Ce trebuie să știți înainte să vă porniți la festivalul FOSFOR


  Pe 6 iulie, malul drept al lacului Ghidighici (teritoriul GOODZONE) va găzdui cel de-al cincilea festival de muzică electronică FOSFOR. Și, deși FOSFOR este un loc, unde domnește libertatea completă, am dori să vă reamintim câteva reguli importante și să vă oferim niște sfaturi, care vă vor ajuta să profitați la maximum de atmosfera incendiară a festivalului.

40b8d7a32743886129cd9a534719d805.jpg

Pentru început, să vorbim despre reguli!

Din moment ce intrarea pe teritoriul festivalului FOSFOR este permisă doar persoanelor, care au împlinit vârsta de 16 ani, asigurați-vă că ați luata buletinul cu voi. Pentru a evita orice neînțelegere cu serviciul de securitate de la intrarea pe teritoriu, și pentru a nu fi nevoiți să vă întoarceți acasă, nu uitați că actul de identitate trebuie să fie întotdeauna cu voi.

Nu încercați să aduceți mâncare sau băuturi la festival. În primul rând, pentru că veți fi verificați cu atenție la intrare, iar în al doilea rând, deoarece organizatorii nu lasă niciodată vizitatorii FOSFOR flămânzi. Pe teritoriul GOODZONE vor fi instalate mai multe food-zone cu diferite gustări și băuturi la prețuri rezonabile. Cumpărăturile vor putea fi achitate în numerar sau cu ajutorul cardului bancar.

De asemenea, este strict interzisă intrarea pe teritoriul festivalului cu arme, substanțe narcotice și alte obiecte periculoase (bâte, cuțite, spray-uri lacrimogene, etc.). Toate obiectele suspecte vor fi sechestrate de către serviciul de pază. Vă rugăm să nu veniți la festival în stare de ebrietate, în caz contrar, nu veți trece controlul serviciului de pază.

La intrarea pe teritoriu, vi se va oferi o brățară de marcă. Important! La ieșirea de pe teritoriul festivalului, brățările vor fi scoase de pe mână. Dacă veți dori să vă întoarceți, va trebui să cumpărați un bilet nou. Vă sugerăm să luați din start cu voi tot de ce veți avea nevoie.

Iar acum, să vorbim despre ce veți avea nevoie pentru a petrece timpul la FOSFOR foarte și foarte cool!

Festivalurile de muzică întotdeauna sunt un motiv pentru a crea o ținută interesantă. Dacă duceți lipsă de inspirație, amintiți-vă de ținutele la festivalurile: „Alfa Future People”, „Tomorrowland”, „Untold”, „Ultra Music Festival”. Toate sunt atât de viu colorate, diferite, neobișnuite și libere. Îndrăzniți și veniți și voi la FOSFOR în toată splendoarea! 

Dar nu uitați că „splendoarea” trebuie să fie și confortabilă, pentru că urmează să dansați timp de aproape 11 ore. Alegeți ceva comod (în special pantofii), care nu împiedică mișcarea. De asemenea, că sfătuim să lăsați bijuteriile scumpe acasă, pentru că există riscul să le pierdeți.

Pentru a nu sta la coadă la intrare, veniți mai devreme. Credeți-ne, veți găsi cu ce să vă ocupați. Teritoriul festivalului va fi amenajat cu multe zone grozave de fotografie și relaxare, unde veți putea face poze, ca apoi să le postați pe Instagram. 

Și deoarece festivalul FOSFOR are loc în aer liber și pe malul lacului, nu uitați să luați cu voi spray-ul împotriva țânțarilor.

Pentru a vă scufunda pe deplin în atmosfera FOSFOR, treceți și pe la artiștii noștri. Cu ajutorul vopselelor fluorescente, aceștia vă pot transforma cu ușurință în regii și reginele nopții. Veți fi mai strălucitori decât stelele! În plus, pe teritoriul festivalului veți putea cumpăra și alte accesorii fosforescente.

