Călătorii

292 Noutati în această categorie

  1. Fotograful din România, Bram Stoker, a realizat o serie de fotografii cu locurile frumoase din Transilvania. Artistul a prezentat un contrast al anotimpurilor în județul Covasna este o destinație cu adevărat epică, cu peisaje fascinante.

  2. Foile de odihnă pentru cele mai alese destinații de turiștii noștri: Turcia, Bulgaria şi Grecia- s-au scumpit radical, urcând tarifele și cu câteva sute de euro.

  3. Cel mai vizitat oraș din lume a înregistrat un nou record de turiști în anul 2018. Oraşul New York a primit anul trecut 65,2 milioane de turişti, o cifră record potrivit Organismului de Turism al statului.

  4. Când vremea rece nu te îmbie la plimbări prea lungi și nici nu ești fan de sporturi de iarnă, nu-i de mirare că ochii îți fug, rapid, către cele mai bune oferte de bilete de avion pentru o escapadă pe tărâmuri mai calde. Iată 5 destinații în care poți fugi de iarnă.

  5. Dacă nu mai știi încotro să mergi, dar îți planifici vacanță în 2019, atunci îți prezentăm mai jos patru destinaţii turistice amuzante pentru întreaga familie recomandate pentru 2019 de Travel Pulse.

  6. Un top scoate în evidență care sunt orașele cu cele mai multe opțiuni pentru o viață sănătoasă. Din întreaga lume, Paris, „capitala iubirii” din Franța, este cea care cucerește prin cel mai mare punctaj.

  7. Vacanțele de scurtă durată sunt o alternativă pentru cei ce nu sunt în concediu, dar au nevoie de o pauză și de câteva momente de relaxare.

  8. Atunci când vine vorba de o călătorie, căutarea biletelor de avion poate da bătăi de cap sau chiar poate schimba planurile. Sunt însă câteva secrete care îți permit să economisești peste 50% din prețul standard al unui bilet.

  9. La prima vedere, orașul Utqiagvik poate părea un oraș arctic. Este frig, dar frig rău, cu permafrost predominant pe tot parcursul anului. Orașul Utqiagvik este unul dintre cele mai înnorate și sumbre locuri de pe Pământ. Utqiagvik, orașul unde o noapte durează 65 de zile, se află în America.

  10. Pentru că Revelionul este o sărbătoare foarte veche, practic fiecare țară are și anumite obiceiuri pe care le respectă anume în noaptea dintre ani. De la ciocnitul paharelor cu spumant și până la aruncarea obiectelor vechi pe ferestre, fiecare țară are obiceiurile care le respectă pentru un an nou mai bun.