Concurs de makeup câștigat de o fotografă. Victoria Wonka va merge în Barcelona


    Cei mai buni makeup artiști și-au dat întâlnire la un concurs inedit organizat de Vizaje-Nica împreună cu brandul american Revlon, care a avut loc pe 4 aprilie în centrul comerial MallDova. La competiție au participat 27 de machioze, însă doar una dintre ele a câștigat premiul mare - o călătorie în Barcelona! Este vorba, de fapt, despre fotografa profesionistă Victoria Wonka, pentru care machiajul nu este decât un hobby.

DSC_0275.jpg

Într-o postare de pe rețelele de socializare ea declară că este în stare de șoc pentru că a câștigat un concurs de makeup, nefiind un makeup artist. Cu toate acestea, juriul format din reprezentanți ai brandului Revlon, machiori profesioniști și designeri vestimentari a apreciat stilul unic și acuratețea machiajului realizat de Victoria.

DSC_9846.jpgDSC_9953.jpg

Toate participantele au fost puse în fața unor condiții egale. Acestea au avut la dispoziție o oră și 30 de minute pentru a realiza machiajul, iar produsele folosite au fost de la brandul Revlon. Mai mult ca atât, designerul Evgheni Hudorojcov a oferit modelelor rochii, iar participantele au fost provocate să asorteze machiajul cu vestimentația și coafura, oferindu-le un stil aparte.

DSC_0138.jpg

Juriul a apreciat machiajele realizate în baza mai multor criterii, printre care coerența conceptului, stilul general, tehnica de machiaj, ideile de autor, care presupun forme sau combinații inedite și calitatea trecerilor de la o culoare la alta.

DSC_0028.jpgDSC_9914.jpg

În timp ce artistele își pregăteau modelele, pentru susținătorii acestora și toți curioșii care au venit să urmărească concursul, organizatorii au pregătit un program artistic. Dana Markitan a ieșit în fața publicului cu câteva piese, Natalia Duminica a prezentat numerele sale de dans oriental, iar trupe de dansuri moderne și latino au condimentat seara cu mișcare.

DSC_9896.jpg

Mama.md este partenerul informațional general al evenimentului și vă oferă posibilitatea să vedeți lucrările makeup artistelor, dar și să urmăriți cum s-a desfășurat concursul într-o galerie de poze.

FOTO.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.