Zâmbiți mai des, deoarece pentru voi, la FOSFOR va lucra o echipă întreagă de fotografi. Fie ca după festival să aveți mai multe fotografii pozitive și frumoase.

Luați prietenii cu voi! FOSFOR nu înseamnă doar muzică, dans și distracție, ci și prietenie, libertate și fericire.

Pășind pe teritoriul festivalului, uitați de toate problemele și lăsați-vă cuceriți de muzică.

Iar noi vă reamintim că la GOODZONE puteți ajunge și cu automobilul personal. În acest scop, lângă teritoriu vor fi amenajate două zone de parcare pentru 300 de mașini, una dintre care va fi cu plată. Nu trebuie să rezervați  locurile din timp, deoarece totul va fi după principiul „primul venit - primul servit”.

Iar dacă doriți să vă relaxați cu adevărat și să vă scufundați pe deplin în atmosfera festivalului, mai bine veniți cu transportul public! Mai ales că în special pentru vizitatorii FOSFOR, începând cu ora 17:00 până la ora 5:00 dimineața, vor circula autobuze speciale în direcția: Chișinău-GOODZONE, GOODZONE-Chișinău. Microbuzele vor porni de la Chișinău de la stația de micobuze de lângă uzina „Topaz” din sectorul Sculeni (de unde pleacă microbuzele spre Călărași).

Dacă încă nu ați reușit să cumpărați bilete, atunci, vă reamintim că le puteți achiziționa online, pe site-urile Afisha.mdMTicket.mdFest.md, precum și în aplicația Coca-Cola. Biletele fizice sunt disponibile la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1 sau în orice magazin din rețeaua Enter. În plus, biletele vor putea fi achiziționate și pe teritoriul festivalului, pe 6 iulie.

Festivalul de muzică electronică FOSFOR este organizat de către portalul informațional și de divertisment Afisha.md cu sprijinul celui mai mare panou de anunțuri gratuite din Moldova - 999.md.

