Ce trebuie să știți înainte să vă porniți la festivalul FOSFOR


  Pe 6 iulie, malul drept al lacului Ghidighici (teritoriul GOODZONE) va găzdui cel de-al cincilea festival de muzică electronică FOSFOR. Și, deși FOSFOR este un loc, unde domnește libertatea completă, am dori să vă reamintim câteva reguli importante și să vă oferim niște sfaturi, care vă vor ajuta să profitați la maximum de atmosfera incendiară a festivalului.

40b8d7a32743886129cd9a534719d805.jpg

Pentru început, să vorbim despre reguli!

Din moment ce intrarea pe teritoriul festivalului FOSFOR este permisă doar persoanelor, care au împlinit vârsta de 16 ani, asigurați-vă că ați luata buletinul cu voi. Pentru a evita orice neînțelegere cu serviciul de securitate de la intrarea pe teritoriu, și pentru a nu fi nevoiți să vă întoarceți acasă, nu uitați că actul de identitate trebuie să fie întotdeauna cu voi.

Nu încercați să aduceți mâncare sau băuturi la festival. În primul rând, pentru că veți fi verificați cu atenție la intrare, iar în al doilea rând, deoarece organizatorii nu lasă niciodată vizitatorii FOSFOR flămânzi. Pe teritoriul GOODZONE vor fi instalate mai multe food-zone cu diferite gustări și băuturi la prețuri rezonabile. Cumpărăturile vor putea fi achitate în numerar sau cu ajutorul cardului bancar.

De asemenea, este strict interzisă intrarea pe teritoriul festivalului cu arme, substanțe narcotice și alte obiecte periculoase (bâte, cuțite, spray-uri lacrimogene, etc.). Toate obiectele suspecte vor fi sechestrate de către serviciul de pază. Vă rugăm să nu veniți la festival în stare de ebrietate, în caz contrar, nu veți trece controlul serviciului de pază.

La intrarea pe teritoriu, vi se va oferi o brățară de marcă. Important! La ieșirea de pe teritoriul festivalului, brățările vor fi scoase de pe mână. Dacă veți dori să vă întoarceți, va trebui să cumpărați un bilet nou. Vă sugerăm să luați din start cu voi tot de ce veți avea nevoie.

Iar acum, să vorbim despre ce veți avea nevoie pentru a petrece timpul la FOSFOR foarte și foarte cool!

Festivalurile de muzică întotdeauna sunt un motiv pentru a crea o ținută interesantă. Dacă duceți lipsă de inspirație, amintiți-vă de ținutele la festivalurile: „Alfa Future People”, „Tomorrowland”, „Untold”, „Ultra Music Festival”. Toate sunt atât de viu colorate, diferite, neobișnuite și libere. Îndrăzniți și veniți și voi la FOSFOR în toată splendoarea! 

Dar nu uitați că „splendoarea” trebuie să fie și confortabilă, pentru că urmează să dansați timp de aproape 11 ore. Alegeți ceva comod (în special pantofii), care nu împiedică mișcarea. De asemenea, că sfătuim să lăsați bijuteriile scumpe acasă, pentru că există riscul să le pierdeți.

Pentru a nu sta la coadă la intrare, veniți mai devreme. Credeți-ne, veți găsi cu ce să vă ocupați. Teritoriul festivalului va fi amenajat cu multe zone grozave de fotografie și relaxare, unde veți putea face poze, ca apoi să le postați pe Instagram. 

Și deoarece festivalul FOSFOR are loc în aer liber și pe malul lacului, nu uitați să luați cu voi spray-ul împotriva țânțarilor.

Pentru a vă scufunda pe deplin în atmosfera FOSFOR, treceți și pe la artiștii noștri. Cu ajutorul vopselelor fluorescente, aceștia vă pot transforma cu ușurință în regii și reginele nopții. Veți fi mai strălucitori decât stelele! În plus, pe teritoriul festivalului veți putea cumpăra și alte accesorii fosforescente.

Zâmbiți mai des, deoarece pentru voi, la FOSFOR va lucra o echipă întreagă de fotografi. Fie ca după festival să aveți mai multe fotografii pozitive și frumoase.

Luați prietenii cu voi! FOSFOR nu înseamnă doar muzică, dans și distracție, ci și prietenie, libertate și fericire.

Pășind pe teritoriul festivalului, uitați de toate problemele și lăsați-vă cuceriți de muzică.

