Campania de caritate ”Întoarce Veteranilor Speranța”!


  Faptele eroice ale  veteranilor rămân pentru totdeauna în memoria celor pentru care ei au luptat. Ziua Victoriei în Războiul pentru Apărarea Patriei, este una din cele mai luminoase zile ale anului. Doar datorită acestor oameni curajoşi, astăzi avem posibilitatea de a trăi și a ne bucura de cerul senin și paşnic. 9 mai – Ziua Victoriei – rămîne a fi pentru noi una din cele mai importante sărbători. Glorie Veşnică Eroilor

5c4ea39457b66b7cc777f7c28ea3cef5.png

Dragi prieteni! A venit timpul să ne adunăm din nou și să ne exprimăm respectul și omagiul față de fapta eroică a celor ce au luptat pentru pacea pe pământ și să felicităm veteranii cu Ziua Victoriei asupra fascismului şi încheierii celui de-al Doilea Război Mondial. În fiece ce an, acești oameni sunt din ce în ce mai puțini, și ca amintirea despre ei să nu dispară, îi îndemnăm pe toți să-și exprime veteranilor, gratitudinea nemărginită și recunoștința!

Deja de 12 ani consecutiv, asociația obștească Forum.md desfăşoară campania de caritate Întoarce Veteranilor Speranța.

Aceasta a devenit  o tradiție frumoasă și foarte importantă pentru noi:

2005 - Верни Ветеранам Веру 2005

2006 - Верни Ветеранам Веру 2006

2007 - Верни Ветеранам Веру 2007

2008 - Верни Ветеранам Веру 2008

2009 - Верни Ветеранам Веру 2009

2010 - Верни Ветеранам Веру 2010

2011 - Верни Ветеранам Веру 2011

2012 - Верни Ветеранам Веру 2012

2013 - Верни Ветеранам Веру 2013

2014 - Верни Ветеранам Веру 2014

2015 - Верни Ветеранам Веру 2015

2016-  Верни Ветеранам Веру 2016

Nici în acest an nu renunţăm la campania noastră și îndemnăm pe toţi să se alăture nouă.

Scopul campaniei de binefacere este de a felicita și onora toţi veteranii.  O atenţie deosebită vom acorda celor care din cauza vârstei înaintate nu se mai poate alătura la celebrarea Zilei Victoriei la Memorialul „Eternitate“. 

Colectăm surse financiare pentru achiziționarea produselor alimentare, aici ţinem să menționăm că este binevenită susținerea cu produse de primă necesitate. Vom fi bucuroși de orice ajutor de la persoanele fizice și juridice.

Obiectiv: Colectarea surselor financiare, achiziționarea produselor alimentare și înmânarea solemnă.

Lista produselor de primă necesitate:
– hrișcă
– orez
– crupe de porumb
– ulei vegetal
– conserve – ton, pateuri
– fulgi de ovăz (musli)
– paste
– zahăr
– sare
– făină
– zefir
– biscuiți
– Dulciuri (ciocolată și drajeuri)
– Ceai (negru și verde)
– marmeladă
– mazăre conservată
– ciuperci marinate
– suc
– vafe
– porumb
– săpun lichid
– detergent
– săpun de rufe
– gel de spălat vase

Colectarea fondurilor și a bunurilor se efectuează conform principiului ”cine și cît poate”, în perioada 3 aprilie - 5 mai, de la 9:30 – 18:30, la sediul companiei SIMPALS.

Telefoane de contact: 

Francesca – managerul proiectului FORUM.MD – 068131268

Olga – managerul proiectului FORUM.MD – 076779992

La recepție întrebați de Olga sau Francesca și veți fi conduși. 
Adresa : Ion Neculce, 5

Rechizite bancare:

Asociația Obștească”FORUM”

IDNO: 1013620009909

Sediu social: str. Ion Neculce 5, etj. 2

MD-2069, mun. Chișinău, Republica Moldova

IBAN lei:MD53VI000002224003323MDL

Banca: BC ”Victoriabank” S.A., fil.3, mun. Chişinău

Codul băncii BIC: VICBMD2X416

Vedeți cum s-a desfăşurat evenimentul Întoarce Veteranilor Speranța în anul 2016: 

Aducem sincere mulțumiri tuturor care an de an ne sunt alături și participă la campania Întoarce Veteranilor Speranță! Graţie bunăvoinţei dumneavoastră, acest eveniment aduce veteranilor credință, căldură și lumină.   

Fiți alături de noi și urmăriți campania: https://www.facebook.com/events/862984457157105/.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Campaniei "Băiețeilor și fetițelor se dedică..." 2018, organizate de ziua internațională a copilului, s-au alăturat mai multe companii, care au pregătit multe cadouri frumoase pentru copii.
    
   O surpriză dulce pentru copii au fost biscuiții Grona din partea companiei Pyramid Traidе. Compania Pyramid Traidе a fost fondată în 2012, fiind reprezentantul oficial al unor branduri cu renume mondial, cum ar fi: Perfetti van Melle, Storck, Ritter Sport, Zaini, Lorenz, Orion; Bakerypastries (PL), Condoms (PL), Lazer (disposablerazors), Cricket, Clipper, Pako (lighters).
    
