Cinci destinații romantice pentru luna de miere în luna Februarie


  Ați decis să vă uniți destinele în cea mai romantică lună a anului? Atunci, vă prezentăm mai jos o serie de destinaţii neobișnuite și frumoase pentru cei care au ales să îşi oficializeze relaţia, potrivit The Independent.

#Toscana, Italia

image.png

Castello di Vincigliata este unul dintre cele mai populare locuri alese pentru nunţi din Florenţa. Castelul medieval de secol 13 este situat pe un deal pietros, la doar câţiva kilometri de centrul istoric al Florenţei. Oaspeţii pot face şi plimbări romantice în curte şi pe pajişti, iar una dintre terase oferă o panoramă spectaculoasă a oraşului.

#Musha Cay, Bahamas

image.png

Este o destinaţie pentru cei cu buzunare mai largi, fiind încadrată în categoria “de lux”. Plaje cu nisip roz, stânci şi o apă imposibil de albastră. Complexul Musha Cay este format din cinci case luxoase, fiecare cu plajă privată. Oaspeţii pot face scufundări în grota Thunderball, unde au fost turnate scene din clasicul film din franciza 007, cu Sean Connery, lansat în 1965.

#Paris, Franţa

image.png

Parisul este sinonim cu romantismul, iar hotelul de cinci stele Peninsula este un loc perfect pentru organizarea nunţii. Oferă multe pachete special pentru acest eveniment, iar piesa de rezistenţă este o terasă la ultimul nivel al clădirii, pentru o panoramă care îţi taie respiraţia.

#Palatul Alhambra, Spania

image.png

Nu se pot organiza nunţi în palatul propriu zis, ci în imediata vecinătate. Alhambra Weddings are o ofertă bogată în acest sens, inclusiv palate maure cu fântâni, grădini şi curţi interioare, case de ţară andaluze şi alte locuri cu vedere spre palatul Alhambra.

#Nusa Dua, Bali

image.png

Cea mai populară destinaţie de vacanţă dintre insulele din arhipelagul indonezian, Bali nu este numit degeaba Tărâmul Zeilor. O irezistibilă combinaţie de plaje cu nisip fin, temple, apă albastră, locuri pentru scufundări. Mulia Resort and Villas are o ofertă tentantă în ceea ce priveşte locurile pentru nunţi, pe plajă, în grădini şi chiar într-o capelă plutitoare din sticlă.

diez.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Tânărul a creat un canal pe YouTube  destinat pasiunii lui – călătoriile. El intenționează să publice videouri în formatul „one day at…”, cu locații și activități turistice pe teritoriul Moldovei, transmite Știri.md cu referire la Diez.md.
   Prima experiență a lui Mihail durat 10 zile în Nord-Vestul Moldovei unde a dormit și mâncat în sânul naturii.
   Tânărul spune că ideea de a face această drumeție i-a venit după ce a încercat să traverseze frontiera cu România, dar a avut o problemă cu actele și a trebuit sa doarmă pe bagaje la Ungheni, de la 02.00 până la 05.00.
   Prin drumețiile și videourile pe care le face Mihail, el vrea să arate lumii țara în care trăiește, locurile pitorești pe care puțini le știu și le-au vizitat. „O astfel de drumeție pe timp de pandemie reprezintă un escape din agitația urbană”, ne-a povestit Mihail.

