Băiețeilor și fetițelor se dedică…2017


  • 930
  • Copiii sunt întruchiparea fericirii. Ei sunt cei care știu să se bucure cu adevărat și cei care dăruiesc dragoste necondiționat. Ziua Copiilor, marcată la 1 iunie, este ziua când pe fața fiecărui copil trebuie să nu lipsească zâmbetul. Din păcate însă, nu toți au parte de o copilărie fără griji, iar pentru a contribui cât de puțin la bunăstarea acestora, cel mai popular forum din Moldova - forum.md și forumul pentru femei - mama.md au hotărât și în acest an să aducă o rază de soare în viața micilor luptători.

Echipa mama.md și forum.md au hotărât, de această dată, să bucure cu surprize și să ofere ajutor familiei Bubulici din satul Chetrosu, raionul Drochia. La prima vedere, această familie pare la fel ca multe altele, însă pe lângă cei trei copii pe care îi au, soții Bubulici au hotărât să înfieze încă șapte copii orfani.

Părinții vor să le ofere tot ce-i mai bun, însă se confruntă cu multe probleme financiare. Pentru a le oferi un spațiu decent de locuit, ei vor să extindă casa în care trăiesc. La fel, din cauza că nu au un cazan în casă, ei nu au apă caldă.

5829-din-innima-pentru-familia-bubulici.jpg

Olga este cea mai mică dintre copii. Ea are doar 5 ani. Eugen are 7 ani, iar Ionel și Denis au câte 9 ani. Dima este cu patru ani mai mare și este în clasa a șaptea. Daniela are 16 ani și învață în clasa a opta. Cea mai mare tot se numește Olga și are 18 ani.

În afară de faptul că îi puteți ajuta financiar, la fel, puteți contribui și cu rechizite, haine și încălțăminte. Mai mult ca atât, copiii din familia Bubulici adoră să deseneze și ar fi fericiți să aibă acuarele, creioane colorate și albume de desen. Ei mereu se ajută reciproc și își respectă părinții. Sunt educați și străduitori, iar noi suntem cei care putem să aducem sărbătoarea în casa lor.

Fiecare dintre voi poate contribui la fericirea acestor copilași. Colectarea de fonduri va avea loc în perioada 16 - 30 mai, de la 09:00 până la 18:00, în oficiul companiei SIMPALS, str. Ion Neculce 5, et 2.

Telefoane de contact: 
Francesca, Manager de Proiect Forum.md, tel : 079599951
Aliona, Manager de Proiect Mama.md tel : 079996963 
Elena, Manager de Proiect Mama.md tel: 079996972

Rechizitele pentru transferul surselor financiare :

Asociația Obștească”FORUM”
IDNO: 1013620006827
Sediu social: str. Ion Neculce 5, etj. 2
MD-2069, mun. Chișinău, Republica Moldova
IBAN lei:MD83VI000002224303324MDL
Banca: BC ”Victoriabank” S.A., fil.3, mun. Chişinău
Codul băncii BIC: VICBMD2X416

Haideţi împreună să dăruim copiilor fericirea! Pentru că asta e atât de simplu!

fb-мальчишкам-и-девчонкам-ro.png


Поделись новостью с друзьями!