Cea de-a 2 ediție Fashion Soirée Resort Collections 2017


  • 1796
  • Pentru un început de vară special vă invităm să vă bucurați de Fashion Soirée Resort Collections 2017, eveniment marca „Din ♥ Branduri de Moldova”, unde designeri de ținute vestimentare și accesorii își vor da întâlnire pentru a-și expune colecțiile estivale.

Reuniunea iubitorilor de modă va avea loc pe 8 iunie la terasa Restaurantului PaniPit, str. 31 august 1989, 115,  începând cu ora 18:00.

FSoiree_fb_cover_event_1568x590.png

13 dintre cei mai buni designeri autohtoni își vor prezenta colecțiile de vară într-un defileu inedit, printre care se numără: Alina Bradu, Sekana, Premiera Dona, Georgette, L. Storojuc, Katea Gri, Julia Allert, Amarena Secret, Vitalie Burlacu, EHO, O’Blanc, Vivi Art Boutique, Etnika.

Evenimentul este unul special, în cadrul căruia vedetele, femeile de afaceri și liderii politici devin ambasadori ai brandurilor autohtone și pășesc cu încredere pe podium în calitate de modele. Astfel 65 de personalități autohtone, dar și membri ai comunității diplomatice vor prezenta noile tendințe ale modei din această vară, regăsite în brand-urile create de designerii din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului veți afla care sunt tendințele acestei veri și veți face cunoștință cu cele mai recente colecții de vară, având posibilitatea să alegeți din cele mai actuale ținute vestimentare pentru vacanța ce urmează.

Evenimentul Fashion Soirée este la cea de-a doua ediție, iar decizia de a mai face un eveniment marca „Din ♥ Branduri de Moldova”, suplimentar celor două, desfășurate primăvara și toamna, a apărut din dorința designerilor autohtoni de-ași prezenta colecțiile de vară, dar și din dorința pasionaților de modă de a înceape vara în ținute trendy, fabricate în Moldova.

Show-ul de modă face parte din campania „DIN INIMA” și are scopul de a promova brandurile locale și de a motiva consumatorii să cumpere produsele realizate pe piața internă.

Reamintim că evenimentul MFD este organizat sub egida Asociației Patronale din Industria Ușoară (APIUS) cu susținerea partenerilor strategici: Proiectul de competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida) și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).

Biletele pot fi găsite pe site-ul.

DI_fashion_soiree_lista-branduri.png


Поделись новостью с друзьями!