Din inima pentru Darius Moroi


    Darius s-a născut cu asfixie gravă, lipsă de oxigen în timpul nașterii și a fost diagnosticat cu microcefalie. Creierul crește, însă oasele craniale nu se desfac și capul nu poate crește. Este afectat sistemul nervos central.

La 8 luni nu zâmbește, nu gungurește, face convulsii, mișcări necontrolate, își poate pierde vederea, poate avea dereglări de vorbire, merge mai greu, dezvoltarea rămâne total în urmă.Luăm medicamente odată la 10 zile, mâncare cu lapte artificial. Permanent plânge din cauza durerii, sunt nopți și zile când plânge încontinuu. Ne-am descurcat cu greu până acum, dar deja nu mai avem de unde să luăm bani. Avem nevoie de ajutorul și susținerea tuturor cu inima mare care pot și au dorința să ne ajute.

10113-din-inima-pentru-darius-moroi.jpg10115-din-inima-pentru-darius-moroi.jpg

Avem nevoie de bani pentru tomografie computerizată, pentru a pleca în Italia și a face investigațiile necesare pentru a salva creierașul lui Darius. Îmi doresc să-mi văd copilul cum zâmbește,nu doar prin somn când visează îngerașii. Vă rog din suflet să ne ajutați să-l salvam pe Darius! Va mulțumim!

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.