Dacă vrei să crești un economist, înscrie-ți copilul la ”Academia Micilor Economiști – ediția a 2-a”!


  • 901
  • Veste bună pentru părinții care își doresc să dezvolte copiilor capacitățile de economiști! A.O.,,Alături de Copii” organizează proiectul ”Academia Micilor Economiști – ediția a 2-a”! Astfel,  în perioada 31 martie – 2 aprilie, copiii pot lua parte la atelierele organizate de Asociație.

„Așa cum la prima ediție am încercat să introducem copilul dvs. în domeniul economiei, și l-am familiarizat cu termenii primari, acum vom incerca să ne aprofundăm și mai mult în alte aspecte ale lumii economice, astfel încît copilul dvs. să devină mai conștient de valoarea banilor și să cunoască cum funcționează economia”, spun organizatorii.

În cadrul proiectului, cei mici vor învăța cum să cheltuiască inteligent și rațional banii, de ce trebuie să economisească, cum să ia o decizie financiară bună, dar se vor familiariza și cu termeni precum: bancă, taxă, servicii publice și costul de oportunitate.

Scopul proiectului este de a crește o generație de copii cu un set de valori non-formale bine integrate, care dețin o gamă de instrumente non-formale pentru creștere personală.

Pot participa copiii de la 8 la 12 ani care, timp de 3 zile, vor lua parte la diverse jocuri educaționale, traininguri, activități și workshop-uri. 

Taxa de participare este de 200 de lei.

Înscrierea are loc dupa modelul: primul venit - primul servit, deoarece locurile sunt LIMITATE!

LINK DE ÎNREGISTRARE.

 Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

banner 560.jpg


Поделись новостью с друзьями!