Cele mai neobișnuite cursuri din lume


  Dacă te-ai plictisit de toate cursurile convențioanele, poți alege unul dintre cele prezentate mai jos.

curs_47106300.jpg

Oameni foarte inventivi au pus pe picioare cursuri fasciante și cu siguranță vei vrea să urmezi măcar unul dintre ele.

1. Expert elf

elf-movie.jpg


La Alfaskolinn poți urma cursurile Școlii de Elfi din Islanda, ca să înveți totul despre cele 13 tipuri de elfi. Studenții de aici cunosc prsoane care au luat legătura cu adevărații elfi și știu cum arată, unde trăiesc și ce relații au cu oamenii.

2. Servicii funerare

Gupton-Jones College of Funeral Service este locul perfect unde pe lângă matematică și istorie poți învăța cursuri despre viață, principiile îmbălsămări și etica înmormântării, asta bineînțeles dacă vrei o carieră în domeniul mortuar.

3. Diploma de zombie

CL6FmSdWsAAwYYi.jpg

La Uiversitatea di Baltimore, în SUA anului 2010, a fost introdus un nou curs, pe nume  "Use of Zombies in Pop Culture". Cursu este ținut de Arnold T. Blumberg, profesor de comunicare și design. Acesta este considerat un curs amuzant, dar academic, util în analiza rolului creaturilor fără creier în industria divertismentului.

4. Abilități de circar

Contemporary Circus with Physical Theatre training este un curs oferit de Bath Spa University oamenior care vor să integreze abilitățile de circar cu performanțele artistice. Aici cursanții învață cum să devină artiști adevărați, cum să-și promoveze munca  și să aibă grijă de propria imagine. 

5. Conducător de fermă

În California, la Deep Spring College, amenii învață cum să conducă o fermă, cum să mulgă o vacă și cum să aibă grijă de ei și de animale. Ideea principală este că munca fizică e la fel de importantă precum educația intelectuală. 

6. Cursuri de gladiator

Scoala-de-Gladiatori-Ludus-Danais-Tomis-magazinuldacilor.ro-002.jpg


Școala de Gladiatori se află la Roma și oferă cursuri de 2 ore unde poți învăța principiile de bază ale luptei cu sabia, așa cum sunt ele prezentate de textele antice. 

7. Vrăjitor de șerpi

În India, copiii din tribul Vadi, învață de mici cum să controleze un șarpe veninos. Ei încep la vârsta de doi ani, când li se prezintă pentru prima oară o cobră mortală și învățământul lor durează, de obicei, 10 ani. La vârsta de 12 ani deja știu totul despre fermecarea șerpilor cu flautul.

8. Meditația transcendentală

Școala Maharishi este localizată în Fairfield, Iowa, America, și este o școală independentă, care pe lângă orele obișnuite de clasă include în curiculum ei ore de tehnică a meditației transcendentale.

9. Vrăjitorie

divination.jpg

 

În California se găsește ”The Grey School of Wizardy”, prima școală oficială, recunoscută, unde poți învăța toate secrtele magiei. Cursanții sunt împărțiți în 4 case și poți alege să înveți într-unul dintre cele 15 departamente, care includ realizarea de baghete și apărarea împotriva magiei negre.

10. Vânătoarea de soți

Prima școală de vânătare de soți a fost deschisă în anul 2010 în Japonia și acolo, o viitoare soție este învățată cum să-și impresioneze socrii, cum să servească mâncarea, cum să se îmbrace adecvat și multe alte abilități necesare vieții de cuplu.

