Secretele hotelierilor: ce lucruri nu ar dori să afle turiștii


    Când vine vorba de cazare într-un hotel, curăţenia este foarte importantă, mai ales cea a obiectelor de uz intim, cum ar fi aşternuturile şi prosoapele, dar în multe dintre cazuri tocmai acestea sunt „uitate” de cei care se ocupă de curăţenie.

573c6591e9d06_hotel.jpg

 

Zeev Sharon şi Michael Forrest Jones sunt patronii unor hoteluri noi nouţe din Statele Unite. În plus, Jones s-a alăturat companiei Beechmont Hotels Corporation, care se consultă cu deţinătorii de hoteluri şi caută soluţii pentru îmbunătăţirea afacerilor. Iată care sunt secretele pe care persoanele de la recepţie nu le-ar dezvălui niciodată clienţilor atunci când aceştia se cazează, aşa cum reiese din mărturisirile celor doi:

 

Aşternuturile nu se spală de fiecare dată
Potrivit lui Forrest Jones, aşternuturile se schimbă şi se spală, în mod normal, de fiecare dată când un oaspete a intrat în contact cu acestea. Cu toate acestea, nici cele mai luxoase şi bine cotate hoteluri nu ţin cont de fiecare dată de această regulă.

 

Aveţi grijă pe ce scaune vă aşezaţi
De fiecare dată când vreţi să vă aşezaţi pe un scaun sau o canapea din cameră de hotel, este bine să folosiţi un prosop - o mulţime de oameni au stat dezbrăcaţi pe ele înainte voastră!

 

Paharele nu sunt întotdeauna spălate
Paharele în care turiştii își pun periuţa de dinţi nu sunt niciodată spălate cum trebuie, de cele mai multe ori cameristele le clătesc şi le pun la loc.

 

Nu este recomandat să folosiţi rafturi de lemn
Gândacii iubesc lemnul. Chiar dacă un şifonier din lemn arată mai sofisticat decat unul de fier, este, probabil, plin de gândaci. Jones recomanda oaspeţilor să îşi depoziteze hainele şi restul bunurilor în altă parte, nu pe piesele de mobilier din lemn.

 

Preţurile camerelor de hotel se stabilesc în funcţie de investiţii
Zeev Sharon a declarat că regula de aur în cazul hotelurilor de lux este ca preţurile camerelor de hotel să se stabileasca în funcţie de investiţii, astfel încât, pentru fiecare 1000 de dolari investiţi într-o cameră, hotelul sa perceapă o taxă de un dolar. Aşadar, o cameră în care s-au investit 300.000 de dolari va costa, în medie, 300 de dolari pe noapte.

 

Feriţi-vă de uscătorul de păr montat în perete
Acest dispozitiv conţine mai mulţi germeni decât orice alt obiect din cameră. Alte obiecte infestate sunt telecomenzile şi lămpile de lângă pat. „Aceste obiecte sunt adesea uitate atunci când se face curăţenie”, spune Forrest Jones.

 

Problema prosoapelor murdare
„Ştiţi unde se găsesc, de cele mai multe ori, prosoapele în camerele care au fost ocupate de bărbaţi? Pe jos, lângă pat. Aproape de fiecare dată”, a explicat Jones problema prosoapelor lăsate adesea necurăţate.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.