Galina Tomaș - frumoasa, perseverenta și încrezătoare în forțele proprii


  • 423
  • Frumoasa, perseverenta și încrezătoare în forțele proprii, Galina Tomaș - Director General Unica Sport, instructor Unica, nutriționist și magistru în Sănătate Publica și Sport. Ea este femeia, care cunoaște cel mai bine secretele unui corp perfect sănătos, est e acea luminița de la capătul tunelului la care apelam atunci, când nu mai avem nicio speranța fie sa slăbim, fie sa ne modelăm corpul.

Ca și orice femeie prosperă, Galina Tomaș lupta în fiecare zi să-și organizeze timpul, să împartă atenția, între fiul său Daniel, pe care îl adora și "fiica" ei Unica Sport (cea mai mare rețea de săli de sport din Republica Moldova) , asa cum ii place ei sa glumească.
Galina Tomaș, investește mult suflet și încredere în tot ceea ce face, ea crede în femeia de azi și în femeia de miine, ea are încredere în tine ca poți fi mai buna, mai înțeleaptă, mai frumoasă cu multa dorința și puțin efort. Mai jos am selectat câteva principii din viața ei :

 

1. "M-aş descrie ca pe un vânător cu suflet de artist. E atât de frumos să fii femeie… chiar dacă uneori este dificil. Fiecare cu atuurile şi cu înzestrările sale. În ziua de azi, femeile au de luptat din greu pentru a se face auzite şi pentru a face carieră: vânezi sau eşti vânat!"
2. "Activitatea mea este destinată femeilor puternice, dar totodată sensibile, care au un mod de viaţă activ. Sunt femeile care ştiu să se alinte, să se simtă importante prin simpla lor prezenţă, sunt informate şi prin asta devin câştigătoare."
3. "A fi emancipată, independentă şi orgolioasă nu înseamnă să renunţi la feminitate, nu-mi stă în fire să-mi reneg delicateţea şi gingăşia"
4."O carte deschisă nu este neapărat întotdeauna şi uşor de citit… Viaţa, prin forţele noastre şi ale destinului, ne scrie şi ne pictează povestea fiecăruia, ne citeşte fiecare dezamăgire şi fiecare aşteptare manifestată prin momentele de fericire, confuzie, prin durerile noastre."

 

Dacă vrei sa afli mai multe despre un stil sănătos de viata, cum poți sa slăbești fără sa stai infometata sau să-ți modelezi corpul cu multă dorința și puțin efort, vino sa petreci timpul alături de noi la "Women's Days in Chișinău" pe data de 25-26 februarie, orele 10.30-15.00, hotelul Regency.

 

Vă invităm să vă redescoperiți, pentru că iubim femeia din noi. LOCURILE SUNT LIMITATE!

 

Biletele se pot procura pe adresa I. Gagarin 3 sau la nr. de tel. 076004200, 067466699.

 

Înregistrează-te ACUM pe site. Sau ia biletul direct de pe iTicket.md – „Women’s Days in Chișinău” ediția a II – pe 25.02.2017 – 26.02.2017, la Hotel Regency.

 

589d6f342ce55_GalinaTomasx560.png

Поделись новостью с друзьями!