Surpriza unui fiu pentru mama lui care este singură. Un gest de milioane


  A vrut să-şi ajute mama ca să întâlnească iubirea vieţii ei şi a făcut ceva special pentru ea. Gestul lui a cucerit internetul şi a devenit viral!

1.jpg

Un tânăr din Norvegia i-a făcut o surpriză foarte frumoasă mamei sale, care este singură şi încearcă de câţiva ani să-şi caute sufletul pereche. Prin urmare, Alex Lyngaas, fiul ei, a avut o idee pentru care este admirat acum de toţi internauţii, iar gestul său a devenit viral pe internet.

Ce s-a gândit să facă Alex pentru mama lui? Ei bine, a filmat-o pe ascuns timp de un an de zile în diverse situaţii şi i-a făcut cel mai drăguţ filmuleţ de prezentare, care a emoţionat-o până la lacrimi. A numit filmuleţul în mod sugestiv "Looking for Adam". După ce a terminat filmuleţul, l-a postat pe internet de Ziua Mamei, rugându-şi prietenii să-l ajute să găsească sufletul pereche pentru mama lui.

Eva, mama lui, nu a ştiut absolut nimic de proiectul fiului său, iar când a văzut filmuleţul făcut pentru ea a fost foarte emoţionată.

Cadrele cu mama sa în diverse situaţii şi textul, precum şi modul în care le-a montat Alex pentru a obţine cel mai drăguţ video au câştigat imediat simpatia internauţilor din întreaga lume.

2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

eva.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Супер СЫН!!!!

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • alexandrarum
   De alexandrarum
   În anul 2017, s-au încheiat 20.900 de căsătorii. Peste 15.000 de căsătorii au fost oficiate pentru prima dată, din care majoritatea (93%) de către persoanele tinere cu vârsta de 16-34 ani.
   Cei mai mulţi bărbaţi care s-au căsătorit în 2017 au avut 25-29 ani (39%), iar femeile - 20-24 ani (38,1%). Datele seci arată că vârsta medie la prima căsătorie a fost de 28,5 ani pentru bărbaţi şi 25,7 ani pentru femei.
   Cu 2 puncte procentuale a scăzut ponderea primelor căsătorii, înregistrate la vârsta de 20-24 ani. În acelaşi timp, ponderea femeilor şi bărbaților care se căsătoresc la vârstă de 25-29 ani și 30-34 a crescut cu 2,0 și 0,8 puncte procentuale.
   De partea cealaltă a monedei sunt separările. În 2017, judecătorii au separat 9.300 de cupluri. Din totalul acestor divorțuri, în 51,4% dintre cazuri era vorba de femei de 16-34 de ani, iar 39,5% - de bărbaţi în vârstă de 16-34 ani.
   Din 2013 încoace, căsătoriilor înregistrate s-a micşorat cu 18,3% (atât la bărbați cât și la femei), iar numărul divorţurilor - cu 20,9% în cazul bărbaţilor şi 19,5% - cel al femeilor.
   agora.md
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Perioada de început a unei relații de iubire e minunată, palpitantă și în același timp dificilă. Plutim ca într-un vis, gândurile ne dau fiori, senzațiile ne amețesc… Dar totodată, din când în când, vine și un gând neliniștitor, care ne strânge inima de teamă: dar dacă nu va dura? |n mod cert, există tot felul de „rețete“, de modele de conduită și liste întregi de reguli simple sau savante, care susțin că te pot ajuta să-ți construiești o relație perfectă. Uneori însă, aceste stereotipuri pot duce la un rezultat contrar celui scontat, îndepărtându-l pe noul tău iubit.
   Sub acoperire
   Stereotip: „Între îndrăgostiți nu trebuie să existe secrete.“
   Semnele de Foc, Berbecul, Leul și Săgetătorul, au un caracter vulcanic. Un asemenea bărbat se aprinde repede și își poate pierde interesul la fel de ușor. La reprezentantele sexului opus îl atrag stilul imprevizibil, enigmatic, aerul inaccesibil. Dacă îți deschizi sufletul chiar de la început, riști să-i arăți că femeia visurilor lui e animată de cele mai omenești, cele mai banale sentimente și pasiuni. Este și mai rău dacă-i povestești despre iubiții pe care i-ai avut înaintea lui. El se consideră un învingător și e sincer convins că, după ce l-ai cunoscut, vechile relații nu mai au loc nici măcar în amintirile tale.
   Tactica potrivită. Nu te grăbi să fii o carte deschisă pentru el. Micile tăceri, aerul ușor enigmatic îl incită. Lasă-l să descopere în fiecare zi ceva nou și atrăgător în felul tău de-a fi. Și încă un lucru important: rămâi cât mai feminină în orice situație.

