Înregistrarea la singura cursă nocturnă Naturalis HellRun 2017 este deschisă


    Cursa nocturnă, parcul misterios, decorațiile tematice și animația pe tot parcursul traseului vor transforma evenimentul Naturalis HellRun în una dintre cele mai minunate și mult așteptate curse ale anului.

Sâmbătă, 28 octombrie, va avea loc singura cursă oficială nocturnă din Moldova, dedicată zilei tuturor sfinților – Naturalis HellRun 2017. Organizatori: portalul Mama.md și organizația obștească Sporter.md.

обложка-hellrun-ro-new.png

 

Evenimentul se va desfășura în una dintre cele mai frumoase locații din Chișinău – Grădina Botanică. Organizatorii au pregătit pentru participanți un traseu de 4 km, iar cursa nu va fi una obișnuită, ci o cursă de divertisment pentru întreaga familie. La HellRun pot participa toți doritorii, fie amatori sau profesioniști, părinți și copii. Condiție obligatorie pentru participare la competiția Naturalis HellRun este să purtați un costum de carnaval!

Traseul inundat de “creaturi înfricoșătoare” le va crea buna dispoziție nu doar competitorilor juniori, ci și celor adulți. Iar la stațiile de alimentare, sportivii vor avea parte de surprize dulci. Fiți gata să duceți cu voi acasă o mulțime de cadouri și dulciuri.

14915486_1195028873868747_2147770777507321665_n.jpg

Participarea la cursă este contra plată – 50 lei. Copiii cu vârsta sub 16 ani pot parcurge la fugă sau pe bicicletă / trotinetă “îngrozitoarea” distanță absolut gratuit. Indiferent de vârsta participantului, înregistrarea la cursă este OBLIGATORIE! Vă puteți înregistra aici.

Pentru a doua ediție Naturalis HellRun, organizatorii au stabilit un număr limitat de participare – 500 persoane.

Orele desfășurării evenimentului – 18:00 – 22:00. Startul cursei - 20:00.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.