Cum arată cu adevărat 5 dintre cele mai importante atracții turistice din lume


  • 1105
  • Vedem adesea fotografii impresionante din diverse colțuri ale lumii, fotografii care ne fac să visăm cu ochii deschiși la acele destinații… dar vi s-a întâmplat vreodată să ajungeți undeva, într-un loc la care ați visat multă vreme, și să vă dați seama că adevărul e cu totul altul?

Ne-am gândit să facem pentru voi un scurt inventar al câtorva atracții turistice din lume – cum ne sunt ele prezentate și cum arată cu adevărat. Unele fotografii vă vor surprinde!

Marele Zid Chinezesc
Când vedem Marele Zid Chinezesc în fotografii de prezentare, acesta este mai mereu gol, iar peisajul care îl înconjoară e superb. În realitate, pe Marele Zid Chinezesc nu te poți plimba niciodată singur, pentru că zilnic este vizitat de zeci sau sute de mii de turiști.

marele-zid-chinezesc.jpg

Veneția, Italia
Veneția este într-adevăr superbă! Totuși, dacă te aștepți ca orașul să arate exact ca în pozele de prezentare… vei avea o mare dezamăgire – canalele Veneției nu au apă limpede, turcoaz, ca în fotografiile promovate de agenții de turism; de cele mai multe ori ele sunt supraaglomerate de turiști gălăgioși. În plus, nici clădirile nu sunt într-atât de colorate precum le vezi tu în poze.

Venetia.jpg

Fontana di Trevi, Italia
Cea mai cunoscută și probabil cea mai frumoasă fântână din Roma, Fontana di Trevi este cu adevărat o operă de artă! Totuși, dacă te aștepți să o poți fotografia și tu exact așa cum o vezi pe Internet… s-ar putea să ai parte de o dezamăgire. Zona din fața fântânii nu-i niciodată goală, nici măcar noaptea. Toată piața Trevi este aglomerată de turiști, mai tot timpul.

Fontana-di-Trevi.jpg

Palatul Versailles, Franța
Palatul Versailles este unul dintre simbolurile Franței, care atrage anual o mulțime de turiști. Ceea ce acești turiști nu știu însă este că palatul, dar și celebrele sale grădini, sunt mai tot timpul foarte aglomerate… Exact ca în poza de mai jos!

palatul-versailles.jpg

Machu Picchu, Peru
Ruinele orașului Machu Picchu, de pe muntele cu același nume, sunt încadrate de un peisaj care-ți taie respirația. Multe persoane visează să ajungă acolo pentru energia specială care se spune că ar învălui acest sit incaș din secolul al XV-lea, însă adevărul e că zona nu-i niciodată liniștită pentru că zi de zi pe acolo circulă o mulțime de turiști…

machu-picchu.jpg

unica.ro


Поделись новостью с друзьями!