1017 Noutati în această categorie

  1. Zeci de trasee cu obstacole și zeci de jocuri distractive pentru părinți și copii. Pe 19 și 25-26 mai, Complexul Etno-Cultural VATRA va găzdui prima ediție a competițiilor THE BEST TEAM, ce presupun o serie de întreceri între liceele din întreaga țară și jocuri pentru întreaga familie.

  2. Din 3 iunie începe călătoria fascinantă în lumea roboticii și tehnologiilor viitorului.

  3. Duminica din 26 mai vă garantează o vizită incredibilă într-un loc mifiric – „Casa Zurli” – un spectacol inedit, care împletește educația cu distracția.  

  4. Sezonul estival se apropie cu pași galopanți, iar vremea bună scoate toți melomanii din casă la cele mai frumoase și așteptate festivaluri de muzică. Anume pentru cei cărora le place să-și petreacă timpul bine alături de familie și prieteni, am pregătit o listă de festivaluri europene la care trebuie neapărat să mergi pentru a te încărca cu energie pozitivă.

  5. В Кишинёве покажут спектакль бэби-театра “BOBINARIUM” для малышей от 0 до 3 лет. Авторы утверждают, что спектакль понравится детям возраста от 0 до 99+ лет.

  6. „Ei cred. Tu poți!” – este unul dintre motto-urile de care se conduc oamenii cu inimă mare de la Fundația de Caritate pentru Copii „Clipa Siderală” care, de mai bine de 28 de ani, organizează diferite acțiuni de binefacere pentru copii din școlile-internat de pe ambele maluri ale Nistrului și pentru cei din familii defavorizate din Moldova.

  7. Cea de-a XV-a ediție a Nopții Europene a Muzeelor se va desfășura pe 18 mai. Și în acest an, muzeele din Moldova s-au alăturat evenimentului și au pregătit un program cultural variat pentru a atrage cât mai mulți vizitatori. Evenimentele vor avea loc între orele 10.00 și 23.30.

  8. Мы докажем, что не существует проблемы отцов и детей. Главное – мыслить одинаково. А если ещё и логично – это прекрасно вдвойне!

  9. Sărbătoarea culinară este foarte aproape! Pe 16 mai, la Moldexpo, va începe principala reuniune gastronomică a țării - tusovka culinară. Bucătari renumiți, bloggeri culinari, jurnaliști din domeniu, restauratori, patiseri și somelieri vor împărtăși secrete culinare și rețete din diverse bucătării, precum și vor face schimb de experiențe.

  10. В субботу, 11 мая, на пляже парка Валя Морилор прошла подготовительная тренировка к детским соревнованиям по дуатлону Kids Duathlon 2019. Тренер Наталья Збырня рассказала участникам все подробности о предстоящей гонке: дети узнали о том, как правильно проходить транзитные зоны и эффективно преодолевать все этапы соревнований. После теоретической части тренировки юные спортсмены приняли участие в подготовительном забеге и велозаезде.