Călătorii

380 Noutati în această categorie

  1. Prima Doamnă a Statelor Unite a terminat operațiunea de decorare a Casei Albe pentru Crăciun. Tema pe care Melania Trump a ales-o este patriotismul.

  2. Москвичка Кристина Макеева уже не раз радовала своих читателей своими фееричными пейзажными фотографиями. Сегодня мы приготовили для вас еще одну порцию визуальной радости — новые фотографии Кристины, которые она сделала, гуляя по замерзшему Байкалу.

  3. La Strasbourg, oraș numit capitala Crăciunului, a fost deschis oficialul târgul care animă orașul alsacian an de an. Mii de oameni au fost în piața Kleber din centrul orașului, pentru a participa la aprinderea luminițelor din bradul de Crăciun. Este un an special pentru orașul francez, are loc prima comemorare a atentatului în care au fost uciși cinci oameni anul trecut. Iubitorii Crăciunului au sfidat terorismul și nu au ezitat să se strângă însă în piața din centrul orașului. Viața revine la normal la Strasbourg, chiar dacă asta înseamnă dispozitive de securitate sporite.

  4. Граждане Республики Молдова могут въезжать без виз на территорию следующих 75 стран.

  5. Laponia a devenit o atracţie turistică tot mai solicitată în ultimii ani. Ţara lui Moş Crăciun este preferată şi de moldovenii care vor să petreacă sărbătorile de iarnă ca în poveşti.

  6. Franța este țara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Acest lucru a fost stabilit de Indicele Calității Naționale prin care au fost analizați mai mulți factori precum puterea economică, oportunitățile sociale de dezvoltare, bunăstare, servicii medicale, facilități pentru călătorii, stabilitate politică sau oportunități pe piața muncii.

  7. Plăcerea de a călători nu ar trebui să se schimbe în funcție de anotimp. Dacă încă nu ai reușit să faci o vacanță de toamnă, atunci încă nu e târziu sa-ți faci bagajul și să trăiești un moment de respir.

  8. Vrei să faci o călătorie, însă nu știi unde anume ai vrea să mergi? Iată care este selecția noastră a celor mai înalte și impresionante clădiri din lume.

  9. Sărbătoarea de origine celtică Halloween, ce are loc în noaptea de 31 octombrie, poate fi celebrată de turişti prin vizitarea unor locuri înspăimântătoare, cu o bogată încărcătură istorică, şi prin participarea la festivaluri tematice inedite, ce reanimă vechi tradiţii.

  10. Unul dintre cele mai romantice locuri din țară s-a dărâmat. Renumit pentru frumusețea naturală, tunelul format din vegetația crescută de o parte și de alta a căii ferate a fost admirat de mii de turiști din tară și din străinătate.