Top 10 cele mai scumpe orașe din lume în care să locuiești în anul 2019


  Dacă vrei să călătorești sau să locuiești într-un oraș în care prețurile pentru cazare, mâncare sau haine sunt de zeci de ori mai mari decât la Chișinău, Bălți sau Cahul, atunci în articolul de mai jos vei găsi o informație utilă. Recent a fost lansat cel de-al 15-lea studiu internațional anual cu privire la Demografia accesului la locuințe, în care s-a elaborat topul celor mai scumpe orașe din lume.

Studiul a analizat 309 piețe imobiliare din orașele cu peste 1 milion de oameni. Aceste orașe sunt din așa țări ca Australia, Canada, Hong Kong, Irlanda, Noua Zeelandă, Singapore, Marea Britanie și SUA.

Pentru a realiza acest clasament, autorii studiului au analizat prețurile medii ale locuințelor, dar și venitul mediu al gospodăriei.

Studiul arată că cele mai inaccesibile locuințe (adică cele mai scumpe) se regăsesc în Australia, Noua Zeelandă și China.

Iată care sunt Top 10 cele mai scumpe orașe din lume în anul 2019.

#10. San Francisco, California, SUA— 8.8 puncte

image.png

#9. Auckland, Noua Zeelandă — 9.0 puncte

image.png

#8. Tauranga – Golful de Vest, Noua Zeelandă — 9.1 puncte

image.png

#7. Los Angeles, California, SUA— 9.2 puncte

image.png

#6. San Jose, California, SUA— 9.4 puncte

image.png

#5. Santa Cruz, California, SUA— 9.6 puncte

image.png

#4. Melbourne, Australia — 9.7 puncte

image.png

#3. Sydney, Australia — 11.7 puncte

image.png

#2. Vancouver, Canada — 12.6 puncte

image.png

#1. Hong Kong, China — 20.9 puncte

image.png

diez.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Este vorba de o propunere legislativă care vine să completeze legea din 2011, prin care în Spania a fost interzis fumatul în spațiile publice, cu excepția teraselor.
   Autoritățile catalane mai vor să interzică fumatul în interiorul mașinilor personale, pe arenele sportive și în apropierea gărilor și a stațiilor pentru transportul în comun.
   Dacă vor fi adoptate, propunerile legislative ar putea intra în vigoare anul viitor.
   digi24.ro
  • maria981s
   De maria981s
   Companiile de turism, dar și cele hoteliere au observat că în ultimii ani călătoriile de tip „city-break” au devenit o adevărată tendință pentru turiștii europeni. De aceea, dacă nu aveți nicio idee de unde să începeți, ZUGO vă propune 10 orașe alese de specialiști ca fiind perfecte pentru escapade de o zi.
   Barcelona. Descoperiți plajele de aur, capodoperele lui Gaudi, bucătăria catalană, barurile de la fiecare colț și un cartier gotic într-o călătorie de o zi și o noapte în capitala Spaniei.

   Amsterdam. Este un oraș perfect pentru călătorii și, în același timp, nu foarte scump. De asemenea, Amsterdamul reușește să îmbine o istorie unică și cultură cu viața activă din baruri.

   Roma este destinația ideală pentru liniște și pentru o doză de cultură, strânsă de prin galerii și muzee.
    
   Paris. Muzeele, galeriile și cafenele pariziene își au un specific aparte inconfundabil. De aceea, pentru o mini-vacanță plină de eleganță și rafinament, capitala Franței va fi alegerea perfectă.

   Dublin. Oraș al literaturii și al muzicii, Dublinul este o locație atât pentru relaxare, cât și pentru a-ți alimenta creativitatea.

   Veneția. Exploră galeriile de artă magnifice și arhitectura gotică, navigați pe canalele venețiene și răsfăță-te cu înghețată pentru a simți din plin viața orașului.

   Cracovia. În micul oraș vei trăi o întoarce în timp, întrucât a conservat perfect perioada medievală.

   Praga este perfectă pentru o escapadă cu prietenii, alături de care să savurezi una dintre cele mai bune beri la o terasă cu vedere spre străzile și turnurile vechi ale orașului.

   Edinburg. Capitala Scoției este un adevărat manual de istorie, plin cu povestiri și imagini extraordinare.

   Budapesta. Acest oraș este, în mare parte, renumit pentru trei lucruri: arhitectură unică, mese rafinate și izvoare termale.

   zugo.md

  • maria981s
   De maria981s
   Vila se află în apropierea Bangkokului, la cinci minute de plajă și iese în evidență prin intimitatea totală pe care o pune la dispozția vizitatorilor.
   Complexul se întinde pe o suprafaţă de 150.000 de metri pătraţi și dispune de șapte vile, însă proprietarii nu acceptă cazarea a mai mult de doi adulţi (şi cel mult doi copii) în fiecare dintre ele.
   Turiştii cazaţi aici beneficiază de paturi uriaşe şi privelişti uluitoare, jacuzzi în aer liber, spa, o sală de jocuri, o sală de fitness şi chiar de un cinematograf propriu.

   Villa Resort  dispune de nouă săli de masă și de un bucătar personal, care pregăteşte preparate tradiţionale, folosind numai ingrediente locale.

   Doritorii de a petrece o vacanță pe teritoriul vilei vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 150.000 de dolari pentru un sejur de o săptămână, având la dispoziție toată proprietatea.
   zugo.md
 •