Masterclassuri minunate la "WONDER SCHOOL", oferite de mama.md


    Unde să-ți petreci timpul cu copilul, ca să fie distractiv, interesant și util?

    Desigur, la școala de minuni WONDER SCHOOL!

    În fiecare zi de sâmbătă, între orele 10.00-12.00, în Parcul de distracții “Wonderland” se desfășoară masterclassuri minunate pentru copii!

    Micuții se vor distra, le va fi interesant, și cel mai important, util!

wonder-school-1000x661-ro.jpg

16 iunie MASTERCLASS DE DANS

Câteva mișcări simple și expresive în diferite stiluri, muzică incitantă, antrenor experimentat — toate acestea rezultă într-un spectacol vibrant, la care toți copiii participă activ.

Animatorii îi ajută pe micuți să fie mai degajați, să intre în ritm și să zâmbească, din primele momente ale dansului până la finele acestuia.

Surpriza principală este apariția eroilor preferați, care dansează împreună cu micuții, iar mai apoi fac o sesiune foto distractivă.

23 iunie MASTERCLASS ARTISTIC: Confecționarea ramelor foto

Ramele foto pot fi vopsite în culori vibrante și ornate cu elemente decorative mici, care sunt lipite cu clei pe cadrul de lemn. E un masterclass tematic, iar ramele foto pot fi confecționate cu orice ocazie. Animatorul și cel care-i va instrui pe micuți va fi un personaj binecunoscut! Vino și vezi, cine anume!

30 iunie MASTERCLASS CREATIV: Masterclass de twisting – Figurine din baloane de modelaj

Copiii vor învăța să facă figurine amuzante din baloane de modelaj, repetând acțiunile animatorului. Fără ajutor vor pompa baloanele până la dimensiunile dorite, le vor răsuci în locurile potrivite și le vor conferi forma jucăriei dorite. E o activitate foarte distractivă, la sfârșitul căreia se poate face o sesiune foto a copiilor cu jucăriile confecționate de ei. Animatorul și cel care-i va ghida pe micuți va fi un personaj binecunoscut! Vino și vezi, cine anume!

ÎNSCRIEREA LA MASTERCLASS ESTE OBLIGATORIE până pe 29 iunie, ora 21:00.

Costul masterclassului: 150 lei. Această sumă include o oră de activitate cognitivă și o oră de distracție gratuită în locurile de joacă: Trambulină, Ninja Parc, Labirint, Grădiniță, mașini de joc la etajul 2, autodrom, hochei pe aer, perete de escaladă! Vârsta de peste 3 ani.

Telefon pentru relații +373 79 36 41 90.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.