”Don’t touch me Day”– prima expoziție de cactuși din Republica Moldova


    Pe data de 2 iulie 2016, în incinta localului Art Labyrinth (str. Sciusev 98), se va desfășura prima ediție a Expoziției de Cactuși – ”Don’t touch me Day”.
    Scopul evenimentului este de a aduna toți iubitorii de cactuși și tineri creativi într-un spațiu non-conformist.

În cadrul expoziției, vor fi organízate diverse ateliere de creație pentru copii și maturi, un master-class floristic, Teatru Gastronomic (ingredientul principal – cactusul), tîrg de accesorii tematice, tattoo cu hena. Iar spre final, un rock concert susținut de trupe locale.

 

Evenimentul ”Don’t touch me Day”, este organizată de revista online SAKS Magazine.
Fondată în 2015, aceasta are drept scop principal – încurajarea, promovarea și dezvoltarea artei locale din RM, dar și a tinerilor talentați.

 

La Expoziția de Cactuși poate participa gratuit oricare doritor prin completarea formularului de participare. Scopul expoziției este de a uni cîți mai mulți iubitori de cactuși și de a crea o atmosferă prietenească. De asemenea, la expoziție va participa interpreta Tatiana Spînu, cu o parte din colecția personală care are mai mult de 1000 cactuși.

 

Master-class-ul floristic va fi condus de către florăria: ”FlorArt” și anume de reprezentatul acesteia Malai Călin. În cadrul atelierului floristic, Călin va arăta cum să schimbi cactușii dintr-un vazon în altul, cum să creezi o compoziție interesantă și frumoasă de cactuși, va vorbi despre plantele suculente și va oferi sfaturi utile.

 

La Teatrul Gastronomic va găti minunata food videoblogger și co-fondatoarea Eclair, Ana Maria Cojocaru. Ingredientul principal a rețetei este cactusul. Publicul va fi uimit nu doar prin frumusețea acestei plante, dar și prin gustul său specific.

 

Atelier de creație pentru copii și maturi va fi organizat de Centrul Artistic: ”Cocoșul Roșu”, în cadrul acestui atelier copiii, dar și maturii vor crea cactuși din cele mai interesante și deosebite materiale.

 

Tîrgul organizat va cuprinde vînzări de accesorii tematice, perne în formă de cactus, tricouri, insigne, cactuși, vazoane pentru cactuși, accesorii în formă de cactuși, accesorii floristice pentru cactuși, bijuterii, coronițe cu cactuși, etc.

 

La eveniment este organizat tîrg gastonomic, unde se va comercializa băuturi răcoritoare nealcoolice, mîncare vegană/vegetariană, mîncare mexicană, fructe fresh, etc.

 

Trupa Alt Planeta va cînta la concertul rock, iar în timpul evenimentului pe scenă vor evolua tinere talente.

 

Avem o surpiză pentru fotografi doritori de a prinde cadre frumoase, evenimentul se va petrece într-o locație interesantă și creativă, iar decorul care-l confecționăm va oferi posibilitatea fotografilor să organizeze fotosesiuni originale.

 

La sfîrșit de eveniment va fi proiectat desenul animat, Toy Story.

 

Sponsorul evenimentului este compania Zorile și RollerDrome.

 

Date de contact:
Felicia Plămădeală (PR Manager)
Tel: 079941023
saksmagazine@gmail.com

 

 

 


5771094e7e411_htmlimage.jpg

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.