Cel mai frumos politician: Cum arăta premierul Canadei


  Trudeau s-a remarcat din primele săptămâni ale mandatului său prin aspectul său fizic, cu trăsături de model, dar şi prin tipul de politică diferit, original, pe care îl propune. Cu un look de actor sau de star rock şi cu o atitudine pozitivă, el depăşeşte lejer standardele clasice ale politicianului, iar capacitatea lui de seducţie pare nelimitată. 

Cu fiecare lună care a trecut de la preluarea funcţiei, prin acţiunile şi discursul său, dar şi cu aspectul irezistibil, Justin Trudeau a cucerit tot mai mulţi admiratori, mai bine spus admiratoare, din întreaga lume, devenind rapid un star al politicii internaţionale. 

La cei 45 de ani ai săi, premierul canadian rivalizează fără probleme cu multe staruri şi sportivi într-un top al frumuseţii şi eleganţei. Iar adevărul este că, şi spre deosebire de multe vedete, el a arătat întotdeauna foarte bine. Imaginile din adolescenţa sa fac senzaţie pe internet.

1.jpg2.jpg3.jpg12.jpg

4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Acestea sunt datele Biroului Naţional de Statistică, care a elaborat "Portretul statistic al femeilor şi bărbaţilor în Republica Moldova în anul 2018", pe care l-a publicat în preajma Zilei internaţionale a femeii.
   Potrivit agenţiei Infotag, în studiu se menţionează că raportul diferă semnificativ în funcţie de anumite grupe de vârstă. De exemplu, bărbaţii predomină în grupele de vârstă 0-14 ani, raportul fiind de 105 bărbaţi la 100 femei. Diferenţele sunt mai accentuate în cazul populaţiei de 65 ani şi peste, la 100 femei revenind 61 de bărbaţi.
   Acest lucru este determinat de faptul că speranţa de viaţă la femeile din Moldova este cu 8,7 ani mai mare decât a bărbaţilor - 75 ani şi, respectiv, 66,3 ani.
   Femeile din Moldova se căsătoresc mai devreme decât bărbaţii, iar nivelul lor de instruire este mai mare comparativ cu cel al bărbaţilor.
   Ponderea femeilor în populaţia ocupată este însă mai mică decât cea a bărbaţilor: 49,7% faţă de 50,3%. În anul 2018, salariile femeilor au fost mai mici cu 14,4% decât ale bărbaţilor sau 5 800,7 lei faţă de 6 779,4 lei în cazul bărbaţilor.
   Din total conducători de toate nivelurile, 59,7% sunt bărbaţi. Participarea femeilor la luarea deciziilor la nivel parlamentar relevă o reprezentare a femeilor în proporţie de 20,8%, în Guvern - de 33,3%, în poliţie - mai puţin de 20%, în organele judecătoreşti - de 48,3%.
   infotag.md
  • julia122997
   De julia122997
   Spotul a fost elaborat în urma unei ședințe de cocreare cu participarea bărbaților activiști din domeniul promovării drepturilor omului în Republica Moldova (jurnaliști, preoți, polițiști, reprezentanți ai societății civile).
   diez.md
  • julia122997
   De julia122997
   De această părere sunt reprezentanții Oficiului Consiliului Europei, Ambasadei Franței în Republica Moldova, societății civile care încurajează autoritățile de la Chișinău să întreprindă mai multe măsuri împotriva violenței asupra femeilor. Ultimul studiu, lansat în acest an de către OSCE, arată că 75 la sută dintre femeile din Moldova au fost cel puțin o dată supuse violenței. 
   Prevenirea și combaterea fenomenului violenței împotriva femeilor ține în primul rând de modul cum autoritățile statului și societatea înțeleg acest fenomen, consideră directorul executiv al Centrului de Drept al Femeilor, Natalia Vîlcu.
