expoziția din acest an va fi și mai mare - va ocupa trei pavilioane expoziționale, pe care circa 160 de participanți din Moldova, Italia, România, Rusia, Turcia și Ucraina vor prezenta totul despre frumusețe și crearea imaginii unice.
   Prima săptămână de primăvară la expoziția Beauty din acest an va fi una foarte aglomerată, aici vă așteaptă un program consistent de master-classuri. La fiecare stand vor fi organizate prezentări, vor fi propuse reduceri şi promoţii, vor fi expuse produse noi și tehnologii de la branduri bine cunoscute. 

   Profesioniștii din industria de frumusețe și simplii vizitatori ai expoziției BEAUTY-2019 vor putea testa, compara și cumpăra produse cosmetice (precum și instrumente și echipamente), produse profesionale pentru îngrijirea pielii și a corpului, produse cosmetice decorative, produse de machiaj și accesorii; vor putea afla multe despre serviciile noi în domeniul modelării unghiilor, echipamentelor profesionale și accesoriilor pentru coafori (inclusiv cosmetice pentru îngrijirea părului); și nu în ultimul rând, vor putea alege aparate profesionale și mobilier pentru saloanele de înfrumusețare.
   Companiile S.C. Belar-Grup, Holy Land Cosmetics, Prof Med Beauty SRL, Zeitun Cosmetics SRL, Ghizela S.R.L. Cosmotrade S.R.L.,  Alter Ego-Med S.R.L., Tribestar Invest SRL, Daria Room, Klaap (Prof Med Beauty S.R.L.), Mavicomex SRL și altele vă vor ajuta să alegeți cosmeticele profesionale potrivite, iar Vizaje-Nica S.R.L., Bellevie S.R.L., Makeup S.R.L., Medix S.R.L., S.C. Tapio BLU S.R.L., Beauty For Life S.R.L., Inko Grup SRL, Nyx Cosmetic, Rubirouse Group SRL, SC Rowe SRL și altele vin cu sfaturi utile în materie de make-up și de obținere a unor efecte vizuale neașteptate.