   Compania Varda le-a adus în dar copiilor de la centrul “La Via” sucuri “Sadociok”. Copiii vor putea să se bucure mult timp de gustul băuturii sănătoase, deoarece Varda le-a oferit 100 de litri de suc. Varda este cel mai mare distribuitor de pe piața moldovenească.
    
   Companiile Sanosan și Selpak au adus o contribuție foarte importantă centrului La Via, oferind produse de calitate pentru copii. Brandul Selpak ocupă un loc de lider pe piața de produse igienice: hârtie igienică, prosoape de hârtie, șervețele de hârtie și șervețele cosmetice. Gama de cosmetice Sanosan din Germania este elaborată în mod special pentru îngrijirea pielii sensibile a copiilor.
   Om kids i-a felicitat pe copiii de la centru cu prilejul Zilei Mondiale a Copiilor, oferindu-le cea mai bună și pură apă. Om kids este produsă special pentru copii, fiind îmbuteliată în sticle individuale.
    
   Magazinul Papermax a adus în dar copiilor articole de papetărie, care îi vor ajuta în educație și dezvoltare. Mitra-Grup S.A., proprietarul magazinelor Papermax, are o prezență pe piața moldovenească de peste 25 ani. Papermax reprezintă gamă largă de articole pentru creativitate și lucrul manual, papetărie și jucării pentru copii.
    
   Puffi - Piffi sunt produsele care oferă copiilor bucurie și plăcere. Copiii de la “La Via” au avut buna ocazie să se convingă de acest lucru. Micuții au fost serviți cu vată de zahăr, fulgi de orez și batonașe de ciocolată.
    
   Compania Ambera și-a arătat grija față de sănătatea copiilor, oferind centrului 25 sticle de ulei de calitate. Ambera realizează produse naturale prin utilizarea noilor tehnologii de presare la rece. Uleiul este fabricat din semințe alese cu grijă, care nu sunt supuse tratamentului termic și chimic, ceea ce le asigură gustul natural și o calitate excelentă.
    
   Compania Azersun Holding, lider în industria produselor alimentare, comerț și agricultură, a adus în dar copiilor amestecuri de ceai de “Azercay”. Marca “Azercay” reprezintă o diversitate largă de ceai cu adaosuri delicioase, pe gustul oricărui consumator.
    
   Compania de sucuri Saville a oferit copiilor suc de rodii, care este considerat cel mai bun pe piața din Azerbaidjan. Compoziția și gustul sunt caracteristicile care îl pun în valoare. Gustul de piele este exclus, de aceea consumatorii vor savura doar gustul boabelor coapte de rodie. Se face simțit faptul că producătorului îi pasă, în primul rând, de calitatea produsului și reputația sa, și numai apoi de profit.
    
   Organizația publică Forum.md și Mama.md, în numele centrului La Via și al copiilor de acolo, aduce mulțumiri tuturor partenerilor pentru receptivitatea, atenția și cadourile de valoare, oferite de ei.
   forum.md
  • Calandrella
   De Calandrella
   Cărțile pe care le citim în copilărie contribuie foarte mult la formarea personalității noastre, iar noi le păstrăm în memorie foarte mult timp. Ajunși la maturitate, în mod subconștient încercăm să ne asemănăm cu eroii preferați din cărțile citite.
   Cărțile ne ajută să cunoaștem lumea înconjurătoare, ne aduc informații noi, ne spun povești interesante, ne distrează și nu ne lasă să ne plictisim. C
   opiii care nu citesc până la vârsta școlară au o reușită mai slabă și mai greu asimilează informațiile. De aceea vă invităm pe toți să participați la acțiune și să le dăruiți copiilor de la orfelinatul o carte. La acest orfelinat str.Cuza- Vodă 29/1 locuiesc 95 copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 9 ani. Vrem ca acei copii, care deja știu să citească, să aibă posibilitatea de a petrece timpul liber, citind o carte captivantă.
   Dacă aveți literatură pentru copii în limba rusă și română, și doriți să le faceți o bucurie copiilor, participați la acțiunea “DE LA LUME CÂTE-O ... CARTE”. Prin eforturi comune le vom crea o mică bibliotecă, în care vor fi cărți cu povești, poezii și povestiri. Pe lângă cărțile artistice, puteți dona și cărți de colorat, cărți educative, enciclopedii pentru copii și manualele pentru clasele 1-3.
   În afară de cărți, dorim să oferim copiilor din orfelinat și asistență materială. 
   Copiii au nevoie de:
   – produse de igienă,
   – jucării educative în stare excelentă,
   – jocuri de masă,
   – plastelină,
   – guașă și albume de desen. 
   Acțiunea va dura până la sfârșitul iernii, iar la 2 martie vom merge la orfelinat pentru a le oferi elevilor cărți și cadouri, pe care le vom colecta împreună cu Dvs.
   Date de contact:
   Alexandra, Manager de Proiect Forum.md, tel : 079599951
   Rechizitele pentru transferul surselor financiare :
   Asociația Obștească”FORUM”
    IDNO: 1013620006827 
   Sediu social: str. Ion Neculce 5, etj. 2 MD-2069, mun. Chișinău, Republica Moldova 
   IBAN lei: MD83VI000002224303324MDL
   Banca: BC ”Victoriabank” S.A., fil.3, mun. Chişinău 
   Codul băncii BIC: VICBMD2X416
    
