Şi-au vândut casa pentru o lună de miere în jurul lumii


    Singura lună din an care nu are neapărat patru săptămâni, luna de miere este momentul în care mirii se retrag în intimitate pentru a-şi sărbători căsătoria.

Luna de miere este sau cel puţin ar trebui să fie "vacanţa vacanţelor", perioada în care cei doi îndrăgostiţi se ascund de lume în locuri atât de frumoase care să permită iubirii să se consolideze.

 

De o super lună de miere are parte şi un cuplu din Marea Britanie. Îndrăgostiţii au renunţat la locurile de muncă, şi-au vândut casa şi au pornit într-o călătorie de vis în jurul lumii, care e planificată să dureze 8 luni. Adam ( 36 ani) şi Jodie Dobb (28 de ani) din Newark, Nottinghamshire, s-au căsătorit în iunie anul trecut, iar în noiembrie au plecat în aventura vieţii lor. Iar de atunci, fericiţii însurăţei se bucură de minunile lumii.

 

570e3a2a8daaf_82.jpg

 

Cei doi şi-au dorit dintotdeauna să călătorească, dar n-au avut până acum ocazia. După ce şi-au vândut locuinţa au pornit la drum cu 25.000 de lire sterline. În prezent sunt la jumătatea călătoriei şi au vizitat Dubai, Indonezia, Australia, Noua Zeelandă, Tahiti, SUA, Brazilia, Argentina, Bolivia.

 

570e3a312eeff_83.jpg

 

Tinerii însurăţei sunt în prezent în Peru, iar pe lista lor se mai află destinaţii precum: Ecuador, Columbia, Guatemala, Mexic, Belize. Adam şi Jodie Dobb susţin că această experienţă inedită şi plină de peripeţii le-a schimbat în bine viaţa şi în special relaţia.

 

570e3a3a8c07a_84.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Ян

Postat

Cred ca o sa se opreasca prin Columbia.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.