   Despre tendintele și soluțiile noi în designul și modelarea unghiilor pentru sezonul 2019 veţi putea afla la standurile firmelor E.Mi School S.R.L., Svitol Art S.R.L., Golub Stil S.R.L., Beauty Lux Grup SRL, Ana Ciobanu, D`Oxy, Inart Studio S.R.L., Nail Studio S.R.L., Corvan-S SRL, Nail Creation, Eternal Beauty SRL (Romania), Rio.md, Brionia SRL și altele.
   Accentuarea genelor este un procedeu destul de simplu, dar car scoate în evidență frumusețea ochilor. Companiile Lollo&Co SRL, S.R.L. Beauty Lashes, Lash Shop, Ankaleshes S.R.L. (DeLux), Dream Lashes și altele vor oferi sfaturi și soluții de extensie și laminare a genelor în scopul de a obține un rezultat neașteptat.
   La standurile companiilor Terra Sugaring, Eternal Beauty SRL (România), Tarragona S.R.L., I.C.S. Simple Use Beauty și multe altele veți afla cum să mențineți efectul de epilare o perioadă cât mai lungă și cum să faceți această procedură mai puțin traumatizantă.
   Cosmetice pentru întreţinerea părului  vor oferi  Loial LTD, Beauty Poker, ÎI Angela Șargu, Gontal Grup S.R.L., Svitol Art S.R.L., Eternal Beauty SRL (Romania), Brionia SRL  și altele.
   Mijloace şi produse pentru îngrijirea tenului, corpului, cosmetice curative vor prezenta  companiile Sano, Viorica-Cosmetic SA, Virim Impex SRL, Hipocrates, Felicia, Farmacia Familiei, Autos Armonie SFC  și altele. Companiile Viorica-Cosmetic SA, Elgur Grup SRL, Demetro, Indigo  și altele vor expune produse de parfumerie.    
   Companiile Felicia, Farmacia Familiei, Optiplaza, Interoptic SRL, Polaroid  vă vor ajuta să alegeți optica medicală și ochelari de soare.  
   Pentru maeștrii și specialiştii din industria frumuseții la expoziție vor avea loc multiple evenimente profesionale. Printre acestea este şi prezentarea pentru un cerc limitat, oferită de Natalia Naida, care va releva tendinţe recente de frumusețe de pe piaţa modernă, produsele unice de autor, la fel veţi putea afla răspunsul la întrebarea "De ce nu este întotdeauna posibil de a obține un rezultat tare cu ajutorul brandurilor clasice?"
   Exclusiv pentru specialiștii în pedichiură, Medazur organizează master-classuri în baza  aparatajului medical de la producătorul german SUDA (inclusiv pedichiura hardware, sisteme de corecție inovatoare, tratament complex de picior cu folosirea diferitor tehnici).
   Pentru prima dată în Republica Moldova - must-have-uri de autor de la celebrii specialişti în machiaj Alain Bruner, Natalia Kondratchuk, Elena Potapenko! Programul de seminare  include: "Nudul francez" (particulartităţi de ton și corecție, reguli de lucru cu pielea, priorități în alegerea texturilor), "Wedding make up"  (tendinţe mderne în machiaj de nuntă) și "Evening make-up" (machiajul de seară, tehnici mixte, secrete de nivelare , de plasare corectă a accentelor în machiaj).
   În cadrul programului de afaceri vor avea loc evenimente cu tentă educațională, ateliere de lucru ale companiilor participante, traninguri, master-classuri.
   Pentru experții în sprâncene și gene, compania EYEBROWS va organiza master-classuri  de laminare a genelor, pudrare a sprâncenelor și altele. Meșterii companiei Estetic Sana vor relata despre noutățile din domeniul peelingului, mezoterapiei și terapiei cu LED-uri.
   Compania Loial va promova la expoziție o inovaţie, şi anume: trei branduri noi - cosmetice capilare Premium Class TASSEL, cosmetice profesionale pentru bărbați Tailor’s Series, o nouă serie de îngrijire a părului Trinity Haircare.

   Optiplaza va prezenta 15 branduri mondiale de optică medicală și ochelari de soare. Vizitatorii standului companiei vor primi cadouri, carduri de reducere, certificate de cadou pentru 8 martie și vor putea, de asemenea, să beneficieze de o consultație gratuită de la un oftalmolog calificat.
   Vizitatorii expoziţiei BEAUTY - 2019 vor putea nu numai să studieze noile produse din industria de profil, ci și să profite de sfaturi competente ale specialiștilor companiilor participante. Și, bineînțeles, cei mai aşteptaţi oaspeți ai BEAUTY-2019 sunt frumoasele doamne care au grijă de aspectul lor estetic, se interesează de tendințele în lumea frumuseții, pentru care sunt inventate cele mai avansate tehnologii de frumusețe.

   Şi, cel mai important - înregistrarea preliminară pe site-ul expozițional www.beautyexpo.moldexpo.md vă va permite să primiți un bilet de invitație gratuit pentru toate cele 4 zile de la BEAUTY-2019 și să profitați de reduceri și oferte speciale de la companiile participante.
   Ceremonia de inaugurare va avea loc joi, 28 februarie, cu începere de la ora 11:00, în pavilionul nr.2 al C.I.E. Moldexpo.
   Întâlnim primăvara la Moldexpo, iar rezultatul nu se va lăsa aşteptat!
    
   4 дня совершенного бьюти-отпуска на Moldexpo!