   Cu inima deschisă 
   Stereotip: „Unui bărbat nu trebuie să-i arăți cât de mult ții la el.“
   Dar stilul rece, distant îi poate îndepărta o dată pentru totdeauna pe reprezentanții zodiilor de Apă. Racii, Scorpionii și Peștii apreciază sensibilitatea, vulnerabilitatea. Indiferența nu va menține treaz interesul admiratorului tău, ci mai degrabă îl va deprima. Pierzându-și speranța de a vedea și tandrețe în ochii tăi, un asemenea bărbat se va închide în sine, iar apoi va uita numărul tău de telefon. Și va fi foarte greu să mai repari ceva: acești visători, în special Racii, își schimbă greu punctul de vedere. Dacă iubitul tău cel încăpățânat a ajuns la concluzia că în relația voastră lipsește reciprocitatea, va fi aproape imposibil să-l convingi de contrariu.
   Tactica potrivită. Dă-i de înțeles încă din primele zile ale relației că ai nevoie de el. Nu trebuie să-i declari că-l iubești, ci pur și simplu să asculți cu atenție și să reții ce-ți povestește despre el. Apoi menționezi, ca din întâmplare, o istorioară nostimă din copilăria lui, gătești ceva ce știi că-i place sau pui un disc cu muzica lui preferată. Acest gen de atenții îi va dovedi că ești caldă și atentă cu el și că nu ți-e deloc indiferent.
   Artă și multă abilitate
   Stereotip: „Partenerul trebuie să-și dovedească dragostea prin cadouri.“
   Dacă vei insista cu sugestii de acest gen în cazul îndrăgostiților din Taur, Fecioară sau Capricorn, riști să-ți pierzi admiratorul. Asta nu înseamnă deloc că partenerul tău e dominat de o zgârcenie cronică. Nu, el e pur și simplu nativ al unui semn de Pământ și de aceea prețuiește stabilitatea pe care o asigură banii. |n cheltuielile interminabile „pentru tot felul de prostii“ el vede manifestarea unei atitudini superficiale în viață. În plus, mai devreme sau mai târziu, va bănui că secretul principal al atracției pe care o simți pentru el este contul pe care îl are în bancă. În concluzie, va prefera o parteneră rațională și cumpătată, cu care nu va fi în pericol să dea faliment.
   Tactica potrivită. Preia inițiativa: fă-i tu lui mici cadouri. Alege lucruri frumoase, moderne, de bună calitate. |n felul acesta, îi vei dovedi nu numai că ții la el, ci și faptul că ești o persoană practică. Iar atunci când se va convinge că îi meriți încrederea, te va copleși la rândul său cu atenții.
   Libertate mai presus de orice!
   Stereotip: „Partenerul nu trebuie scăpat din ochi niciodată.“
   Această tactică nu dă rezultate pozitive cu Gemenii, Balanțele și Vărsătorii. Romanticul semn de Aer va considera chiar și o întrebare nevinovată, de genul „unde ai fost?“, drept o încercare de a-i îngrădi libertatea. Mai devreme sau mai târziu, sentimentele lui se vor răci față de o parteneră posesivă, care se amestecă în viața lui și îl controlează. Armonia în cuplu este deosebit de importantă pentru bărbații născuți în Balanță, iar reproșurile repetate o distrug.
   Tactica potrivită. Acordă-i libertate de acțiune și nu-ți refuza nici tu distracțiile, iar apoi povestește-i în culori cât mai vii ce bine te-ai simțit. El va înțelege singur că e mai plăcut să fie mereu alături de tine. 
   femeia.ro
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Căruciorul poate fi considerat unul dintre cele mai utile produse pentru copii. Acesta îți permite să-ți scoți copilul în aer liber, când greutatea sa devine o povară pentru brațele și spatele tău, prilej cu care te și relaxezi. Dar cum știi totuși că ai făcut cea mai bună alegere, cu atât mai mult cu cât piața îți pune la dispoziție sute de modele de cărucioare. Ei bine, atunci când îl alegi trebuie să ai în vedere câteva criterii simple, dar care te vor scoate din impas.

