Călătorii

387 Noutati în această categorie

  1. Orașul Etern este un loc magnific, care te va fascina tot timpul anului. Deși nu există în mod distinct o perioadă nepotrivită pentru a vedea Roma, trebuie să ții cont că în iulie și august este destul de cald și nivelul de umiditate crește, iar din decembrie până în martie va fi mai frig. Află care este specificul fiecărei luni și vei decide mult mai ușor când să vizitezi Roma.

  2. Anul 2020 aduce tendințe noi în materie de călătorii: e timpul să dormi sub cerul liber, să descoperi noul sport de vacanță și cel mai posh hotel al anului. 

  3. Deşi sezonul de iarnă este în toi, nu este prea devreme să planificăm următoarea vacanţă. Pentru cei care vor să meargă la vară pe litoral, cu bani puţini, o pot face uşor prin programul Early Booking. Vacanţele cumpărate acum sunt şi cu 40 la sută mai ieftine decât cele din prag de sezon. La început de februarie, reducerile de preţ vor fi tot mai puţine.

  4. Fiecare țară are propriile obiceiuri și tradiții de Revelion. 

  5. Niciodată nu este prea târziu să planifici o călătorie, mai ales când este vorba despre noaptea dintre ani. Chiar dacă au mai rămas doar câteva zile până la Revelion, încă ai șansa să îți programezi o vacanță de vis.

  6. Привет! Меня зовут Алиса, и больше всего на свете я люблю путешествовать. Я проехала самостоятельно 55 стран Африки, Азии и Южной Америки. В путешествии случается всякое, и зачастую мелочи, о которых даже не думаешь "на берегу", могут сберечь немало нервных клеток, а также денег и здоровья.

  7. Fie că ai nimerit în ambuteiaj sau ai adormit și ești în criză de timp să treci înregistrarea la Aeroportul Internațional Chișinău, ai posibilitatea să beneficiezi de anumite facilități contra cost. În acest sens, Air Moldova îți pune la dispoziție o serie de servicii opționale care te vor ajuta să treci mai rapid de anumite controale în diferite puncte ale aeroportului. Iar dacă mai ai bani în plus, poți să ai acces într-o zonă VIP.

  8. Prima Doamnă a Statelor Unite a terminat operațiunea de decorare a Casei Albe pentru Crăciun. Tema pe care Melania Trump a ales-o este patriotismul.

  9. Москвичка Кристина Макеева уже не раз радовала своих читателей своими фееричными пейзажными фотографиями. Сегодня мы приготовили для вас еще одну порцию визуальной радости — новые фотографии Кристины, которые она сделала, гуляя по замерзшему Байкалу.

  10. La Strasbourg, oraș numit capitala Crăciunului, a fost deschis oficialul târgul care animă orașul alsacian an de an. Mii de oameni au fost în piața Kleber din centrul orașului, pentru a participa la aprinderea luminițelor din bradul de Crăciun. Este un an special pentru orașul francez, are loc prima comemorare a atentatului în care au fost uciși cinci oameni anul trecut. Iubitorii Crăciunului au sfidat terorismul și nu au ezitat să se strângă însă în piața din centrul orașului. Viața revine la normal la Strasbourg, chiar dacă asta înseamnă dispozitive de securitate sporite.