   Как угадать "свой образ", подобрать "свою" косметику и парфюм, где найти настоящих специалистов, которые помогут с созданием имиджа? На этот и многие другие вопросы дадут ответы участники выставки BEAUTY-2019 c 28 февраля по 3 марта в МВЦ Moldexpo.
   Ежегодно в начале весны выставка Beauty собирает молдавских и зарубежных профессионалов индустрии красоты. Их объединяет стремление вместе вдохновится новыми бьюти тенденциями, поделиться опытом, узнать новинки. А самое главное - помочь каждой женщине заново расцвести, зарядится весенней бодростью и энергией, уверенно разбираться в последних новинках и трендах. 
   Выставка этого года станет еще масштабнее - она займет три выставочных павильона, где 150 участников из Молдовы, Италии, Румынии, России, Турции, Украины покажут и расскажут все, что вы хотели знать о красоте и создании своего неповторимого имиджа. 
   Первая неделя весны на Beauty-2019 будет насыщена обширной программой разнообразных мастер-классов, новинками известных брендов и знакомством с новыми технологиями бьюти-рынка. На каждом стенде пройдут презентации и будут действовать скидки. 
   Профессионалы индустрии красоты и прекрасные посетительницы BEAUTY-2019 смогут попробовать, сравнить и приобрести косметологические продукты (в том числе, инструменты и оборудование); профессиональные  средства по уходу за кожей и телом; декоративная косметика; продукты и акссессуары для макияжа; новинки ногтевого сервиса (в том числе моделирования и наращивания ногтей); профессиональное оборудование и аксессуары для парикмахерских (в том числе косметика по уходу за волосами); профессиональное оборудование и мебель для салонов красоты. 
   Правильно подобрать профессиональные косметологические средства помогут компании S.C. Belar-Grup, Holy Land Cosmetics, Prof Med Beauty SRL, Zeitun Cosmetics SRL, Ghizela S.R.L. Cosmotrade S.R.L.,  Alter Ego-Med S.R.L., Tribestar Invest SRL, Daria Room, Klaap (Prof Med Beauty S.R.L.), Mavicomex SRL и др. Как добится потрясающих визуальных эффектов с помощью декоративной косметики порекомендуют специалисты компаний Vizaje-Nica S.R.L., Bellevie S.R.L., Makeup S.R.L., Medix S.R.L., S.C. Tapio BLU S.R.L., Beauty For Life S.R.L., Inko Grup SRL, Nyx Cosmetic, Rubirouse Group SRL, SC Rowe SRL и многих других.
   Узнать модные тенденции нейл-арта сезона 2019 и познакомится с неординарными решениям можно будет на стендах компаний E.Mi School S.R.L., Svitol Art S.R.L., Golub Stil S.R.L., Beauty Lux Grup SRL, Ana Ciobanu, D`Oxy, Inart Studio S.R.L., Nail Studio S.R.L., Corvan-S SRL, Nail Creation, Eternal Beauty SRL (Румыния), Rio.md, Brionia SRL и другие. 
   Акцентировать ресницы в своем образе - это довольно просто, а еще очень красиво. Самые эффективные решения по наращиванию и ламинированию ресниц посоветуют мастера компаний Lollo&Co SRL, S.R.L. Beauty Lashes, Lash Shop, Ankaleshes S.R.L. (DeLux), Dream Lashes и других. 
   Как сохранить продолжительность эффекта от эпиляции и сделать эту процедуру менее травматичной вы узнаете на стендах компаний S.R.L.,Terra Sugaring, Tarragona S.R.L., I.C.S. Simple Use Beauty и многие другие.
   Косметику для волос предложат компании Loial LTD, Beauty Poker, ÎI Angela Șargu, Gontal Grup S.R.L., Svitol Art S.R.L., Eternal Beauty SRL (Румыния), Brionia SRL и другие.
   Секреты ухода за кожей лица и тела, новинки лечебной косметики представят компании Sano, Viorica-Cosmetic SA, Virim Impex SRL, Hipocrates, Felicia, Farmacia Familiei, Autos Armonie SFC и другие. Приобрести парфюмерию можно будет на стендах Viorica-Cosmetic SA, Elgur Grup SRL, Demetro, Indigo и др.
