Peste 700 de copii au participat la Maratonul Copiilor 2017


    La data de 28 octombrie, Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei a organizat evenimentul  Maratonul Copiilor. În acest an, peste 700 de copii s-au prins în Cursa Bunătății pentru a oferi altor copii şansa de a merge la şcoală.

Maratonul Copiilor este un eveniment inedit care, deja al patrulea an consecutiv, transformă o cursă obișnuită de alergări într-un gest de solidaritate.

IMG_1756.jpg

Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia”: Mulțumim tuturor participanților pentru implicare şi generozitate. Ne bucurăm că în fiecare an crește numărul celor care vin să susțină o cauză nobilă. Datorită resurselor donate de către copiii și părinții prezenți la eveniment, vom asigura cheltuielile de transport și materialele necesare pentru instruirea tuturor fetelor asistate în proiectul ,,Spre Independență,, din acest an.

IMG_1786.jpg

Repartizați în curse pe categorii de vârstă, toți cei peste 700 de participanţi au alergat pentru a demonstra că sunt alături de alți copii aflați în dificultate. În acest an, în cadrul Maratonului, participanții s-au prins în Cursa Bunătăţii pentru a ajuta adolescentele orfane şi din familii nevoiaşe asistate în proiectul „Spre Independență” al Diaconiei.

IMG_1897.jpg

În afară de cursa propriu-zisă, copiii au avut parte de ateliere de creație, facepainting, tombolă cu daruri, jonglerie și inele, jocuri cu animatorii de la Clounella și un concert de dans și muzică susținut de colectivele artistice ,,Picături Muzicale” și ,,Antares”.

IMG_1945.jpgIMG_1985.jpg

Misiunea Socială Diaconia aduce mulţumiri voluntarilor, participanților şi tuturor celor care au contribuit la organizarea şi desfăşurarea evenimentului:

Parteneri generali: Reconscivil, Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Evenimentul este organizat cu susținerea partenerilor evenimentului: Sport Arena, Stip, Edujoc, Bestseller, Familia, Velmart, Pizza Corso, Teatrul Eminescu, Artico, Clounella, Denis Velenciuc, Apa buna, Unica Shaping, Orange, Flo Master, Foto Stand, Oleg Eremia, Elan Poligraf, Aridami, MedPark, Cangurul, Acvila Sport.

Parteneri media generali: Mama.md

Parteneri media: Radio Moldova, Moldova 1, Civic Fest Moldova, Suntpărinte.md, Zugo.md, Altfel.md, PlanetaMami.com, Unica.md, Odoraş.md.

FOTO

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.