afisha.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Artistul din nordul Germaniei se foloseşte de ecoul unei conducte de gaze, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.
   Rezultatele sunt de-a dreptul incredibile.
   Până acum, Armin Kupper a compus mai multe melodii şi a strâns peste 60 de mii de urmăritori pe contul său de YouTube. 
   "Nu eşti niciodată singur", este mesajul transmis de saxofonist, în aceste vremuri pline de incertitudini. 
   Armin Kupper - artist: ”Cânt un sunet şi vine înapoi din conductă, schimbat. Poate că îmi răspunde, ne trage înăuntru şi afară şi aşa devine o melodie fără sfârşit. Este ceva infinit, pentru că niciodată muzica nu îşi spune ultimul cuvânt”.
   mediafax.ro
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Decizia, făcută publică de Guvern, prevede că la aceste evenimente pot participa cel mult 50 de oameni şi trebuie respectate măsuri stricte de prevenire a noului tip de coronavirus, transmite Știri.md cu referire la publika.md.
   Nunţile şi cumetriile sunt în continuare interzise. Organizatorii vor trebui să facă evidenţa epidemiologică a fiecărui invitat.
   Datele vor fi transmise administraţiei cafenelei sau a restaurantului până la desfăşurarea evenimentului, iar petrecăreţii vor fi lăsaţi să intre doar dacă sunt în această listă.
   La o masă vor sta cel mult şase oameni. Distanţa dintre ei trebuie să fie de 1,5 metri, iar între mese - doi metri.
   Autorităţile permit muzica ambientală, inclusiv participarea interpreţilor. Sunt însă interzise jocurile de divertisment şi dansurile.
   Până la începerea unei ceremonii, trebuie dezinfectate suprafeţele din spaţiile de depozitare, producere şi deservire. Angajaţilor li se va măsura temperatura şi le va fi monitorizată starea de sănătate. Aceştia vor trebui să poarte mănuşi şi să schimbe măştile de protecţie la fiecare 2 ore. Nu vor fi lăsaţi la muncă cei care au simptome caracteristice infecţiilor respiratorii acute.
   Pentru petrecăreţi, vor fi instalate la intrare, în locuri vizibile, dozatoare cu dezinfectant pentru mâini.
   publika.md
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Cu toate acestea, pe 30 mai, organizatorii oferă celor pasionați de ciclism ocazia să participe la un eveniment, ceea ce poate fi considerat, pe bună dreptate, primul antrenament de primăvară pe scară largă, înainte de VeloHora 2020.
   Organizația publică sportivă Sporter îi invită pe toți iubitorii de plimbări lungi cu bicicleta să facă o tură pe ruta viitoarei Velohora 2020. Plimbarea pe biciclete va avea loc sâmbătă, 30 mai, pe următorul traseu:
   Piața Marii Adunări Naționale — bul. Ștefan cel Mare — Viaduct — bul. Dacia — bul. Decebal — bul. Gagarin — str. Albișoara — bul. G. Vieru — str. Calea Orheiului — str. Petricani — str. M. Viteazul — bul. Ștefan cel Mare — Piața Marii Adunări Naționale. 
   Organizatorii menționează că nu este neapărat să se ia startul și să se ajungă la finiș în PMAN: “Arcul din Piața Marii Adunări Naționale este doar un loc de referință, în care dvs. și prietenii dvs. puteți face fotografii ca amintire ca să le postați pe rețelele de socializare. Puteți ieși pe traseu în orice moment al zilei, din orice loc convenabil pentru dvs., dar, cu toate acestea, este important să treceți pe sub arcul din centrul capitalei. În plus, participanții la această plimbare pe bicicletă vor putea să se încălzească după carantină și să facă o tură a străzilor unde va avea loc VeloHora. Și chiar dacă acum nu putem să ne reunim cu toți cicliștii din țară și să pedalăm prin oraș într-o mulțime aglomerată și zgomotoasă, credem că foarte curând va veni ziua în care VeloHora va trece din nou pe străzile Chișinăului!”
   Organizatorii vin cu un apel către automobiliștii din capitală și îi roagă ca în această zi să fie mai atenți pe drumuri. Cel mai bine ar fi să coborâți de la volan, să urcați pe biciclete și să participați la o plimbare cu bicicleta.
   Important! Atragem atenția participanților asupra faptului că, în această zi, circulația în oraș nu va fi oprită! Prin urmare, este important să respectați regulile de circulație și să aveți grijă de propria siguranță! Organizatorii reamintesc că participanții trebuie să poarte cască și, un lucru deosebit de important în condițiile de astăzi, să respecte distanța recomandată și să nu formeze grupuri mai mari de 3 persoane.

   sporter.md
  • Vizitator Vadim
   De Vizitator Vadim
   Buna ziua, de curind activeaza un karaoke vizavi de casa noastra, zilnic e galagie( muzica, tipete) orele in care activeaza e 20:00-05:00. Stiu ca ar fi posibil cumva de rezolvat printr-o petitie catre politie, as avea nevoie de un exemplu cum sa scriu si sa formulez corect! Mersi mult.
  • julia122997
   De julia122997
   Nu este prima oară când Grădinița nr. 225 uimește prin conceptele de sărbătoare pe care le lansează. De această dată, instituția a organizat, renumita festivitate „Toamna de Aur”, doar că într-un mod reinterpretat. Asta pentru că, în acest an, această sărbătoare le-a adus copiilor mai multe responsabilități. Pe lângă tradiționalele compoziții, aceștia au lansat un semnal de alarmă pentru maturi: Protejati Natura. Noi vrem sa fim ECO!

   Aceștia au defilat exact ca pe podiumurile mari, purtând la ei torbițe Ecologice meșterite cu mult drag, dar și zâmbete sincere care au redat sărbătorii o atmosferă deosebit de caldă. 
   ea.md
 •