   Медицинскую оптику и солнцезащитные очки известных брендов представят Felicia, Farmacia Familiei, Optiplaza, Interoptic SRL, Polaroid.
   Для мастеров и специалистов бьюти-индустрии на выставке пройдут профессиональные мероприятия. Среди них - закрытый показ Наталии Найда, где вас ждет знакомство с новейшими бьюти текстурами современного рынка, включая уникальные авторские продукты и ответ на вопрос «Почему не всегда можно добиться крутого результата при помощи классических брендов». 
   Эксклюзивно для специалистов по педикюру компания Medazur проведет мастер-классы по медицинской аппаратной обработке стопы от немецкого бренда SUDA (в том числе, аппаратный педикюр,  инновационные корректирующие системы, комплексная обработка стопы различными методиками). 
   Впервые в Молдове - мастхэвы и авторские фишки от известных визажистов Алана Брюнера, Натальи Кондрачук, Елены Потапенко! Стильная программа семинаров включает: «Французский Nude» (особенности тона и коррекции, правила работы с кожей. Приоритеты в выборе текстур), «Wedding make up» (Современные тенденции в свадебном макияже) и «Evening make-up» (Макияж в смешанной технике. Секреты идеальной растушёвки. Расставленные правильные акценты в макияже). 
   В рамках деловой программы выставки пройдут обучающие мероприятия, семинары компаний-участниц, тренинги и мастер-классы.
   Для специалистов по бровям и ресницам компания EYEBROWS проведет мастер-классы по ламинированию ресниц, пудровому напылению бровей и другие. О новинках в сфере пилинга, мезотерапии и LED терапии расскажут мастера компании Estetic Sana.
   Инновацию выставки представит компания Loial. Это три абсолютно новых бренда -  капиллярной косметики Премиум-Класса TASSEL, профессиональная косметика для мужчин Tailor’s Series, новая серия по уходу за волосами Trinity Haircare. 
   15 мировых брендов медицинской оптики и солнечных очков представит компания Optiplaza. Посетители стенда компании получат подарки, скидочные карты, подарочные сертификаты на 8 марта, а также смогут пройти бесплатную консультацию у врача-офтальмолога. 
   Посетители  BEAUTY-2019 смогут не только изучить новинки отрасли, но и воспользоваться компетентной консультацией специалистов компаний. И, конечно, самые желанные гости BEAUTY-2019 - это прекрасные дамы, которые следят за собой и за тенденциями в мире красоты, для которых создаются все самые продвинутые бьюти-технологии. 
   И самое главное - предварительная регистрация на сайте выставки www.beautyexpo.moldexpo.md позволит получить бесплатный пригласительный билет на все 4 дня BEAUTY-2019 и воспользоваться скидками и специальными предложениями компаний-участников. 
   Встречаем весну на Moldexpo и результат не заставит себя долго ждать
  • maria981s
   De maria981s
   Moldexpo к вашим услугам будут все возможности для того, чтобы донести до родных свою любовь и почувствовать их поддержку. Уже скоро на Moldexpo развернется ярмарочное действо с ароматом мандаринов, глинтвейном, имбирными пряниками.
   На ярмарке будет работать отдельная зона «Home Sweet Home» (в партнерстве с компанией Artvent RTD), где можно будет приобрести все для создания праздничного уюта  и тепла: от мебели и пушистых пледов, подушек до посуды, подсвечников и рождественского декора hand made. Кстати, на мебель будут действовать супер-скидки только 5 дней ярмарки. 

