Află unde poți face cele mai impresionante fotografii într-un câmp de trandafiri


  Un câmp imens de trandafiri îi așteaptă pe iubitorii de frumos în raionul Ialoveni. Acesta se află în satul Misova, iar moldovenii chiar pot culege florile gratuit.

103472326_749715169107283_4665317255408058630_n.jpg

Autorul blogului Călătorii cu Gust, Vitalie Guțu, povestește că florile se întind pe un hectar, iar doritorii pot viziata lanul până vineri între orele 17:00 și 21:00, iar în weekend pe parcursul întregii zile, transmite Știri.md cu referire la Zugo.

Aceștia pot culege florile și face ședințe foto gratuit, însă vor trebui să solicite acordul proprietarului sau persoanelor responsabile pentru a avea acces pe câmpul înflorit.

image.png

image.png

image.png

zugo.md





Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat



Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Ryan Reynolds și-a liniștit fanii cu o imagine postată pe Twitter, însă și aici s-a ținut de glume. Actorul s-a fotografiat alături de soția lui, Blake Lively, și cu micuța în brațe, căreia, în stilul caracteristic, i-a acoperit fața cu un smiley face.
   Cei doi mai au împreună doi copii, o fată de 4 ani pe nume James, și o fată de 2 ani, pe nume Inez. Numele celei de-a treia fete nu a fost dezvăluit.

   Fotografia cu cea de-a treia lor fiică este însoțită de un mesaj pătrunzător, dedicat luptei pentru conservarea planetei. Postarea are și un caracter politic, fiind o invitație la adresa cetățenilor canadieni să meargă la vot pe 21 octombrie, cu ocazia alegerilor parlamentare.
   „Vreau ca fiicele mele să experimenteze același loc de joacă natural în care am crescut eu. Pe 21 octombrie, candidatul pe care îl vei vota va modela politica climatică. Sunt mândru de progresul înregistrat în ultimii 4 ani”, a scris actorul canadian.
   protv.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Tot mai mulți grădinari pasionați ne sfătuiesc cum se taie corect trandafirii în lunile octombrie sau noiembrie, înainte de primele brume reci. În zonele înalte, această operațiune se face în a doua jumătate a lunii octombrie, dar la câmpie, în zonele mai calde, se poate face și în noiembrie.
   Cea mai importantă regulă!
   Toamna, trandafirii nu se scurtează niciodată de la bază, așa cum se procedează primăvara. Se taie aproape de sol doar crengile strâmbe și crengile bolnave. Crengile drepte și viguroase se scurtează la 40 – 60 de centimetri și iată de ce:
   Dacă tai crengile sănătoase de la bază, frigul, umezeala și mucegaiurile care se instalează toamna le vor afecta în profunzime și vor suferi rădăcinile; Crengile viguroase trebuie să păstreze o anumită înălțime pentru a face față înghețului din decembrie și ianuarie; Ulterior, primăvara, vor fi îndepărtate zonele degerate, dar partea cea mai de jos a crengilor va rămâne sănătoasă și va da muguri noi. La 40 – 60 cm, crengile sănătoase vor face față vânturilor puternice sau viscolului, mai ales dacă partea de jos a tufei este îmbrăcată în zăpadă. Cum se taie corect trandafirii cu crengi bolnave
   Este foarte important ca, toamna, să îndepărtezi crengile care au crescut strâmb și crengile uscate sau afectate de boli, crăpate și zgâriate.
   Pe locul tăieturii se aplică un pansament specific, fie o soluție din comerț, fie ulei horticol sau mastic.
   De asemenea, este important să tai crengile care au crescut încrucișate precum și cele care au crescut spre interiorul tufei. Când bate vântul puternic, spinii acestor crengi le vor zgâria pe cele din jur, iar ramurile rănite vor fi mult mai vulnerabile în fața bolilor și mucegaiurilor.
   După îndepărtarea crengilor cu probleme, trandafirii pot fi stropiți cu un tratament special pe bază de cupru, pe care îl găsești în orice magazin horticol.
   Mușuroirea, importantă toamna
   Când se apropie vremea rece și cade bruma, nu lăsa tufele de trandafiri descoperite. Acoperă partea de la bază cu pământ și frunze, astfel încât cel puțin 7 – 10 cm din crengi să fie protejate de îngheț.
   Mușuroirea este importantă cu atât mai mult cu cât locuiești într-o zonă în care ninge puțin, dar sunt perioade lungi de ger, așa cum se întâmplă adesea iarna în sudul țării.
   libertateapentrufemei.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Dacă-ți faci…
   … selfie

   Pregătește-te!
   Poziționează-ți bărbia ușor în unghi față de lumină pentru a evita umbrele și pentru a căpăta un efect radios. Această postură ajută și la sculptarea pomeților, bărbiei și maxilarului.
   Beauty bonus: Gândește-te la ceva pozitiv. Un surâs real e mult mai sexy decît unul forțat.
   Evită asta… Fă-ți poza ție, nu încăperii (chiar dacă e dificil cu camera din spate, cu flash)!
   … poză de cuplu
   Pregătește-te!
   Aplecați-vă discret astfel încît fețele voastre să se atingă sau pune-ți capul pe pieptul / umărul iubitului tău. Lipsa de spațiu crează un centru de atracție plăcut privirii, trădînd o legătură strînsă între voi.
   Beauty bonus: Lasă-ți părul să cadă pe umărul liber pentru a-l face mai voluminos și sexy.
   Evită asta… Apleacă-te spre partener, nu te depărta de el!
   … poză de grup

   Pregătește-te!
   Răsucește-te într-o parte cu un picior în fața celuilalt. Astfel vei părea și ma suplă și-n plus te asiguri că nimeni nu va fi tăiat din poză odată cu postarea.
   Beauty bonus: Poartă pe bune un ruj aprins pentru a te asigura că ieși în evidență între frumusețile din formație.
   Evită asta… Fetelor, fără strâmbături în poze! Pe bune.
   Alege INSTA-filtrul perfect
   Pentru a părea mai suplă, încearcă SUTRO. Umbra exagerată alungește trupul. Pentru o strălucire ca de brong, apasă HEFE. Intensifică umbrele, deci vei arăta ca și cum te-ai bronzat. Pentru ten perfect, alege RISE. Netezește ridurile și ascunde petele.
   cosmopolitan.ro
 •