Teatrul Verde devine „Casa Zurli”!


    Duminica din 26 mai vă garantează o vizită incredibilă într-un loc mifiric – „Casa Zurli” – un spectacol inedit, care împletește educația cu distracția.  

mama.md3__1_.jpg

Începând cu ora 17:00, Teatrul de Vară va fi gazda recentei producții marca „Zurli”, care va oferi tuturor spectatorilor-musafiri cheița fermecată ce deschide ușa spre o familie împlinită.  

„Casa Zurli” abundă în povești impresionante, transpuse în cântece nou-nouțe, interpretate de Fetița Zurli și prietenii din Gașcă și scrise cu dragoste de Mirela Retegan, fondatoarea proiectului. Mesajul global al spectacolului se rezumă la ideea că atunci când facem curățenie în casă, de fapt, ștergem și praful din sufletele noastre și devenim luminoși aidoma soarelui fericirii. Este o producție colorată, ale cărei accente coincid cu valorile general-umane, precum pacea, iubirea, toleranța, respectul, care, luate în ansamblu, construiesc cea mai fericită casă din lume.  

Toți cei care visează să intre în căsuța „Zurli” trebuie să spună parola „bucurie” și să-și achiziționeze un bilet de pe site-ul www.entertix.md și ușa ei magică se va deschide neapărat, cât și la casele  Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” sau în rețeaua librăriilor “Dorința”.

Partener media al evenimentului: mama.md

Până atunci, urmăriți pagina „Sens Music”.

Pentru informații suplimentare: 078200788

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.