   Iată locurile pe care le-a vizitat Mihail în decursul celor 10 zile de drumeții de unul singur.
   1. Naslavcea, raionul Ocnița;
   2. Bârnova, raionul Ocnița;
   3. Caracușenii Vechi, raionul Briceni;
   4 Corjeuți raionul Briceni;
   5. „Rezervația Fetești”, Fetești, raionul Edineț;
   6 „Toltrele Prutului”, Gordinești raionul Edineț;
   7. Duruitoarea Veche, raionul Râșcani;
   8. „Suta de Movile”, Braniște, raionul Glodeni;
   9. „Pădurea Domnească”, Moara Domnească” raionul Glodeni.
   diez.md
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Ca să profite de ofertă, vizitatorii trebuie să se înscrie pe Internet. E important ca aceştia să nu deţină proprietăţi imobiliare în zonele apropiate, transmite Știri.md cu referire la publika.md. 
   Localnicii sunt şi ei încântaţi de ofertă, având în vedere că turiştii care beneficiază de cazare gratuită trebuie să plătească pentru mâncare, excursii sau cumpărarea de suveniruri.
   Micii antreprenori speră că odată ce vor fi atraşi mai mulţi turişti, afacerile locale vor prospera. Deocamdată capacitatea de găzduire este de 40 de familii pe săptămână. Oferta este valabilă până la începutul lunii octombrie.
   Exemplul primăriei din Molise a fost preluat şi de localităţile învecinate.
   publika.md
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Până acum ar fi trebuit să se adune bani mulţi în Bugetul de stat având în vedere că locaţia este una foarte populară. La intrarea în rezervaţie stă un indicator rutier cu semnul STOP şi altul alături, care indică taxa de intrare pe teritoriu. Acestea au fost instalat abia acum două luni. Intrarea costă zece lei, la fel ca și parcarea.
   "Prima dată am auzit. Pentru prima dată suntem în acest loc şi de taxe nu am ştiut. - Când o să vă întoarceţi înapoi o să achitaţi? - Da, de ce nu?"
   "Sunt locuri frumoase pe care le putem vizita şi 10 lei nu e o sumă atât de mare pe care să nu o poţi achita. "
   "-Aţi ştiut că trebuie de achitat o taxă?
   - Nu.
   - Dar că nu e voie să parchezi aici aţi ştiut?
   - Tot nu am ştiut.
   - Credeţi că o taxă de 10 lei e mare sau nu?
   - Cred că e normală. Pentru ca să vezi aşa locuri frumoase e ceva normal să se ceară o taxă."
   Directorul Rezervaţiei "Orheiul Vechi" spune că de la începutul anului şi până la apariţia panoului informativ, din vânzarea biletelor s-a adunat 1.600 de lei. De două luni însă, de când stă panoul, în haznaua statului au ajuns deja 15 mii de lei.
   "Este şi o chestie practică care ţine şi de deprindere. Sperăm că pe viitor va crea efectul cuvenit şi se va achita plata acestui bilet la intrare.", a spus Ion Ciobanu, directorul Rezervaţiei Cultural-Naturale "Orheiul Vechi".
   În același timp, de săptămâna trecută au apărut indicatoarele rutiere care obligă turiștii să-și lase mașinile într-o parcarea autorizată. Totuși, unii încearcă să ajungă cu automobilul cât mai aproape de Butuceni, spre nemulțumirea localnicilor.
   "Noi nu putem închide acest drum. Totuşi, limitând viteza şi interzicând parcarea şi staţionarea pe marginea carosabilului, noi cumva uşurăm traficul în interiorul acestei localităţi.", a declarat Ion Ciobanu, directorul Rezervaţiei Cultural-Naturale "Orheiul Vechi".
   "Fiecare merge cum vrea. De când s-au pus indicatoarele, totuşi maşinile stau la parcare, iar în cele mai multe cazuri, turiştii merg pe jos. Înainte era straşnic, mulţi mergeau cu viteză."
   Bugetul anul al Rezervaţiei "Orheiul Vechi" este de aproximativ 1,3 milioane de lei. Din acești bani, un milion de lei este pentru achitarea salariilor, iar restul banilor pentru lucrări de amenajare. Nu sunt date oficiale privind numărul anual din turiști. Cert este că lunar, numărul vizitatorilor este de ordinul sutelor.
   publika.md
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Autorităţile din Sicilia au anunţat că vor acoperi o parte din costurile de vacanţă ale celor ce vor decide să viziteze insula, transmite Știri.md cu referire la descopera.ro. 
   Se estimează că pitoreasca destinaţie de pe coasta italiană a pierdut până la un miliard de dolari în anulării rezervărilor din turism din cauza epidemiei.
   Autorităţile au anunţat că vor acoperi jumătate din cheltuielile de transport şi o treime din costul cazării oricui decide să viziteze insula.
   De asemenea, proiectul italienilor include intrare liberă în muzeele de pe insulă şi la anumite galerii de artă.
   Italienii vor reveni la stadiul doi de izolare după 4 mai, urmând să fie redeschise parcurile şi grădinile publice.
   Restaurantele vor putea să servească mâncare la pachet, iar afacerile bazate pe producţie şi construcţii îşi vor putea relua activitatea.
   Măştile medicale şi distanţarea socială vor rămâne obligatorii.
   Muzeele, galeriile de artă, bibliotecile şi magazinele italiene vor putea să se deschidă după 18 mai.
   Barurile, restaurantele şi frizeriile ar urma să scape de restricţii abia după 1 iunie. Şcolile italiene rămân în continuare închise până în septembrie.
   descopera.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Nouă escapadă eco - Wa Ale Island, Myanmar 
   Aproape orice moment în această superbă insulă privată din marea Andaman este o minune a naturii: paddleboarding în pădurile de mangrove, corturi safari de lux cu dușuri în aer liber, căsuțe în copac în junglă, broaște țestoase dormitând pe nisipul alb și drumeții prin natură la apus. Și nu trebuie să te îmbraci la patru ace – un kaftan, pantaloni scurți și șlapi formează ținută perfectă pentru cină: frigărui din fructe de mare și salate de papaya. 

   Noul hotel posh - Casă Gracia, Barcelona 
   Camerele minimaliste și cu bun gust sunt decorate complet în alb, deci va fi o plăcere să stai în ele. Hotelul are și cursuri de yoga pe acoperiș și cursuri de gătit. În plus, micul dejun este tradițional și făcut pe loc: ouă jumări, că la mamă acasă. 

