Cum să fii plătit pentru a călători în jurul lumii


    “Deci, iţi place blogul tău sau trăieşti de pe urma lui? Cum funcţionează acest lucru?”

Dacă este o întrebare  pe care mi-am pus-o de mai multe ori, este legata de cum fac bani. Serios, de fiecare dată când spun cuiva că sunt un bloger călător profesionist, această întrebare se strecoară în conversaţie într-un fel sau altul. Este inevitabilă; n-am scăpare. Şi e cam nepoliticos, nu?

Dar chiar am inţeles. Ideea de a trăi în afara blogului pare ciudata şi îndepărtată şi are sens doar pentru oamenii curioşi.

În timp ce viaţa pe un blog ar pare un vis pentru multă lume, eu realizez ca e foarte greu.  Acum muncesc mai mult decât am muncit în toată viaţa mea, dar, din moment ce fac ceva plăcut şi este o carieră pe care mi-am construit-o singur şi sunt implicat total, nu mă deranjează.

În timp ce am vorbit despre acest lucru un pic aici şi acolo, în arviha blogului meu oamenii au inţeles ce înseamnă un bloger de călătorie; mai jos vă împărtăşesc din experienţa mea şi vouă.

adult-book-business-297755.jpg

1. Obţine locul de muncă ca un asistent virtual

Sau ca un AV dacă vrei. Am decis să încep să fiu un asistent virtual pentru că acesta a fost prima mea sursă de venituri serioase atunci când am renunţat la slujba mea de a călători. Am muncit pentru 2 blogeri calatori şi i-am ajutat cu tot felul de lucruri online.

De la curăţarea site-urilor, la stabilirea postărilor, sau managerierea social media, la contabilitatea plictisitoare, le-am făcut pe toate. 

O idee bună este să postezi pe pagina de facebook a unuia dintre cele mai mari bloguri , dacă eşti în căutarea unui astfel de job.

2. Devino un scriitor independent

A doua oară când am început să câştig bani a fost din scrisul independent pe blog , pe care îl uram oricum. Chiar îl uram, dar a fost o modalitate bună de a caştiga bani şi experienţă în editorial.

Mai scriu încă mici texte ici şi colo şi am o rubrică lunară pentru Y Travel Blog despre călătoriile feminine pe care o ador; dar de obicei scriu doar despre lucruri cu adevărat relevante sau despre ceva interesant pe care vreau să-l împart cu lumea din spatele blogului.

3. Configurează-ţi afilierea pe blog

Afilierea de marketing, dacă nu-ţi sună familiar, este o metoda prin care fac bani bloggerii de succes. Mai simplu, afilierea este atunci când promovezi un produs sau un serviciu,  iar dacâ cititorii deschid link-ul şi eventual cumpără produsul recomndat de tine vei obţine un procent din vânzare.

Nu sunt expert în acest domeniu dar l-am încercat şi am avut succes pe blogul meu. Şi voi fi total sincer aici, aş putea trăi din aceste vânzări.  Din experienţa mea am găsit câteva lucruri cheie pentru succesul afilierii.

Primul – sunt foarte norocos pentru că blogul meu se indexează foarte bine în căutarile google, ceea ce înseamnă că am trafic mare pentru subiectele specifice şi mă simt privilegiat pentru că am mulţi urmăritori.

Al doilea – eu doar recomand produse, excursii şi servicii pe care le-am încercat personal şi le aleg pe cele care dau cel mai bun randament.

adult-adventure-backpack-287240.jpg

4. Campanii de publicitate pe termen lung

Altă cale de a face bani sunt reclamele; şi mă refer la campanii publicitare mari şi de durată şi sponsorizări de branduri renumite.

5. Crearea de continut şi călătorii de presă plătite.

O parte din veniturile mele provine din excursii media plătite. Da, visele devin realitate, am plătit să călătoresc. Întotdeuna mi-am spus ca e destul de uşor să călătoresc pe blog.

6. Alătură-te unui blog de călătorie de succes

Am vorbit despre Travel Blog Success  ca bază a tuturor postărilor mele pentru că este singurul blog de călătorie pe care sunt activ. Poţi invăţa pas cu pas din cursurile lor principale cum să începi o călătorie pe blog şi cum să construieşti ceva din care să poţi trăi, ca şi mine.

Dacă vrei să faci bani cu călătoria pe blog şi să fii plătit pentru călătorii ca mine, asigură-te că te alături blogului de călătorii de succes.

 

Sursa: learningnetwork.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.