Academia Micilor Oratori


    AO „Alături de Copii” are onoarea să anunțe oficial un nou proiect „Academia Micilor Oratori”, un proiect unic, dedicat copiilor cu limita de vîrstă 8-12 ani, ce doresc să înfrunte frica vorbitului în public.

Pe parcursul a 6 zile însorite de vară, de data de 17-24 iulie, deja 20 de copii selectați în urma unui formular online, vor beneficia de o oportunitate majoră, și anume aceea de a pune bazele unei din cele mai actuale abilități – vorbitul în public. Copii vor avea parte de cea mai educativă și distractivă curriculă, astfel, fiecare copil va învăța tainele oratorie într-un mediu plăcut și prietenos.

 

De asemena, academia își propune cele mai noi tactici de lucru împreună cu personae profesioniste înaintate în domenilul oratoriei, cum ar fi Ilie Dercaci, Vlad Ghenciu , Mihaela Todică și mulți alții. Trebuie de menționat că academia organizată de ADC este absolut gratuită, de aceea fiecare copil poate beneficia de această oportunitate, indiferent de mediul social din care provine.

 

Echipa ,,Alături de Copii’’ crește o viitoare generație de cetățeni activi cu o gîndire critică, abilități de comunicare, respectul de sine cît și față de cei din jur, astfel consolidându-le indentitatea personală în unison.

 

Facebook
Eveniment

 


577caf23cff9f_Academiacover_560x37001.png

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.