Iar noi vă reamintim că la GOODZONE puteți ajunge și cu automobilul personal. În acest scop, lângă teritoriu vor fi amenajate două zone de parcare pentru 300 de mașini, una dintre care va fi cu plată. Nu trebuie să rezervați  locurile din timp, deoarece totul va fi după principiul „primul venit - primul servit”.

Iar dacă doriți să vă relaxați cu adevărat și să vă scufundați pe deplin în atmosfera festivalului, mai bine veniți cu transportul public! Mai ales că în special pentru vizitatorii FOSFOR, începând cu ora 17:00 până la ora 5:00 dimineața, vor circula autobuze speciale în direcția: Chișinău-GOODZONE, GOODZONE-Chișinău. Microbuzele vor porni de la Chișinău de la stația de micobuze de lângă uzina „Topaz” din sectorul Sculeni (de unde pleacă microbuzele spre Călărași).

Dacă încă nu ați reușit să cumpărați bilete, atunci, vă reamintim că le puteți achiziționa online, pe site-urile Afisha.mdMTicket.mdFest.md, precum și în aplicația Coca-Cola. Biletele fizice sunt disponibile la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1 sau în orice magazin din rețeaua Enter. În plus, biletele vor putea fi achiziționate și pe teritoriul festivalului, pe 6 iulie.

Festivalul de muzică electronică FOSFOR este organizat de către portalul informațional și de divertisment Afisha.md cu sprijinul celui mai mare panou de anunțuri gratuite din Moldova - 999.md.

afisha.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Bebelușii adorm mai usor si sunt mult mai liniștiți dacă aud sunete din natură ca zgomotul produs de valurile mării, care se sparg de țărm, sunetul ploii sau foșnetul frunzelor - adică ceea ce se numește sunet alb.
   Iata de ce preferă bebelusii acest sunet alb și cum il putem produce in camera unde doarme bebelușul.
   Sunetele blânde care il ajută pe bebelus să doarmă
   Pe vremuri, bebelusii nu aveau camere izolate fonic si adormeau usor apoi dormeau in sunete foarte naturale: clipocitul apei, zanganitul vaselor in bucatarie, latratul cainilor, behaitul oilor sau mugetul vacilor. Azi sunetele casei noastre sunt altfel: zumzaitul frigiderului, zgometele de afara - claxonul masinilor, sunetetul televizorului sau al mesajelor de pe telefon ...
   Sunetele din natura (sunet alb) produc relaxare bebelusilor
   Natura este insa in noi ... si de aceea, nu e de mirare ca bebelusii adorm mult mai usor si sunt mult mai linistiti daca auz sunetele naturii. Specialistii in muzicoterapie au remarcat ca zgomotul produs de valurile mării, care se sparg de țărm, sunetul ploii sau foșnetul frunzelor - adica ceea ce ei numesc sunet alb - produc mare relaxare bebelusilor si ii ajuta sa adoarma mai usor.
   Dar de unde să facem rost de astfel de sunete? Nu intotdeauna ne aflăm in pădure sau pe malul marii. 
   Aparate care produc sunet alb
   Iata insă ca un mod ieftin si foarte eficient pentru a produce sunet alb (sau zgomot alb) este fașâitul unui radio cae este fixat intre doua posturi de radio. Nu se aude nici un sunet si totusi aparatul emite un zgomot albcare produce un fel de relaxare istantă undelor noastre cerebrale. 
   Frecvența acestor vibratii este egala cu 8 cicluri pe secundă, aceeasi cu a undelor creierului aflat in stare de veghe. Aceeași valoare a frecventei o are si vibrația produsă de pământ in rotatiile sale din univers.
   Dar, exista si CDuri cu sunet alb sau chiar youtube-uri cu sunet alb, care pot ajuta bebelusul sa adorma in aceste frecvente linistitoare.
   Sunet alb din natura pentru un somn linistit - video
   desprecopii.com
  • julia122997
   De julia122997
   20 de designeri autohtoni au prezentat colecţiile de vară, printre care și un grup de tineri talentați, absolvenți ai facultății de design vestimentar a Universității Tehnice din Moldova, care au prezentat colecţiile ZIP House. Modelele s-au arătat încântate de postura de pe podium, însă unele dintre acestea n-au putut scoate un cuvânt, deoarece dormeau și aveau doar câteva zile. E vorba despre micuța care a ieșit pe podium alături de mămica ei, model și ea.

