“Viața fără cancer” a organizat cel de-al 2-lea Mini-Maraton "Alerg pentru tine"


    Pe data de 23 septembrie, AO “Viața fără cancer” in parteneriat cu platforma E-sănătate.MD și Fundația “Caritate.MD” au organizat cel de-al 2-lea mini-maraton “Alerg pentru tine”, cu scopul de a sensibiliza opinia publică privind bolile oncologice și metodele moderne de prevenire a cancerului.

IMG_1641.jpg
Anul curent participanții au benificiat de o surpriză inedita oferită de către TeoDance Studio. Tinerii dansatori au pregătit un flashmob care a energizat publicul și i-a surprins plăcut. Totodata, înainte de a da startul, antrenoarele din rețeaua de fitness-Evaśport au au efectuat încalzirea.
 
Reprezentanții Laboratorului Medical SYNEVO - partenerul evenimentului “Alerg pentru tine” 2017, au oferit informaţii despre metodele moderne de prevenire a cancerului de col uterin. De asemenea, participanţii au primit vouchere cu o reducere de 15% în laboratoarele SYNEVO pentru pachetul special de investigatii Screening Cancer Cervical (testul Papanicolau în mediu lichid + testul HPV).
IMG_1701.jpgIMG_1727.jpg
IMG_1749.jpg
Suntem bucurosi ca si echipa Hospice Angelus ne-au sustinut plenar in desfasurarea acestui eveniment, oferind informații despre serviciile prestate gratuit.
 
Peste 100 de oameni au parcurs distanta de 5 km, 2 cercuri in jurul lacului Valea Morilor, pentru a-i susține pe cei care luptă cu cancerul. Evenimentul s-a incheiat cu Lumina Speranței, unde împreuna am aprins lampioane în susținerea persoanelor care luptă cu cancerul și pentru a-i comemora pe cei ce au cedat in fața acestei maladii crunte.
 
În cadrul mini-maratonului am reușit să colectam 8331 lei: cu ajutorul platformei fest.md - 2300 lei; boxa de donații la eveniment - 6031 lei;
IMG_1837.jpgIMG_1844.jpg
Toate fondurile vor fi direcționate catre Sergiu Iatmirschi, tânărul dignosticat cu Leucemie. Sergiu a fost prezent la mini-maratonul nostru și a mulțumit personal tuturor pentru susținerea acordata.
 
Exprimam gratitudine partenerului media general - MAMA.MD pentru promovarea mediatică a evenimentului; 
Partenerilor: EvaBalloons, Laboratorul Medical SYNEVO, Hospice Angelus, TeoDance Studio, Evaśport, Fundația “Inima Mare”, Fest.MD si voluntarilor pentru implicarea activa in acest eveniment important!!!
IMG_1941.jpgIMG_1947.jpgIMG_1954.jpg
 
Mulțumim tuturor participanților. Împreuna îl vom ajuta pe Sergiu sa depaseasca cu succes aceasta etapă dificilă din viața sa!
 
P.S.: dacă doriți să mai faceți o donație pentru Sergiu vă rugam să accesați pagina: https://www.caritate.md/donations/serghei-iatmirschii
IMG_1962.jpg

 

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.