feminis.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Conceptul cursului a fost elaborat de un grup de conferențiari universitari, doctori în științe biologice de la Catedra de biologie moleculară și genetică umană.
   Programul online, poate fi accesat pe platforma MOODLE . „Cursurile la distanță în Biologie vor fi un suport pentru liceeni în susținerea examenului de bacalaureat, admiterea la facultățile unde biologia este obiect de profil și participarea la olimpiade. Totodată, acestea pot servi drept suport adițional pentru profesorii de biologie prin familiarizarea cu metode noi de predare la distanță și de evaluare a cunoștințelor elevilor”, menționează Igor Cemortan, șeful Catedrei de biologie moleculară și genetică umană.
   Noul program este sistematizat în baza curriculumului liceal la disciplina Biologie. Fiecare compartiment include:
   material teoretic; materiale ilustrative; teste de autoevaluare; sistematizate în patru niveluri cognitive: cunoaștere și înțelegere, aplicare, analiză și sinteză și evaluare. Lucrările de evaluare propuse vor oferi participanților posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de gândire critică referitor la ceea ce au studiat. Actualmente se elaborează un compendiu și o colecție de peste 800 de teste de autoevaluare.
   Programul va demara în februarie și va continua până în luna mai 2020. Persoanele care vor finaliza cu succes cursul on-line în Biologie vor primi certificate de participare, în cadrul Zilei Ușilor Deschise la USMF „Nicolae Testemițanu”, organizată tradițional în luna mai.
   „Aplicarea cursului online, bazat pe metode interactive de învățare la distanță și autoevaluare, va facilita însușirea și ridicarea nivelului de  cunoștințe la biologie, susținerea cu brio a examenului de bacalaureat, admiterea la facultățile de Medicină, Farmacie, Stomatologie și obținerea performanțelor la olimpiade”, a declarat Igor Cemortan.
   diez.md
  • sahmd
   De sahmd
   La multi ani!
   "Academia Nationala de Sah"!!
   Cu ocazia aniversării de 8 ani!
   Oferim REDUCERE la curs - 300 lei!
   Înregistrarea la curs se efectuează prin:
   http://produse.sah.md
   (ori la sediile ANȘ)
   De la 08/11 până la 30/11/2018
   Locurile sunt limitate! 
   Informaţii suplimentare la tel.:
   022 222646
   _______________________________________
   С Днем Рождения, 
   Национальная Шахматная Академия!
   Нам 8 лет! 
   В честь праздника!
   СКИДКА на курс обучения -300л!
   С 08.11 по 30.11.2018!
   Присоединяйтесь!
   Регистрируйтесь на сайте:
   http://produse.sah.md
   или по телефону
   022 222 646

  • sahmd
   De sahmd
   Stimati parinti!
   "Academia Națională de Șah din Moldova"
   vă felicită cu Ziua Orașului, și oferă daruri copiilor dvs.!
   Doar 3 zile! 
   La 11,12, și 13 octombrie 2018!
   La cumpărarea unui abonament - 
   -cadou un certificat de 200 lei, și o colecție
    de probleme logice de șah pentru copii !
    Sunați la 022 222646, sau înregistrați-vă pe
   www.produse.sah.md!
   Cadouri numai 3 zile!
   __________________________________________
   Уважаемые Родители! 
   "Национальная Шахматная Академия Молдовы" 
   поздравляет Вас с "Днем Города"!
   Мы приготовили подарки для Ваших детей!
   Только в эти 3 дня! 
   11/10,12/10 и 13 октября 2018г.
   При покупке курса обучения шахматам,
   вы получаете для ребенка в подарок:
   премию на 200 лей и сборник занимательных
   упражнений и шахматных задач!
   Позвоните! 022 222646, или зарегистрируйтесь на сайте:
   www.produse.sah.md!