   Haideţi împreună să dăruim copiilor poveste! Pentru că asta e atât de simplu!
   forum.md
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Numeroasa familie locuia în satul Gălești, raionul Strășeni. Soții Boaghe educă cinci copii: trei adolescenți – Veronica, în vârstă de 14 ani, Nicolae de 17 ani și Gheorghe de 18 ani, și doi gemeni înfiați în vârstă de doar 4 ani – Nicu și Nicoleta. Într-o zi, casa acestei familii a ars complet, lăsând doar rămășițe de cenușă.

   Nici înainte de incendiu familia Boaghe nu trăia pe picior mare: în gospodărie nu ajungeau multe lucruri, însă familia niciodată nu s-a plâns și încerca să depășească dificultățile de sine stătător. Iar acum situația este și mai aprigă: focul a distrus tot, lăsând doar pereții, iar frigurile de iarnă devin o problemă tot mai acută. Toate hainele și lucrurile familiei au ars în incendiu, astfel copiii nu mai au cu ce se îmbrăca pentru a se păzi de frig. De aceea, familia Boaghe a decis să apeleze la cei care le pot oferi ajutor în această situație. 

   Organizația non-guvernamentală Forum.md petrece anual campania “Băiețeilor și fetițelor se dedică…”, în cadrul căreia ajută familiile care au ajuns într-o situație dificilă sau care se confruntă cu lipsă de bani. Când am aflat despre cazul familiei Boaghe, am înțeles că nu putem fi indiferenți. Forum vă îndeamnă să ajutați această familie minunată, care duce o luptă crâncenă împotriva circumstanțelor. 
   La moment, familia are nevoie de multe lucruri: haine, încălțăminte, produse chimice de uz casnic și multe altele. Îndeosebi, familia are nevoie de încălțăminte de mărimea 27-28, 38-39 și 41-42.
   Campania caritabilă, menită să ajute familia Boaghe să supraviețuiască iarna aceasta, va dura până pe 27 decembrie.
   Haideți să ajutăm împreună această familie, să le dăruim un strop de căldură și bunătate și să sperăm, că Anul Nou le va aduce speranța la o viață mai bună.
   Telefoane de contact:
   Alexandra, Manager de Proiect Forum.md, tel : 079599951
   Aliona, Manager de Proiect mama.md tel : 079996963
   Rechizitele pentru transferul surselor financiare :
   Asociația Obștească”FORUM”
    IDNO: 1013620006827 
   Sediu social: str. Ion Neculce 5, etj. 2 MD-2069, mun. Chișinău, Republica Moldova 
   IBAN lei: MD83VI000002224303324MDL
   Banca: BC ”Victoriabank” S.A., fil.3, mun. Chişinău 
   Codul băncii BIC: VICBMD2X416
   Haideţi împreună să dăruim copiilor fericirea! Pentru că asta e atât de simplu!
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Toti banii pe care i-am putut strange pana acum,  ne-au ajuns doar pentru ca copilasul de urgenta sa fie dus la spitalul din Kiev, pentru ca aici in Moldova astfel de operatii nu se fac. Cheltuielile sunt mari pentru familia noastra, este nevoie de operatie, tratament iar noi ca familie simpla nu avem asa bani.

   Va rugam din toata inima, oameni cu suflete mari sa ne ajutati. Aceasta operatie este unica sansa ca Marat sa fie salvat, este unica sansa pentru viata. Va multumim foarte mult si contam mult sa fiti alaturi de Marat. 


   BPay Terminal:
   Platește rapid și ușor prin automatele de plata MMPS. Vă rugăm să selectați compartimentul 'E-money', după care accesați 'BPay' și întroduceți codul '17002250'.
   Expediază un SMS cu conținutul "Marat" la:
   9002 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
   2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL
   Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
   caritate.md
  • Administration2
   De Administration2
   Добрый день. Друзья, к 1 июня портал mama.md совместно с forum.md запускают благотворительную акцию. В прошлом году мы с помощью небезразличных Кишиневцев помогли многодетной семье.(https://mama.md/…/malchishkam-i-devchonkam-posvyaschaetsya…/ ) Вот и фотоотчеты с прошлых лет:
   1) https://forum.md/ru/924959
   2) https://forum.md/ru/894903
   3) http://simpals.com/1-%D0%B8%D1%8E%D0%BD%D1%8F-2011-m%D0%B0…/
   Может быть у кого-то есть на примете многодетная семья, которая нуждается в помощи, либо детское отделение в больнице. Поделитесь пожалуйста контактами.
 •