Moldova Fashion Days trece în revistă fruntașii industriei textile locale (partea I)


    Li-niș-te! Se strigă catalogul! 

    Nu vă panicați, nu suntem la lecția de fizică sau chimie, ci la lecția de modă și stil. Oră de la care suntem siguri că n-ați vrea să chiuliți vreodată! 

Facem prezența la Moldova Fashion Days a celor mai dedicați și implicați designeri locali, care nu încetează să se întreacă în bun gust, creativitate, diversitate de stiluri și tendințe.  

Haideți să-i cunoaștem pe designerii primei zile, așa cum chiar ei se prezintă! 

23 septembrie 2017

versobiletului23FIN.jpg

”Vivi Art Boutique”: se specializează în articole vestimentare, în special rochițe pentru micile prințese. Pun dragoste în fiecare articol creat și transmit romantismul printr-un stil retro clasic. Pentru noua colecție au utilizat stofe premium, printuri originale și furnitură italiană. 

”Zorile”: confecționează pantofi pentru copii energici, care oferă piciorușelor comoditate, căldură, și aerisire. În culori clasice, dar cu accente îndrăznețe și jucăușe, acești pantofi sunt exact ceea de ce au nevoie copiii pentru o zbenguială ca la carte! 

”Valentina Budu”: creează pentru cei care adoră combinațiile eclectice dintre stilurile clasic și minimalist. Hainele Valentinei Budu redefinesc îmbrăcămintea de zi cu zi a femeii, accentuându-i silueta și forma corpului. 

”Nadejda Troianovscaia”: pregătește o colecție tip ”capsulă”, care permite combinarea articolelor vestimentare între ele, astfel încât să poți reinventa o ținută de mai multe ori. Detaliile sunt cele care te fac remarcată! 

”Yulia Efros”: tinde spre perfecțiunea formelor și contururilor, iar hainele pe care le creează o reprezintă. Fiecare articol este confecționat cu grijă și pasiune, în cantități limitate, pentru a asigura posesoarelor o prezență unică și fermecătoare. 

”Tricon & My Revival”: inspirație de femeile moderne, de afaceri, care sunt mai tot timpul prinse în sălile de ședință, ”Tricon & My Revival” optează pentru stilul smart casual în culori tari și printuri florale.   

”Amarena Secret”: ne asigură că știu care e gustul perfecțiunii! Este rochia  cu următoarele caracteristici: silueta A, lungime midi, mânecă de tip cămașă, din stofă de atlas auriu, cu o centură din șifon la nivelul taliei, pentru a echilibra imaginea vizuala a ținutei! 

”Irina Calancea”: înseamnă pasiune, dedicare și perseverență transpuse în produse de marochinărie: încălțăminte și haine din piele. Fiți atenți la micile detalii de design, cum ar fi tăieturile, pliurile din piele, formele de inimă, care fac deliciul noii colecții. 

”Move”: propun articole vestimentare romantice sau sporty chic din mătase naturală, pictate manual, în culori de maro, auriu, muștar, verde, roz sau gri. Anume variația de culori, stratificarea și jocul de lumină sunt cele care dau tonul colecției. 

”Annete”: vine cu o inovație pentru țara noastră – țesăturile buclate, în nuanțe de gri, roz, alb, bej ș.a. Stilul noii colecții amintește de Channel grație abordării clasice și elegante!

”Alina Bradu”: aduce pe podium boho chic-ul cu ale sale ținute relaxate, stil dezorganizat, care nu ține cont de reguli cromatice. Detaliile precum broderia și pânza transparentă fac diferența! 

”Mallena”: doresc să inspire femeile abordând stilul retro-romantic. Noua colecție pune accent pe culori pastelate, carouri, țesături naturale, așa cum sunt bumbacul sau lâna.

”Julie Anne”: este unicul brand local de pălării! Ne propun accesorii vestimentare lucrate după tehnicile celebrilor artizani din Anglia și Australia.  Pentru că o ținută sofisticată trebuie pusă în valoare cu o pălărie pe măsură! 

”Berrezzo”:  ”Save the Queen”! așa se numește noua colecția a celor de la ”Berrezzo”, iar stilul abordat corespunde în totalitate numelui.  Unde avem regine, avem și broderii lucrate manual, combinații de texturi și stiluri. 

Notăm absența mai multor designeri care vor recupera și vor impresiona pe 24 septembrie la Moldova Fashion Days!  

To be continued! 

collage.jpg

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.