Academia Micilor Genii


    În perioada 2 – 4 decembrie, A.O. ”Alături de Copii” organizează proiectul ”Academia Micilor Genii”. Proiectul va dura 3 zile, timp în care vor fi organizate un șir de activități, cu scopul de a atinge obiectivele setate de către proiect.

Responsabilii de organizarea activităților vor fi trainerii din cadrul A.O. ”Alături de Copii”, care au mai organizat două proiecte similare ”Academia Micilor Oratori” și ”Academia Micilor Lideriști”, la care au participat peste 60 de copii din Chișinău.

 

În timpul activităților, trainerii vor urma un plan de activitate care este structurat într-un format atractiv copiilor, foarte ușor de înțeles de către grupa de vârstă a beneficiarilor setați. În cadrul planului de activitate sunt incluse activități non-formale care sunt demonstrate din practica anterioară că livrează o eficiență mare a rezultatelor obținute în eduacția copiilor.

 

Beneficiari ai acestui proiect sunt 40 de copii, cu vârsta cuprinsă între 9 – 12 ani, care vor participa la diverse activități individuale, workshop-uri, sesiuni de training, jocuri educaționale, brainstorming și lucru în grup.
Evenimentul are drept scop de a răspândi practica educațională non-formală, a crește o generație de copii cu un set de valori non-formale bine integrate și a dezvolta o generație de copii care dețin o gamă de instrumente non-formale pentru creștere personală. Obiectivele proiectului presupun: educarea în copii a culturii de leadership, dezvoltarea practicii de management al timpului, cultivarea încrederii în sine, integrarea în copii a proactivității civice și sociale și creșterea gustului intelectual al acestora.

 

Organizatorii promit o atmosferă academică, care va provoca micuțul lider la gândire creativă.

 

Înscrierea are loc după modelul: primul venit - primul servit. Locurile sunt LIMITATE, astfel încât nu ezita să-ți înscrii și tu copilul la ”Academia Micilor Genii”, înregistrându-l aici.

 

Mai multe detalii despre proiect – aici.

 


5832b871a0d32_AMG560x370.jpg

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.