   Компания Grădina Mărioarei представит оригинальные изделия ручной работы, выполненные из экологически чистых материалов: украшения, декор, поделки и др.
   Вашему вниманию участники представят элегантную одежду от Coreli, меховые изделия от Blanuri din Moldova, повседневную одежду от WearPrint, аксессуары от Maalex Bags, Millomania.md, Crystal.md, Iris Wish. Гарантируем, что всего за два часа вы сможете решить все вопросы, связанные с подготовкой к главной ночи года! 

   Только на ярмарке CRACIUNUL ACASA вас ждут ароматное кофе от  Superia Fine Food&Gourmet Selection, интересные книги от  Librarius, теплые пледы от  Coraf, мясные деликатесы от  Salamer-Com, Craft Meat и Floreni SRL, сыры от  Fresco Latte,  масла от Ambera,  оливковая продукция от Inter Oliva, вкуснейшая паста от Carpini и Paste CuCa, итальянские деликатесы от Argentum Angelis, сладости от La Nobiltà Del Gusto, Bucuria, Ribca's Artisan Bakery, и конечно же, самые пышные ёлки на любой вкус и даже цвет с новогодней иллюминацией для них от компании LedSvet. Каждый посетитель ярмарки получит выгодный бонус на сумму в 1000 лей и скидки до 30% на легендарные девайсы от Xiaomi Store Moldova (партнера ярмарки). 
   А еще - комфортная атмосфера, море сюрпризов и развлекательная программа в традиционном стиле с 21 по 25 декабря в МВЦ Moldexpo.
   Международный выставочный центр “Moldexpo” поздравляет всех с наступающим Рождеством и Новым 2019 годом!    
  • Administration2
   De Administration2
   На стендах компаний-участниц вы можете купить изделия ручной работы, сувениры и деликатесы, все для того, чтобы ваш дом был полон радости в зимние праздники!
   Центр павильона, красочно и празднично оформленный, готов к приходу Деда Мороза и Снегурочки. Для Вас и Ваших детей мы подготовим рождественские колядки, веселую и праздничную  музыку, конкурсы!

   Тематика ярмарки

   ● Салон подарков и Рождественских традиционных сувениров:
   - Елочные украшения, гирлянды;
   - Стильные предметы интерьера, фейерверки;
   - Подарки, сувениры, игрушки;
   - Искусственные елки, елки в горшках;
   - Одежда, обувь;
   - Ювелирные изделия, бижутерия, часы, косметика, парфюмерия;

   ● Продукты для праздничного стола:
   -  Напитки: алкогольные и безалкогольные;
   -  Кондитерские изделия, сладости, мед;
   -  Продукты из мяса и рыбы;
   -  Молочные продукты, сыры;
   -  Консервы, масла, специи.  • Calandrella
   De Calandrella
   Dragi părinți, cei care au copii care și-au pus scop de a se căsători, lăsați copii să se bucure de ziua aceasta. Nu m-ai încercați să-i influentați cu superstițiile și tradițiile inventate peste noapte.
   1.Nu mai folosiți fraza:
   -Da ce o să zică lumea!?
   Lumea o să zică o dată, două, dar după o să se sature, dar mirii vor simții ceea ce vor ei cu adevarat la evenimentul lor.
   2.Dacă mireasa vrea rochie albastră la nuntă, lasă să o poarte și nu încercați să o convingeți că asta nu e normal și Tanti Liuda o s-o rîdă împreună cu verișoara Sveta. Nici o mireasă nu e fericită dacă poartă ceea ce nu-i place. Nu culoarea dictează longevitatea căsătoriei dar cu totul alte lucruri.
   3. Mie îmi plac mamele când intervin și zic :
   – Tradiția spune că trebuie să facem așa sau așa……
   Dragele mele și scumpele noastre mame tradițiile au fost inventate tot de noi. Dacă mirii nu vor așa ceva la ceremonia lor, asta nu înseamnă că mâine ei divorțează. Tradiția spune că ei trebuie să se iubească . Punct!

   4. Trebuie să vă găsiți nași înstăriți. Uitați de asta! Acum mirii caută înțelegere, prietenie, distracție împreună, nu mese mute la care Nașul și cu Nașa mereu au dreptate, iar mirii ca pereche tînără trebuie să ia aminte!
   5. Părinții știu mai bine! Eu nu contrazic asta. Părinții știu mai bine multe lucruri, dar gândițiva cum erați voi acum 10 ani în urmă, vă plăcea aceiași mâncare? Acum purtați tot aceleași haine? Sunt sigură ca și gusturile s-au schimat! De ce atunci și nunțile trebuie să rămînă la fel.
   Nunțile acum sunt sofisticate. Evenimentul unde e pusă în valoarea Emoția, iar eu doresc tuturor mamelor clienților mei să fie pline de emoții de mândrie pentru copii lor, care vor să fie diferiți
   Spre final zic o frază auzită de la un Preot la o nuntă: -Părinții niciodată nu vor dori să le facă rău copiilor, ei le fac rău uneori crezând că fac bine”, a notat Diana Covalenco Noroșian.
    
   ea.md
 •