   „Potrivit unui studiu pe care l-am realizat în 2015, ca și Centru de Drept al Femeilor, am constat că, spre exemplu, în jur de 40% dintre bărbați consideră că uneori o femeie merită să fie bătută și în jur de 19% dintre femei la fel consideră același lucru. Deci, sunt niște cifre care vorbesc de la sine și care demonstrează că totul pornește de la felul în care gândim și percepem anumite lucruri legate de acest fenomen”, a menționat Natalia Vîlcu. 
   O problemă pe care o relevă Secretarul de Stat al Ministerului Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, ține de instruirea insuficientă a polițiștilor și procurorilor în investigarea cazurilor de violență asupra femeilor.
   „Investigarea cazurilor de violență împotriva femeilor prezintă carențe serioase sub aspectul ineficienței mecanismelor pe care le avem astăzi, fapt care este cauzat de lipsa specializării, instruirii actorilor implicați și care sunt responsabili de investigarea cazurilor respective. Și nu în ultimul rând, am întâlnit deseori cazuri de incompetență crasă, dar cel mai grav este lipsa de bună credință din partea reprezentanților mai multor autorități”, a subliniat Veronica Mihailov-Moraru.
   Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu a dat asigurări că autoritățile Republicii Moldova sunt deschise pentru a ratifica cât mai curând posibil Convenția de la Istanbul, astfel încât problemele grave ce țin de violența împotriva femeilor să fie gradual eliminate.
   „Drepturile femeilor și combaterea violenței împotriva femeilor ține nu doar de procesul nostru de angajare în cadrul Consiliului Europei. El face parte și din agenda noastră de asociere cu Uniunea Europeană, dar într-un mod foarte fundamental ține în primul rând de modul cum vrem noi să vedem funcționarea societății noastre. Or, noi ne dorim o societate europeană și acest lucru presupune relații interumane care corespund acestor așteptări de corectitudine, respect reciproc și, evident, lipsă de violență în aceste relații”, a afirmat Nicu Popescu. 
   Președinția franceză a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei și-a stabilit o prioritate principală încurajarea țărilor pentru a ratifica Convenția de la Istanbul, care este primul instrument juridic european de constrângere și tratatul cel mai important în materie de prevenire a violenței față de femei, protecția victimelor și condamnarea autorilor violenței sexuale, a declarat Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff.
   Amintim că Republica Moldova a semnat la 6 februarie 2017, la Strasbourg, Convenția Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice. Documentul impune instituirea mecanismelor eficiente de prevenire, eliminare sau, cel puțin, reducerea violenței față de femei și violenței domestice. Convenția însă, nu a fost deocamdată ratificată de către Parlamentul Republicii Moldova.
   radiochisinau.md
  • julia122997
   De julia122997
   Întinderile de dimineaţă
   Desigur, bărbaţilor le plac fustele scurte şi tocurile înalte, dar pentru ei e şi mai sexy să te vadă îmbracată lejer prin casă. Băieţilor le place când ieşi din pat şi te întinzi în timp ce porţi o cămaşă de noapte, astfel te va vedea lipsită de apărare, deschisă şi vulnerabilă. 
   Părul nearanjat
   Poţi cheltui o sumă mare de bani şi îţi poţi petrece mult timp în încercarea de a-ţi face părul să arate perfect, dar trebuie să ştii că bărbaţilor le place mai mult să te vadă în starea ta naturală. De fapt, părul nepieptănat atrage mult mai repede bărbaţii decât o coafură sofisticată. 
   Fără machiaj
   Cei mai mulţi bărbaţi preferă femeile machiate natural sau fără machiaj deloc. Unii dintre ei urăsc să sărute o femeie care este dată cu ruj, aşa că machiajul poate acţiona uneori ca o barieră, decât ca o armă de seducţie. 
   Abdomenul rotunjit
   Un abdoment toniafiat şi plat nu este ceea ce îşi doresc bărbaţii de la o femeie. Nu este nimic mai frumos pentru ei decât ca burtica ta să fie moale şi puţin rotunjită. Una dintre cele mai sexy femeie din toate timpurile, Marilyn Monroe spunea că o femeie fără burtă este ca o casă fără balcon, şi avea perfectă dreptate!
