Iarmarocul efectuat pentru a colecta resurse financiare pentru copilul Matvei Sorocean.


  • 474
  • Pe data de 26 februarie 2017, cu incepere la ora 10:00 si pina la ora 15:00, va avea loc iarmarocul efectuat pentru a colecta resurse financiare pentru copilul Matvei Sorocean.
     

Adresa: ARTIST KARAOKE - str. Alecu Russo 20, sect. Ciocana, mun. Chisinau (linga centrul comercial SHOPLANDIA)

Produse comercializate: haine, incaltaminte, genti, vesela, giuvaiergie, marfuri de uz casnic si multe altele...

Pret: preturile sunt chiar simbolice pentru valoarea bunurilor comercializate
Toate resursele colectate vor fi transmise dnei Olga Soroean, mama copilului, care are nevoie de diagnoze si tratament costisitor in Germania.

Copilul are virsta de 2 ani si sufera de o boala necrutatoare, care duce adesea la incidente de asifixie. Unele produse care sunt recomandate pentru aceste cazuri sunt laptele de sin si carnea de iepure. Asa cum perioada de alaptare a mamei este spre final, in rezultat copilul poate fi afectat de lipsa de hrana corespunzatoare. Parintii lui Matvei au contactat deja clienica din Germania, care este specializata in tratarea astfel de copii si pretul pentru diagnosticare si analize este de doar 4 500 EUR.

Puteti si Dvs. sa contribuiti la salvarea copilului, vizitind iarmarocul si donind chiar si haine care pot fi comercializate la iarmaroc (rugam ca hainele sa fie noi sau ingrijite si curate). Suportul Dvs. in produse pentru iarmaroc poate fi adus la iarmaroc (de dorit pina la inceperea iarmarocului) sau le pute-ti transmite din timp voluntarilor nostri:

068 371 000 Marina
069 696 581 Alla

Facebook
 

80b5f7164f6b.jpg

 


Поделись новостью с друзьями!