   Așadar, căruciorul trebuie:
   - să fie prevăzut cu sistem de prindere și confortabil. Este important ca în timpul plimbărilor cel mic să fie în deplină siguranță, dar să stea și confortabil. Nu uita că primii ani de viață îi va petrece în cărucior.
   - să fie fabricat din materiale de calitate. Achiziționarea unui cărucior este o investiție pe termen lung, ceea ce înseamnă că trebuie să alegi un produs de calitate, ce rezistă în timp.
   - să fie ușor. Da, este important să iei în calcul și faptul că există situații când trebuie să ridici căruciorul, iar greutatea acestuia, căreia i se adaugă și cea a copilului, nu va fi deloc de ignorat. 
   - să fie ușor de manevrat și pliabil. Este important ca produsul ales să fie cât mai simplu de manevrat, de preferat cu mâner ajustabil și, desigur, pliabil, pentru a fi ușor de transportat.
   Vestea bună este că toate aceste criterii pot fi îndeplinite de aceleași produse, iar vestea și mai bună este că le găsești în magazinul online nectărel.ro. Este vorba despre cărucioarele 3 în 1. Acestea sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și au un design unic, inovativ, ce îmbină perfect eleganța și simplitatea.
   De ce să alegi un produs 3 în 1 (landou, scoică auto, suport sport)?
   Pentru că te va ajuta în diverse situații pe care le vei întâmpina în noul rol de mamă. Iată care sunt acestea:

   Landoul îți va fi de folos când pleci cu bebelușul din spital. Este adevărat că landoul este folosit doar pentru o perioadă scurtă de timp, mai exact 6 luni, perioada de acomodare a bebelușului la noul mediu. Însă asta nu înseamnă că nu-ți va fi util în tot acest timp. De exemplu, îl vei folosi atunci când vei pleca din spital cu micuțul tău. Acesta este foarte confortabil și sigur, fiind prevăzut cu o saltea foarte comodă, menține coloana copilului într-o poziție corectă pe toată durata somnului. 
   Scoica îți permite să te deplasezi cu bebelușul în mașină. Scoți scoica din suportul căruciorului, o fixezi în mașină și sunteți gata de plecare. Ai ajuns la destinație, atașezi scoica la cadru și sunteți gata de plimbare. Nimic mai simplu! La fel ca și în cazul landoului, și această componentă este destinată primelor 6 luni de viață ale bebelușului. Mare atenție însă, diferența dintre cele două este că primul este confortabil și sigur, în timp ce al doilea este doar sigur. Da, scoica auto este cea mai sigură pentru bebelușul tău. 
   Căruciorul 3 în 1 este perfect pentru vizitele la medic. Știi deja că în primele luni de viață vei face un obicei din vizitele la medic, iar landoul sau scoica te vor ajuta de minune să transporți micuțul în deplină siguranță.
   Căruciorul 3 în 1 este ideal pentru vacanță. Dacă te pregătești să pleci în vacanță cu micul membru al familiei, atunci sigur vei găsi utile toate cele 3 componente ale cărucioarelor din magazinul online nectărel.ro. Folosești suportul sport în timpul plimbărilor, scoica auto și landoul în mașină sau pe plajă ori la restaurant, când luați masa. 
   Căruciorul este super util și atunci când trebuie să mergi la cumpărături. Fără îndoială, căruciorul devine cel mai bun prieten pentru tine și bebe. Acesta îți permite să te bucuri de cumpărături, fără să ai mâinile ocupate, și îți oferă și spațiu de depozitare.
   qbebe.ro
  • Calandrella
   De Calandrella
   De cele mai multe ori, suntem absorbiți de mediul online și tindem să credem că ceea ce vedem pe rețelele sociale chiar este adevărat. Includem în această categorie și cuplurile care par perfecte din toate punctele de vedere - numărul impresionant de poze împreună din diverse locuri și descrierile pline de iubire ne fac să ne gândim că în relația lor nu există loc de ceartă sau neînțelegeri.
   Specialiștii în relații susțin că pozele de pe internet pot ascunde nesiguranțe, iar cuplurile cu adevărat fericite nu sunt definite de numeroasele postări sau mesaje. În acest caz, cum ne dăm seama, de fapt, cum se comportă cuplurile fericite? Iată 12 dintre lucrurile pe care partenerii dintr-o relație fericită le au în comun:
   1. Se respectă reciproc
   Cuplurile fericite sunt conștiente de faptul că este imposibil să fie de acord în toate privințele. În unele situații, intervin argumente contradictorii, însă chiar și în aceste cazuri, sunt rezolvate cu calm și răbdare. Cei doi nu își aduc injurii și nu țipă unul la celălalt.
   2. Văd ce-i mai bun unul în celălalt
   Cuplurile fericite au multă încredere unul în celălalt. Dacă interacțiunea cu o altă persoană poate avea mai multe interpretări, partenerul neimplicat o va alege pe cea care este în favoarea celuilalt. Cel puțin, asta fac cei care au o relație fericită. Nu se lasă influențați de aparența unor lucruri, au pur și simplu încredere în persoana pe care au ales să o iubească.
   3. Atunci când au relații intime, nu se gândesc să o facă doar pentru plăcerea de la final
   Persoanele aflate în relații care le aduc satisfacerea nevoii de iubire și înțelegere nu se vor implica în relații intime cu partenerii lor doar pentru plăcerea finală a partidei. Aceștia trăiesc pentru momentul efectiv de iubire, bucurându-se de fiecare sărut și atingere.
   4. Gesturile de afecțiune dintre cei doi nu au o conotație sexuală
   O relație fericită presupune și ținutul de mână, îmbrățisări pline de afecțiune și săruturi pe frunte, fără ca acestea să aibă o conotație sexuală.
   5. Amândoi sunt interesați de ceea ce se petrece în viața celuilalt
   Acest aspect include tot ce înseamnă sentimente, gânduri și activități. Cei doi sunt curioși în ceea ce îl privește pe celălalt, vor să știe ce simt și ce gândesc despre ei, dar și despre lume, care sunt aspirațiile și visurilor lor.