   Ridurile
   Ridurile sunt mai deranjante pentru femei decât pentru bărbaţi. De fapt, cei mai mulţi tipi le găsesc chiar atractive. La urma urmei, aceste linii fine sunt gravurile experienţei tale, a maturităţii şi înţelepciunii.
   Pofta de mâncare
   Femeile care sunt prea preocupate de dieta lor nu atrag bărbaţii. Având un apetit sănătos şi nefiindu-ţi frică să mănânci tot ce îţi doreşti în faţa unui tip te face să pari încrezătoare în tine.O astfel de femeie câştigă foarte repede încrederea unui bărbat, dar trebuie să ai grijă să nu treci în extrema cealaltă şi să mănânci totuşi prea mult de al prima întâlnire. 
   Ochelarii
   Să porţi ochelari poate fi o adevărată tortură, mai ales dacă ai început din adolescenţa timpurie. În viaţa de adult, acest accesoriu produce un efect total opus, iar femeile sunt considerate sexy şi fierbinţi. Femeile cu ochelari sunt mult mai uşor de observat decât cele care nu poartă. Ei oferă intrigi şi te fac să pari fie lipsită de apărare, fie încrezătoare şi independentă.
   Zonele nebronzate de pe corp
   Femeile se supără când văd că nu s-au bronzat uniform şi urăsc liniile care au rămas naturale din cauza costumului de baie. Cu toate acestea, problema nu pare să îi deranjeze deloc pe bărbaţi. De fapt, cei mai mulţi tipi găsesc acest contrast de pe corpul unui femei destul de sexy.
   Fustele maxi
   O fustă lungă care zboară în adierea vântului nu este mai puţin sexy decât o fustă scurtă. Bărbaţii au văzut de mii de ori picioare de femei, aşa că această piesă vestimentară nu va face altceva decât să le stârnească imaginaţia.
   Picioarele goale
   Marea majoritate a bărbaţilor găsesc picioarele goale incredibil de sexy. S-au dus zilele în care viitorii soţi nu vedeau asta decât abia după căsătorie, însă chiar şi astazi, băieţii sunt atraşi de această parte a corpului deşi o văd expusă destul de des.
   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Sau de ce colega de la muncă, una dintre cele mai de succes femei pe care le cunoști, își începe fiecare dimineața plângându-se de comportamentul soțului ei?
   Toxicitatea unei relații
   Cu alte cuvinte, concluzionăm stupefiate că multe dintre femeile inteligente, ce se pot lăuda cu succesul academic, se află în relații toxice. Cercetările în acest sector dezvăluie faptul că reprezentantele sexului feminin, ce se bucură de succes pe planul profesional, sunt mai predispuse să devină dependente de prezența unui bărbat toxic în viața lor amoroasă. Uite așa, fostele colege sau prietene la care nu te-ai aștepta să se complacă în relații unde se simt oricum, dar numai împlinite nu, sunt cele care de cele mai multe ori o fac.
   Femeile cu standarde ridicate în toate aspectele vieții – de la cum se îmbracă de dimineață până la ce restaurant cinează – deseori nu dețin o gamă largă de criterii când vine vorba de bărbați. Parteneri indisponibili din punct de vedere emoțional, toxici, narcisiști sau artiști – putem să devenim dependente de urcușurile și coborâșurile dinamice ale unei relații instabile și haotice, într-un mod în care despărțirea de o persoană toxică se asemănă cu reabilitarea dintr-o dependență distrugătoare de droguri.
   Când întâlnim pentru prima dată un partener toxic sau un individ indisponibil din punct de vedere emoțional, legătura este alimentată de atenția excesivă, combinată cu refugiul emoțional și reținerea de-a lungul relației. Faptul că suntem conștiente de caruselul prin care inima și creierul nostru trec în timpul relației toxice ne poate convinge să reducem din investiția emoțională – mai mult, ne ajută să privim relația dintr-o perspectivă multilaterală și să conștientizăm că relația a fost creată de legăturile noastre biochimice, și nu de adevăratele noastre standarde.
