Aleargă 5 km la Maratonul Chișinău cu toată familia


    Vă reamintim despre distanța nouă de 5 km la Maratonul Internațional Chișinău. Această distanță va fi ușor de cucerit nu doar pentru tine, ci și pentru toată familia ta!

13062410_918999044912212_1784380078198559626_n.jpg

La antrenamentele în grup de la Sporter  o mulțime de companii s-au asigurat că o alergare în comun fortifică spiritul de companie, oferind comunicării în colectiv un sentiment de încredere reciprocă. Aceeași regulă este valabilă și în cazul familiei.

Când cineva din membrii familiei începe să opteze pentru un mod de viață sănătos, schimbările intervin și în viața celorlalți. Primii care își dau acordul la propunerea de a alerga sunt copiii – aceștia și așa aleargă toată ziulica, acum e nevoie doar să îndreptați această energie în direcția cea bună și pe traseul cel bun.

Și iată că ați obținut deja majoritatea. În momentul în care vă decideți să participați la cel de-al treilea Maraton Chișinău, care se va desfășura pe 1 octombrie, într-o atmosferă plină de sărbătoare, jumătatea Dvs nu va mai avea decât să se alăture noilor sportivi.

13077059_918999621578821_8733894494045978013_n.jpg

Înregistrând toată familia la distanța de 5 km, Dvs veți parcurge întregul traseu în mai puțin de o oră, în schimb veți umple weekend-ul cu emoții nemaipomenite și o victorie comună!

De asemenea, fiecare participant va primi frumoasa medalie de finisare, care va aminti tuturor membrilor familiei de primul obstacol depășit în comun.

Mai mult, partenerul oficial al distanței, compania Herbalife, promite să ofere participanților cursei familiale surprize plăcute.

Pentru a participa la cursă, trebuie să vă înregistrați chiar acum și să achitați taxa de participare, deoarece numărul de participanți este limitat la 1000 de persoane.

Taxa de participare pentru 1 persoană la cursa de 5 km este de 300 de lei. Fiecare participant va primi un kit de start, în care va găsi tricoul oficial, rucsacul, numărul de participare, o broșură informativă și surprize de la partenerii evenimentului.

партнеры.png

http://marathon.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.