   Noul hot spot pentru foodies - Casă Mae, Portugalia 
   Te îngrijorează de unde vine mâncarea pe care o mănânci? Nu ești singură, și în 2020 comportamentul consumatorilor în ceea ce privește alimentația se va schimbă radical. Cei de la Casă Mae, un hotel boho din Lagos, știu foarte bine asta, servind clienților feluri de mâncare făcute cu ce au disponibil în grădină sau de la producători locali. În plus, Orta, restaurantul hotelului, oferă workshopuri unde poți învață cum pregătești corect peștele și legumele, dar și expediții de pescuit (tot ce prinzi, mănânci, după ce ți-l pregătești singură pe grătar). 

   Nouă experiență neconventionala - Waldseilgarten Hollschlucht, Germania 
   Dacă până nu demult înotul cu rechini era neconvențional, acum dormitul în natură (într-un hamac, într-un sac de dormit, pe marginea unei stânci sau într-o peșteră) i-a luat locul. Acest complex din Germania de sud, la graniță cu Austria, oferă mai multe astfel de variante: pe platforme deasupra pădurii, în corturi suspendate de copaci sau chiar de stânci. 

   Nouă destinație chic - Africa de Sud 
   Africa de Sud e în lumina reflectoarelor pentru că: a) Meghan și Harry au ales-o pentru primul lor turneu regal cu Archie, b) echipă de rugby a luat locul unu la cel mai recent turneu mondial, și c) e aniversarea a 30 de ani de la eliberarea lui Nelson Mandela din închisoare. Dar acestea nu sunt singurele motive pentru care ar trebui să vizitezi Africa de Sud. E o destinație de vacanță perfectă pentru că diferență de fus orar e de doar 2 ore, deci mai puțin jet lag și mai mult timp pentru aventură. Vremea e însorită tot anul și țara conține mixul perfect de plajă și atmosferă de oraș, plus una dintre cele mai spectaculoase faune din lume. 

   Noul hotel pentru party-uri cu prietenii - Freehand, New York 
   Unul dintre cele mai cook și kitch hoteluri din New York, Freehand are un tiki bar pe acoperiș, seri de stând up comedy, DJ-uri, cine de tip pop-up, ba chiar și workshop-uri de aranjamente florale si… piercing-uri. În plus, cafeneaua Studio, deschisă toată ziua, e plină de hipsteri nomazi și freelanceri. Ai variante de camere de închiriat pentru un grup mai mare de prieteni. 

   Nouă Ibiza - Mykonos 
   Anul trecut, hotelul Wi-Ki-Woo din Ibiza era locul unde voiai să fii văzut. Anul acesta revine Mykonos într-un mare fel, cu The Wild Hotel, deschis în vară anului trecut. Cinci stele, infinity pool, 37 camere în alb și lemn, restaurant grecesc și plajă privata… nimic de pe insulă nu se compară cu acesta. 

   Nouă destinație nedescoperita - Siargao, Philippine 
   Această insuliță este o oază de palmieri, mangrove, plaje cu nisip alb, cascade și peșteri. În afară de câțiva turiști rătăciți și surferi căutând valuri, acest paradis liniștit a reușit să treacă neobservat. Asta până ce Nay Palad Hideaway, un hotel eco-conscious, l-a pus în lumina reflectoarelor. Cu infinity pool și vile private, e destinația perfectă dacă vrei să te relaxezi în liniște în hamac și să te feliciți că ai luat startul înainte de restul oamenilor. 

   Noul hotel cu interioare artsy - Little Beach House, Barcelona 
   Scaune din râtan, plate în ghiveci, cabane pe plajă decorate în alb și verde, gresie și faianță în nuanța mentei, hamacuri în dungi… Little Beach House, localizată într-o sat de lângă Barcelona, are tot ce-i trebuie în materie de decorațiuni interioare. În plus, întreagă experiență este 100% catalană: cină cu tapas pe muzică flamenco live, dormitoarele sunt decorate cu biblioteci pline de cărți, țesături tradiționale și ceramică locală. 

   Nouă destinație solo - Body Câmp Bali 
   Salutul Soarelui la 7 dimineață, urmat de clătite cu banane, un pic de box, jocuri la piscină, antrenamente pentru minte și o clasă de „stretch & chill”… cam așa arată o zi obișnuită la The Body Câmp Balu, un retreat de fitness ce are loc pe toată durată lunii ianuarie în Chalina Estate, o vilă superbă din Canggu, la doar câteva minute de plajă. E o destinație perfectă pentru cele care vor să călătorească singure pentru încurajează detoxul digital, ceea ce înseamnă că pe toată durată vacanței nu ai acces la telefon. În plus, te vei întoarce și cu un abdomen tonifiat, deci ai numai de câștigat. 

   andreearaicu.ro
 •