   Внимание! Подарки только 3 дня!
  • Calandrella
   De Calandrella
   Copiii mici aflaţi la acele vârste se află în zona optimă asimilării de cunoştinţe iar reţelele lor neuronale sunt încă în formare. Pe la vârsta de trei ani un copil este capabil să îşi formeze deprinderi mai rapid decât ar putea să o facă un adolescent sau un adult. De asemenea, este capabil să înveţe mai uşor limbi străine.
   Încet, pe parcursul anilor, în Oradea s-a instaurat moda înscrierii copiilor în creşe şi grădiniţe bilingve în care jocul se împleteşte cu învăţarea. Educatoarele li se adresează copiilor în limba engleză, franceză sau germană, în aşa fel încât în timpul petrecut acolo să poată asimila şi o altă limbă pe lângă limba română.
   Studiile arată că atunci când limba engleză este învăţată ca limbă secundară, cu cât aceasta este depinsă mai timpuriu în viaţă, cu atât asimilarea ei se face mai rapid şi mai uşor. Cu alte cuvinte, cu cât mai devreme în anii de viaţă copilul dumneavoastră are contact cu o limbă străină, cu atât mai bine.
   Critică în ceea ce priveşte abilitatea lui de comprehensiune şi modul în care se va descurca în viaţă este deprinderea limbii engleze. Engleza este o limbă de circulaţie internaţională, a doua ca răspândire pe glob după mandarină. Pe locul al doilea ca utilitate în mediul european este germana. Austria, Germania, Elveţia, Belgia şi Luxemburgul sunt ţări în care germana este limba oficială sau co-oficială. Un copil care va învăţa începând cu vârsta de trei sau patru ani aceste două limbi străine are mai mari şanse să se descurce în viaţă. Mai mult, datorită anumitor similarităţi fonetice, cuvintele necunoscute dintr-o limbă vor căpăta brusc sens datorită asemănării lor cu cele din altă limbă: cat/Katze (pisică), orange/Orange (portocală), house/Haus (casă). Învăţând engleza şi germana în paralel de timpuriu, unui copil îi va fi mai uşor să le deprindă pe amândouă.
   Un alt factor crucial în dezvoltarea copilului este modul în care acesta învaţă mai multe despre mediul lui înconjurător. Formele geometrice, adâncimea spaţială, culorile, notele muzicale – toate acestea îl pot ajuta să se descurce mai uşor în societate. Este de recomandat un curs de pictură în care copilul să se poată juca cu vopselele, să le poată simţi cu degetele textura lor, analiza modul în care galbenul adăugat albastrului formează culoarea verde. Un curs de pictură îi dezvoltă totodată creativitatea, percepţia, capacitatea de analiză şi memoria formelor. Desenând o girafă va reuşi mai uşor să o diferenţieze de celelalte animale decât privind o simplă poză. Informaţia se încimentează mai bine în memorie prin activitate. Pentru mai multe informaţii legate de dezvoltarea copilului dumneavoastră discutaţi cu un psiholog.
   Începând cu vârsta de doi ani şi jumătate sau trei ani lăsaţi-vă copiii să înveţe să se exprime şi altfel decât în limba română. Lăsaţi-i să deseneze, cumpăraţi-le aquarele, lăsaţi-i să se mânjească pe mâini de culori. Degetele se spală, dar informaţia dobândită prin ele în decursul a două ore se sedimentează solid la vârste fragede.
   psihoradea.com
  • sahmd
   De sahmd
   Iepurașul de Paște vine cu cadouri speciale pentru copiii iubitori de șah - curs expres de şah cu durata de 1 lună, la un preţ de doar 199 lei.
    Invităm toți copiii cu vârsta între 5-13 ani, atât pe cei care abia vor să exploreze lumea şahului, cât şi pe cei iniţiaţi în jocul de şah.
   Oferta include 3 abonamente unice:
   I.Abonament Pion: începători cu vârsta 5-7 ani,
   II.Abonament Căluț: începători cu vârsta 7-10/10-13 ani,
   III.Abonament Turn: categoria 4,3/ absolvenţii ANS an.1,2, cu vârsta 7-10/10-13 ani.
   Grupele vor lua start pe data de 3 mai 2017!!!
   Acum e momentul, alătură-te și TU!!!                                                      
   Preţul unui abonament – 199 lei până la data 30.04.2017,
                                            299 lei până la data 05.05.2017.
   Detalii: www.sah.md
   tel:078888241
   Înscrieți-vă aici:    http://cursuri.sah.md/index.php/?ref=28
 •