   „Îi arăt podiumul de mică. Așa cum am făcut o premieră prezentând lenjerie cu burtica la vedere, așa am decis să ies cu ea la numai 3 săptămâni. Mulțumim din suflet designerului Alina Bradu că i-a găsit Victoriței și ținută pe potrivă”, spune modelul Valeria Fainescu.

   Colecţia Alina Bradu a fost una de mireasă, plină de grație, de multe dantele, dar și de stofe naturale.

   „Ne-am străduit să aducem ceva de sezon, ținute care să le motiveze pe miresele din perioada estivală să aleagă stofe lejere, naturale, dantelă și multă grație. Sper mult că ne-a reușit și de data aceasta să aducem un strop de tradiție într-o colecție modernă”, a declarat Alina Bradu.

   Show-ul de modă face parte din campania „DIN INIMĂ” și are drept scop promovarea brandurilor locale de confecții și încălțăminte.

   ea.md
  • julia122997
   De julia122997
   Săptămâna curentă, pe 22 iunie, începând cu ora 11:00, sunt planificate audiții la Casa de Cultură din satul Molovata, unde sunt îndemnați să vină și copiii din Criuleni și Dubăsari. Duminică, 23 iunie, începând cu ora 11:00, audițiile se vor desfășura la Școala de Arte din Leova, unde sunt așteptate și iubitorii de muzică din raioanele Leova și Cimișlia. În următoarele săptămâni echipa La La Play Voices va cutreiera partea centrală și sudică a Moldovei. Audițiile se vor încheia la data de 7 iulie, la Chișinău. Rezultatele etapei de audiere vor fi anunțate până pe 10 iulie.

   Proiectul de incluziune socială La La Play Voices este la a 2-a ediție, prima având loc în anul 2018. În cadrul acesteia, au fost selectați 20 de tineri și copii care au pus baza corului La La Play Voices, ce reprezintă diversitatea etnică și socială a Moldovei. La finalul primei ediții La La Play Voices, beneficiarii din 12 raioane ale țării, reprezentanți ai diferitor grupuri etnice și sociale, au susținut un concert la Sala cu Orgă alături de Moldovan National Youth Orchestra, reprezentată de muzicieni din Moldova, România, Ucraina, Rusia, Kazahstan și Germania, condusă de tânărul dirijor Cristian Spătaru.

   Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite atât pe pagina evenimentului La La Play Voices, cât si pe pagina Facebook și Instagram Moldovan National Youth Orchestra.
   Proiectul este finanțat de parteneri strategici ai Moldovan National Youth Orchestra: UNICEF Moldova; Suedia, Fundația Est-Europeană; Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.
   diez.md
  • julia122997
   De julia122997
   În incinta grădiniței nr. 225 a avut loc ce-a de-a 4-a ediție „Cireșarul Copiilor”, evenimentul a strâns în jurul său emoții pozitive, mame grijulii care au pregătit cele mai delicioase prăjituri din cireșe, copii bine dispuși și o atmosferă extraordinară! Iar toate astea au urmărit un scop nobil, reprezentând o acțiune de caritatea pentru a ajuta doi copii bolnavi de leucemie.
   Directoare Grădiniței nr. 225, Ala Vasilachi, a povestit despre conceptul evenimentului devenit tradiție, despre scopul pe care îl urmăresc organizând-ul anual, dar și despre ce nou au inclus de această dată în programul „Cireșarul Copiilor”.

   „Desfășurăm, în cadrul grădiniței, acest eveniment deja pentru a 4-a oară, putem afirma că acesta face parte deja din cartea de vizită a instituției noastre. Este un eveniment îndrăgit și așteptat atât de copii, cât și de părinții acestora. Organizarea acestuia este foarte importantă pentru noi, nu în ultimul rând datorită scopului pe care îl urmărește, care este unul nobil – de a veni în ajutorul celor care au nevoie de susținerea noastră”, spune Ala Vasilachi.
   „Ideea de a a organiza un astfel de eveniment îmi aparține chiar mie, sunt o persoană căreia îi place să contribuie la crearea lucrurilor frumoase și creative. Bine înțeles că acest eveniment le-a surâs și părinților, iar între noi s-a împletit o frumoasă colaborare  grădiniță -familie. Atunci când părintele este implicat, muncește alături de noi, participă la luarea deciziilor, rezultatul nu are cum să nu fie frumos”, spune directoarea Grădiniței nr.225.

