Călătorii

361 Noutati în această categorie

  1. Fiecare țară are propriile tradiții și este foarte important să le iei în calcul dacă vei călători spre destinații variate. Află ce lucruri nu trebuie să faci în diferite țări pentru a avea parte de o vizită productivă sau de un sejur relaxant fără să încalci regulile de politețe.

  2. Мы решили собрать главные рекомендации, которые помогут вам оптимизировать расходы на отдых без лишних жертв и ограничений.

  3. Украинское издание CityFrog опубликовало развёрнутый гид по заведениям Одессы с террасами во двориках.

  4. Chișinău este o capitală verde situată pe malul râului Bîc. Acest oraș, conform CultureTrip, o aplicație mobilă pentru călătorii, merită să fie vizitat datorită arhitecturii sale, istoriei și frumuseței naturale. Unul dintre motivele de ce trebuie turiștii să vină la Chișinău, este pentru a vedea din plin, a explora și a simți trecutul sovietic al Moldovei. 

  5. Înainte de a-ți planifica următoarea călătorie probabil cauți indicii cu privire la cele mai apreciate peisaje și hoteluri, dar contează la fel de mult să știi și ce destinații nu au întrunit așteptările călătorilor. Află impresiile negative și alege cu grijă următorul loc pentru o vacanță relaxantă.

  6. Davide Sasso este un fotograf italian care, de curând, și-a trăit visul și anume, de vizita capitala Japoniei, Tokio. În timpul șederii sale, acesta a vizitat unele dintre cele mai înalte clădiri și turnuri din oraș, cum ar fi: Clădirea Guvernului Metropolitan, Turnul Tokyo și Tokyo Skytree.

  7. Deplasarea cu mașina de ocazie implică anumite facilități, dar și riscuri majore pentru călători.

  8. În Croaţia a intrat în vigoare joi un nou regulament rutier cu prevederi draconice, între care creşteri semnificative ale amenzilor şi posibilitatea confiscării vehiculelor, relatează dpa.

  9. Vârsta de 30 de ani reprezintă un reper important. Dacă până la 20 de ani devii adult, îți pui ordine în viață și îți stabilești obiective, în următorul deceniu este momentul să devii independent și să vezi priveliști unice.

  10. Галя Лязгина — любительница походов и основательница турклуба, которая ведет свой блог о путешествиях и волшебстве жизни во всех ее проявлениях. Сегодняшний ее рассказ тонко и с юмором описывает людей, которые пляжам и «все включено» предпочитают самые дальние уголки со «все выключено»: без интернета и коктейлей с трубочками.