Expozitie MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2017


    Expoziţie internaţională specializată de echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie, ediţia a XXIII-a

MOLDMEDIZIN & MOLDDENT este cel mai important eveniment medical din Republica Moldova, care are drept scop dezvoltarea pieţei autohtone de produse şi servicii medicale. Expoziţia are menirea de a contribui la dotarea instituţiilor medicale din ţară cu tehnologii şi tehnică performantă de diagnosticare şi tratament.

Expoziţia se desfăşoară cu susţinerea oficială a Ministerului Sănătăţii al Republicii Moldova şi cu concursul asociaţiilor medicale profesionale.Tradiţional, expoziţia se desfăşoară în pavilioanele „Moldexpo”, lider în organizarea expoziţiilor şi tîrgurilor din Republica Moldova.

560x370.png

Forul MOLDMEDIZIN & MOLDDENT este parte a programului naţional de perfecţionare a calităţii serviciilor medicale prestate populaţiei.

În situaţia, în care Republica Moldova nu dispune de o industrie proprie de producere a tehnicii şi utilajului medical, iar producerea preparatelor farmaceutice rămîne a fi insuficientă, expoziţia atrage pe piaţa locală produse medicale de înaltă calitate şi tehnologii avansate de diagnostic şi tratament. Pentru 4 zile „Moldexpo” devine centrul atenţiei comunităţii medicale din republică, o veritabilă şcoală a schimbului de experienţă şi a celor mai recente realizări în domeniul medicinii.

Sperăm că Expoziţia internaţională specializată MOLDMEDIZIN & MOLDDENT vă va interesa şi va deveni o parte a planului Dumneavoastră de marketing pentru anul 2017.

 

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.