   „Datorită faptului că avem un acord de parteneriat într-un proiect educațional internațional „Prieteni fără frontiere”, de această dată, am avut un grup de cadre didactice din Piatra Neamț. Oaspeții, la fel au fost foarte implicați în organizarea evenimentului, aceștia s-au implicat în programul artistic și au contribuit la acțiunea de caritate. Am avut un grup de educatoare de la Institutul de Știinte ale educatiei din moldova. Anul acesta am avut și o surpriză nouă pentru copii – înghețata servită cu dulceață de cireșe preparată de bucătarul nostru, după o rețetă tradițională. Iar o altă premieră a fost Imnul Cireșarilor”, a povestit Ala Vasilachi.
   „Avem un program de activitate foarte divers și intens. Cu acest eveniment nu se încheie agenda acțiunilor creative în care sunt implicați copiii. La ei chiar regimul zilnic este potrivit cu tematica săptămânii, cum ar fi: săptâmâna poveștilor,  săptămâna jocurilor și a jucăriilor, săptămâna bulbucilor de săpun, săptămâna călirii, ș.a.”, spune directoarea despre programul copiilor la grădiniță.

   „Banii pe care i-am colectat anul trecut au fost donați la trei familii, din pături social vulnerabile, din cadrul grădiniței. Părinții au fost cei care s-au ocupat de selectarea beneficiarilor. Anul acesta, la fel părinții au fost cei care au venit cu inițiativa de a merge la Institutul Oncologic și de a identifica acești doi copii, sunt 2 băieței de 10 ani, bolnavi de leucemie. Mămicile lor au fost și ele prezente la eveniment, cu doamna președintă a Asociației „Viață fără Leucemie”. De aceea, ce am făcut noi astăzi împreună cu copii, cu părinții, educatorii a fost făcut din suflet, din inimă, în marea speranță că Bunul Dumnezeu îi va ocroti și îi va și ajuta pe acești copii”, a spus directoarea.
   Voloșciuc Ecaterina, educatoarea grupei 26, a povestit și ea despre frumosul eveniment, la participarea căruia s-a implicat, în mod special, și cadrul didactic, copii, și părinții.

   „Pentru noi această sărbătoare este una care promovează frumosul, ne reamintește  tradițiile și obiceiurile”, spune Ecaterina.
   „În grupă lucrăm cu copii, organizăm diverse activități și vorbim despre subiectul cireșelor, întărim cunoștințele lor despre cât sunt de folositoare acestea pentru sănătatea omului, despre beneficiile pe care le au. Dar teme pentru acasă au și părinții: la bucătăria cireșarului tradiția prevede prepararea bucatelor din cireșe, iar mamele pregătesc cele mai delicioase bucate din acest fruct cu un gust extraordinar”
   „Așa cum ne străduim, în fiecare an să facem ceva deosebit, flashmobul a venit ca o idee nouă , de o organiza un flashmob al cadrelor didactice. Dar desigur că sugestiile ce țin de mișcări și melodii, au venit și din partea părinților, care au fost mereu gata să ne susțină în organizarea acestui flashmob”, spune Ecaterina despre dansul în care au fost implicate toate educatoarele de la Grădinița nr.225.
   ea.md
  • julia122997
   De julia122997
   AFIM Healthy Festival  are ca scop principal cultivarea dragostei fata de activitatea fizica, petrecerea timpului in aer liber si adoptarea practicilor sanatoase in alimentatia adultilor si a copiilor. Festivalul va avea loc pe 22 iunie 2019, de la 10:00 in Gradina Botanica.

   Festivalul va fi impartit in 6 zone, dupa cum urmeaza:
   Scena principală: antrenamente de 45 de minute cu 15 trainerii internaționali ABC fitness school Moldova, dar și cu invitații speciali: Lenka Matasova (Slovacia), Giorgio Radici (Italia) si Bogdan Vasile (Romania) Zona educațională: seminarii de alimentație corectă, fitness și psihologie. Zona bucătarului:  atât adulții, cât și copiii, se vor simți bucătari în adevăratul sens al cuvântului pregătind mâncăruri rapide și sănătoase. Atelier de creație si fitness pentru copii: pictură, dans, jocuri sportive si multa distractie cu animatorii. Zona Food Court: reenergizare Zona de relaxare: hamacuri și cărți Pertener Media - mama.md
   Vezi programul fiecarei zone si inregistreaza-te:http://afim.abcfitness.md/healthy-festival/
   Promitem sa fie frumos si “sanatos”!  
 •