Călătorii

395 Noutati în această categorie

  1. Еще одна туристическая достопримечательность. Семья Кирияк из Калараша разводит в озере кувшинки. Вдохновение супруги черпают в восточной культуре. 

  2. Primii turiști români au ajuns în Grecia chiar pe 15 iunie, când țara și-a redeschis granițele pentru turism. Cele mai căutate sunt plajele din nordul Greciei, unde se ajunge mai ușor cu mașina.

  3. Un câmp imens de trandafiri îi așteaptă pe iubitorii de frumos în raionul Ialoveni. Acesta se află în satul Misova, iar moldovenii chiar pot culege florile gratuit.

  4. Национальная кампания продвижения и поддержки местного туризма в Молдове #NeamPornit подготовила серию материалов о местах в нашей стране, которые стоит посетить.

  5. O insulă de pe coasta Italiei face eforturi pentru a atrage turişti după criza provocată de coronvirus.

  6. Захватывающие зрелище 28 апреля случилось в Индии. Город Мумбаи из-за карантина заполнили тысячи розовых фламинго. Подробности — в нашем материале!

  7. Suntem blocați în case, departe de locurile incredibile și aventurile extraordinare de care ne puteam bucura cândva.

  8. Praga este o alegere ideală pentru o vacanță romantică. Arhitectura gotică, farmecul medieval și străzile cu piatră cubică par desprinse din poveștile fraților Grimm. Plimbă-te cu jumătatea ta prin piațetele care evocă alte vremuri, poposiți pe un pod cu design dantelat și lăsați-vă fascinați de toate celelalte activități de cuplu pe care le puteți realiza în acest oraș cu o istorie și o cultură unice.

  9. Orașul Etern este un loc magnific, care te va fascina tot timpul anului. Deși nu există în mod distinct o perioadă nepotrivită pentru a vedea Roma, trebuie să ții cont că în iulie și august este destul de cald și nivelul de umiditate crește, iar din decembrie până în martie va fi mai frig. Află care este specificul fiecărei luni și vei decide mult mai ușor când să vizitezi Roma.

  10. Anul 2020 aduce tendințe noi în materie de călătorii: e timpul să dormi sub cerul liber, să descoperi noul sport de vacanță și cel mai posh hotel al anului.