Seria de cărți, semnate de doctorul Komarovsky.


    Paternitatea reprezintă o veșnică căutare de răspunsuri la numeroasele întrebări ce țin de creșterea copiilor.

Totul ce se întîmplă cu copilul Dvs. este un motiv real de grijă, îndoială, frică sau nedumerire. În acest caz, mamele și tații sunt cei ce solicită cărțile doctorului Komarovsky ca un suport de sfaturi și informații simple care pot fi înțelese de oricine. De aceea, vă propunem seria de cărți, semnate de doctorul Komarovsky, care vor fi puse la dispoziția Dvs. în cadrul seminarului ce va avea loc în data de 11 decembrie, ora 09.00, în incinta hotelului Radisson Blu, dintre care:

 

<< Справочник здравомыслящих родителей >>

 

583eca8aebbfd_1.jpg

 

Primul ghid părintesc de la doctorul Komarovsky, oferă informații ce fac referință la toți copiii privind vîrsta, dezvoltarea, analizele, examinările medicale, alimentația sau vaccinurile. Ghidul este comod în utilizare și este bazat pe metoda simplă de citire: apare o întrebare, găsiți răspuns, a apărut o problemă – găsiți o soluție dar și instrucțiuni de rezolvare a acesteia.

 

Această carte cu siguranță va deveni un lucru indispensabil pentru părinți pentru mult timp înainte, or aceasta oferă răspunsuri despre copiii de toate vîrstele.

 

<<Неотложная помощь, всегда под рукой>>

 

583eca955895a_2.jpg
Puteți fi sigur în viitorul lipsit de griji și probleme. Ar putea, oare să credeți că vă veți irosi timpul prețios citind această carte, căutînd totodată disperat(ă) răspunsuri la întrebări. Rămîne a fi părerea Dvs. atît timp cît aceste întrebări țin strict de sănătatea Dvs.
Însă, odată cu apariția copiilor în familia Dvs., sunteți cel ce răspunde de sănătatea și creșterea acestora, de aceea, ghidul vă va oferi cunoștințele necesare în a oferi un prim-ajutor și a asigura o creștere bună a copilului Dvs.

 

<<Книга от кашля, о детском кашле для мам и пап>>

 

583eca9f5c646_3.jpg
Toți copiii periodic tușesc, iar cei ce tușesc au mereu nevoie de o îngrijire părintească. De aceea, această carte este o șansă unică de a descoperi remediile și tratamentele naturiste oferite de către doctorul Komarovsky împotriva tusei și simptomelor acesteia.
Ghid remarcat prin simplitate și claritatea sfaturilor expuse de către medicul pediatru, totodată prin explicare succintă a tuturor problemelor ce pot apărea la copilul Dvs.

 

<<Здоровье ребёнка и здравый смысл его родственников >>

 

583ecaa967cf2_4.jpg
Nimeni, nimic și niciodată nu ar putea schimba părerea doctorului Komarovsky că, un copil FERICIT este în primul rînd un copil SĂNĂTOS. Această carte reprezintă:
un ghid perfect pentru părinții cointeresați să cunoască secretele creșterii copilului lor
copilul, modul lui de viață, rudele – dar nu în ultimul rînd bolile cu care se confruntă pe parcursul vieții
răspunsuri la ceea ce este bun sau mai puțin bun pentru copilul Dvs., recomandări, care ar permite luarea unor decizii raționale sau sfaturi , care ar asigura dezvoltarea corectă a copilului.

 

Cartile vor fi cu 20% mai ieftine ca in librarii. Prețul cărților începe de la 85 de lei, iar stocul acestora este limitat.

 

Dacă sunteți cointeresat(ă) să-l cunoașteți pe doctorul Komarovsky și să participați la un seminar inedit împreună cu acesta, reamintim: Radisson Blu, 11 decembrie, ora 09.00, vă așteptăm cu mult drag să petrecem 4 ore productive în care vă veți redescoperi ca părinte, veți cunoaște noi remedii și tratamente naturiste, veți primi răspunsuri la toate întrebările apărute în domeniul pediatriei. Pentru mai multe detalii.

 


Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.