   1. Femeile cu job-uri importante tind să depună mai mult efort
   Obișnuite cu viața din cadrul celor patru pereți ai biroului, unde trebuie să dea dovadă de un devotament și efort constant, aceste femei cunosc foarte bine faptul că angajamentul duce la recompense, așadar adoptă aceeași atitudine și în cadrul relației amoroase. Efortul permanent în alte aspecte ale vieții a dat deseori roade – de ce la capitolul dragoste ar sta lucrurile diferit?
   În general, reprezentantele sexului feminin vor aplica în mod subconștient această perspectivă, conform căreia dacă lucrează din greu la relațiile lor vor avea parte de finalul fericit din basme. Adăugați la această combinație și o linguriță de empatie și o să fie dificil pentru femeia din relația toxică să analizeze în mod obiectiv relația sa. De cele mai multe ori, femeile inteligente sunt prea ocupate să depună efort constant în relație ca să observe cât de neîmplinite sunt în relație.
   2. Bărbații toxici aspiră la femei puternice
   Ultimul lucru care definește o femeie de succes este caracterul slab. Motivul? Până să ajungă la poziția curentă, aceasta a întâmpinat multe obstacole și dezamăgiri – episoade ce au contribuit la personalitatea sa puternică. În mod ironic, motivul principal pentru care bărbații își doresc o femeie succes la braț este că aceasta reprezintă opusul caracterului slab.
   Este o percepție eronată, însă bine implementată în mintea femeilor – faptul că bărbații toxici aspiră la o relație amoroasă cu o femeie slabă de înger. Partenerii narcisiști și egoiști devin prădători când o femeie puternică își face apariția în cameră – deoarece reprezintă tipul de parteneră care poate să le aducă multe avantaje.
   Bărbații narcisiști și egoiști deseori dețin un orgoliu surprinzător de fragil – așadar, își doresc o parteneră puternică și stabilă, pe care se pot baza ca să aibă grijă de ei. De asemenea, un alt criteriu de selecție al bărbaților toxici este simțul de independență de care dă dovadă o femeie, întrucât nu vor să se ocupe de nevoile ei – fie ele de natură financiară sau emoțională.
   Ce primesc femeile în schimb? Chintesența masculului alfa este interesantă, atractivă și distractivă – aspect care nu face altceva decât să complice lucrurile. Bărbații toxici au ca arme simțul umorului și spontaneitatea, astfel încât plictiseala să nu intervină – iar atenția lui o să-ți ofere un sentiment de euforie cel puțin pentru moment.
   3. Sunt orbite de calitatea vieții sexuale
   Este ușor să devii orbit de iubire – este un laitmotiv repetat în mod constant ce se aplică și vieții sexuale. Acest aspect conține o doză de adevăr, întrucât persoanele caracterizate de efectele toxice pe care le aduc în viața ta nu-și arată adevăratele intenții de la început. Iar dacă relația amoroasă începe cu dreptul, iar femeia se simte iubită, o să fie dificil ca aceasta să admită că gustul dulce al relației s-a transformat în amar.
   Adăugați o viață sexuală satisfăcătoare, pentru a crea chimie între cei doi parteneri, iar o relație sănătoasă poate să escaladeze la statutul de toxică. Bărbații egoiști, narcisiști și egocentrici dau dovadă de mai multă răbdare, atenție și disponibilitate la începutul relației – iar pe parcurs, acestea se pierd.
   Pe cealaltă parte, femeile tind să-și demonstreze dorințele din antiteză – un partener iubitor, care este dispus să facă compromisuri și o atracție puternică pentru bărbații cu trăsături de personalitate de care trebuie să se ferească.
   elle.ro
 •