Un frate și o soră s-au căsătorit în aceeași zi


    Un frate și o soră au decis să-și organizeze nunțile în aceeași zi. Astfel, Andrea Walker, în vârstă de 31 de ani și fratele ei mai mic, Christopher Brennan, de 28 de ani, s-au căsătorit cu partenerii lor în aceeași dată. Cuplurile au avut o petrecere pe cinste.

2-2.jpg

Dacă ceremoniile au avut loc la distanță de 30 de minute, Andrea și Christopher au ales să aibă o singură nuntă, la care au luat parte 100 de invitați.

Andrea s-a căsătorit cu Matt Walker, manager de depozit, în timp ce Christopher și-a unit destinele cu iubita lui de ani de zile, Adele. Mai mult de atât, pentru că evenimentul a avut loc în apropiere de locuința lor, a putut să participe și tatăl lor, în vârstă de 61 de ani, care suferă de emfizem.

2-1.jpg

Ba mai mult, el a mărturisit că ideea copiilor de a se căsători în aceeași zi a fost ”briliantă”.

”Eu și Matt am început să ne căutăm locație pentru nuntă în același timp cu Christopher și Adele. Am găsit locații similare, dar costurile erau exagerate. Așa că ne-am gândit să ne căsătorim în aceeași zi. Ne-a ajutat să economisim și bani, dar a fost și bine pentru tatăl nostru, care suferă de enfizem și a putut să ne vadă căsătorindu-ne în același timp.”, a mărturisit Andrea.

2-3.jpg

De asemenea, Christopher, care este tatăl a doi copii, un băiat de trei ani și o fetiță de patru ani, a mărturisit că ”nu crede că și-ar fi permis o nuntă: ”La început am glumit. Ne-a venit ideea în timp ce stăteam pe canapea seara, după muncă. A fost o idee minunată.”, a mai precizat el.  

unica.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.