Teatrul Verde devine „Casa Zurli”!


  Duminica din 26 mai vă garantează o vizită incredibilă într-un loc mifiric – „Casa Zurli” – un spectacol inedit, care împletește educația cu distracția.  

mama.md3__1_.jpg

Începând cu ora 17:00, Teatrul de Vară va fi gazda recentei producții marca „Zurli”, care va oferi tuturor spectatorilor-musafiri cheița fermecată ce deschide ușa spre o familie împlinită.  

„Casa Zurli” abundă în povești impresionante, transpuse în cântece nou-nouțe, interpretate de Fetița Zurli și prietenii din Gașcă și scrise cu dragoste de Mirela Retegan, fondatoarea proiectului. Mesajul global al spectacolului se rezumă la ideea că atunci când facem curățenie în casă, de fapt, ștergem și praful din sufletele noastre și devenim luminoși aidoma soarelui fericirii. Este o producție colorată, ale cărei accente coincid cu valorile general-umane, precum pacea, iubirea, toleranța, respectul, care, luate în ansamblu, construiesc cea mai fericită casă din lume.  

Toți cei care visează să intre în căsuța „Zurli” trebuie să spună parola „bucurie” și să-și achiziționeze un bilet de pe site-ul www.entertix.md și ușa ei magică se va deschide neapărat, cât și la casele  Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” sau în rețeaua librăriilor “Dorința”.

Partener media al evenimentului: mama.md

Până atunci, urmăriți pagina „Sens Music”.

Pentru informații suplimentare: 078200788

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Spectacolul „Masha și Ursul – poveste cu detectivi” a adus pe aceeași scenă personajele preferate ale celor mici, mascote, musical, elemente de acrobație și circ, baloane, alături de decoruri spectaculoase care au recreat o atmosferă plină de suspans și peripeții, ce i-a ținut pe spectatori pe marginile scaunelor, făcându-i totodată parte din poveste. Și de această dată mascotele Kuniboo au venit la eveniment și i-au ținut în priză pe cei mici oferindu-le momente unice în pauzele spectacolului.

   Ideea turneului pornește de la povestea populară rusească „Masha și Ursul” care povestește istoria unei fetițe pe nume Masha, ce locuiește în pădure alături de Ursul Michka și de animăluțele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume, iar episoadele au fost traduse în 25 de limbi și difuzate în peste 25 de țări.

   În cadrul spectacolului, Masha, Ursul și prietenii lor încep pregătirile pentru a sărbători Ziua Mondială a Vrăjitoriei. Deodată, toate gustările delicioase și chiar și frigiderul dispar, ca prin magie! Masha descurcă ițele acestui caz, ca un mare detectiv, și descoperă sursa vrăjilor misterioase. Pentru cei curioși, se poate spune doar că și cel mai înfricoșător vrăjitor poate deveni alb și pufos, dacă este tratat cu bunătate și înțelegere. 

   Pentru cei care nu au reușit să ajungă la eveniment, pot să răsfoiască fotografiile pline de emoții ale poveștii cu detectiv.

  • julia122997
   De julia122997
   O mare de baloane roșii, plăcerile copilăriei și acordurile familiale din cele mai iubite desene animate - ce-i mai trebuie unui copil pentru fericirea deplină?! Toate acestea au acordat atmosfera de neuitat în acest Weekend la Teatrul Verde din Chișinău, unde tinerii de la Moldavian Național Youth Orchestra au aprins scântei în ochii tuturor copiilor, de la 0 la 100 + ani. Cu toții s-au distrat și au savurat din concert, pentru că implicarea face diferența.
   Coloanele sonore ale celor mai celebre animații, dar și piese foarte cunoscute, despre care poate am uitat că sunt cântece din desene, au făcut magie pe scena Teatrului de vară. Tinere voci de la noi au intrat în pielea Prințeselor Frozen sau Maria Mirabela, creând alături de muzicienii dirijați de Marele Leu, pardon - Andriano Marian - un adevărat platou de film. Întregul proiect este gândit cu și alături de tineri, iar susținerea tinerelor talente este unul din pilonii importanți pe care se bazează Responsabilitatea Socială a Kaufland, partenerul general al evenimentului.

   Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova:
   „Este deja al doilea an consecutiv în care noi, cei de la Kaufland, ne bucurăm să fim alături de tinerii talentați de la Moldovan National Youth Orchestra. Vrem să facem din această colaborare o tradiție care să aducă în față talentele, inspirația și pasiunea pentru lucrurile frumoase.
   Susținerea și promovarea tinerelor talente fac parte din misiunea Kaufland. Noi credem cu tot sufletul că „implicarea face diferența”. Și dacă mă uit la tinerii frumoși din scenă și oamenii frumoși care îi admiră, înțeleg că e așa!
   Este admirabil că orchestra crește de la an la an. Acest lucru ne convinge că prin fiecare acțiune a noastră facem din lumea în care trăim un loc mai bun. Pentru toți. Sărbătorim alături de copii ultimele zile de școală și anticipăm frumos ziua de 1 iunie.”
   Selecția pieselor care au creat vibe-ul evenimentului i-a aparținut dirijorului și fondatorului MNYO, Andriano Marian. Acesta ne-a recunoscut că, deși nu are copiii săi, elevii și studenții implicați în orchestră i-au fost de mare ajutor, iar el s-a transpus în anii copilăriei, asta pentru a împăca perfect atât gusturile tinerei generații, cât și preferințele părinților și bunicilor care au ajuns la grandiosul concert.

   Andriano Marian, dirijor și fondator MNYO: “Ador muzica din “Tom și Jerry, când Tom aleargă după șoarece, iubesc muzica lui Eugen Doga din celebrul film al copilăriei noastre “Maria Mirabela” și în același timp am avut marea provocare de a descoperi eroii desenelor animate ale copiilor de astăzi, pentru că acest frumos proiect vine în primul rând să educe. Ne-am propus, prin selecția făcută, să aducem piesele memorabile, cântecele care au devenit simbol al prieteniei, al ajutorului reciproc, al stimei față de cel mai puțin puternic și al ideii de comunitate și talent. Nu am un personaj preferat, însă probabil în toată aceasta competiție de organizare am fost asemeni Regelui Leu (râde)”.
   Cei mici s-au distrat la maxim, savurând din ritmurile perfecte pentru dans, din atmosfera de film și admirația pentru personajele care le marchează comportamentul și preferințele. Iată ce impresii am cules de la cei mici și de la cei mari:

   Alisa, 46 ani: “Cred ca noi cei maturi am venit cel mai mult după Nostalgia desenelor copilăriei. Abia aștept sa ascult Maria Mirabela și ma bucur foarte mult pentru oportunitatea pe care o au cei mici.”
   Cristina, 34 ani: “Este un eveniment extrem de colorat, mai ales pentru copiii care abia așteaptă să-și asculte piesele preferate. Mă bucur mai mult că este o revenire și în Copilăria noastră. E e atmosfera foarte relaxantă, distinsă și chiar e plăcut să fie acest eveniment înainte de Ziua copiilor.”
   Simona, 3 ani: “E frumos aici. Mie cel mai tare mi-a plăcut Frozen. O iubesc pe Elsa și eu pentru piesa asta cel mai mult am venit. E foarte distractiv în general.”
   Alexandru Manciu, interpret: “Eu am câțiva ani de când îmi tot reamintesc piesele desenelor animate alături de băieții mei. Astăzi am avut motiv să le exersez, iar Lion King, piesa pe care am interpretat-o chiar îmi place foarte mult. E un proiect superb care sper mult să aibă continuitate, pentru că chiar merită.”

   Trei mascote Kuniboo i-au bucurat pe cei mici cu poze memorabile. Ratonii prietenoși, mascotele oficiale Kaufland au împărțit picilor 1000 de baloane, încă un motiv de distracție și de a dansa în unison cu artiștii din scenă. Implicați și foarte încântați de atmosferă, picii au țopăit și s-au relaxat ulterior pe pernele moi și comode. O frumoasă și zglobie seară cu toată familia la un loc.
   Notă: Kuniboo - Prima marcă proprie de îmbrăcăminte pentru copii de la Kaufland.

 •