   6. Cu fiecare ocazie, aceștia încearcă să-și arate aprecierea reciprocă
   Cuplurile care au o relație cu adevărat fericită tind să se facă unul pe celălalt să se simtă apreciați și susținuți în tot ceea ce fac. Se simt iubiți și vor să le transmită aceste sentimente cât mai des posibil.Conversațiilor lor se concentrează pe aspecte pozitive ale vieții, și nu pe cele pesimiste.
   7. Comunicarea este eficientă
   Persoanele care au o relație fericită știu să comunice eficient și să-și exprime gândurile și cerințele fără să adreseze reproșuri. Sunt conștienți, de asemenea, că o comunicare eficientă nu constă doar în exprimarea verbală, ci și în limbajul corpului. Ei se folosesc de gesturi de afecțiune pentru a completa comunicarea.
   8. Partenerii sunt fideli relației
   Atunci când cei doi simt că sunt în relația potrivită, cea care îi face să simtă bucuria unui parteneriat, sunt conștienți că fidelitatea este un aspect inevitabil. Ceea ce trăiesc alături de celălalt îi determină să fie recunoscători și mulțumiți de alegerea făcută.
   9. Relația lor îndeplinește nevoia de afecțiune
   Această relație vine în completarea vieții individuale a fiecăruia, pentru satisfacerea nevoii de iubire și bucuria de a petrece timp împreună, nu pentru a umple un gol emoțional sau pentru a avea cu cine să-și petreacă timpul.
   10. Nu încearcă să se schimbe unul pe celălalt
   Este normal ca cei doi să-și cunoască, în timp, defectele, dar știu exact ce pot schimba și ce nu la persoana de lângă ei. În timp ce aspectele grave, care îi deranjează constant pot fi discutate, lucrurile mici pot fi trecute cu vederea.
   11. Au încredere unul în celălalt, ceea ce îi ajută să învingă frica și anxietatea
   Pe parcursul relației, când partenerii încep să se cunoască din ce în ce mai bine, își vor destăinui fricile și ceea ce îi menține de multe ori pe loc. Schimbările de stare ale partenerului nu-l afectează pe celălalt; acesta îi este alături în fiecare moment de cumpănă și îl ajută să depășească orice situație care îi îngrijorează.
   12. Se acceptă exact așa cum sunt
   Cei doi se iubesc exact așa cum sunt, își iubesc partenerul pentru ceea ce este și pentru ceea ce nu este deopotrivă. Atunci când învață să se accepte din toate punctele de vedere, relația devine mult mai puternică.
   elle.ro
  • Calandrella
   De Calandrella
   Cum gândim?
   Nu știu dacă ei gândesc mai bine, cert este că avem feluri diferite. Bărbaţii sunt mai atenţi la aspectele generale ale unei probleme, la circumstanţe, la felul cum poate fi rezolvată, în funcţie de diferite situaţii legate de respectivul context. Femeile sunt mai atente la detalii, pe care le pun rapid cap la cap. Soluţia va fi în funcţie de aceste detalii, nicidecum de soarta planetei. Chiar și femeile șef de stat se simt mai în largul lor când se încred mai degrabă în detalii decât în analize sofisticate ale cauzelor și efectelor.
   Cum simțim?
   Se pare că acea parte a cortexului responsabilă cu emoţiile este mai mare la femei decât la bărbaţi. De aceea, femeile plâng mai repede şi mai mult, zâmbesc cu mai mare ușurință și mai des, se lasă impresionate mai uşor de suferinţa sau de bucuria altora, au mai mult trac la interviuri. Femeile se pot pune mai ușor „în pantofii celuilalt“, cum spun americanii, decât bărbații.
   Cum facem sex?
   Femeile trebuie să fie îndrăgostite ca să facă dragoste, bărbaţii trebuie să facă dragoste ca să se poată îndrăgosti. Nu știu pe unde am citit asta, dar este ca și cum aș fi gândit-o chiar eu. Pentru că, în general, îmi este greu să înțeleg cum poți face sex doar de dragul sexului. În principiu, când femeia ajunge la acel moment, al celor două trupuri devenite unul, este deja amorezată lulea. Pe când bărbatul e încă în… tatonări. Asta poate şi pentru că bărbatul şi femeia iubesc trupeşte în mod diferit. Ea cucereşte, el se lasă cucerit. El mângâie, ea se lasădescoperită. Ea aşteaptă, el nu se lasă prea mult aşteptat. Poţi fi sigură că, atât timp cât te doreşte ca la început, înseamnă că s-a îndrăgostit de tine. Oarecum pe viaţă!
   Cum facem economii?
   Noi – mai bine. Ei – mai rar! Dacă-i place foarte mult ceva, un bărbat plăteşte şi dublu pentru a obţine acel lucru. Chiar dacă nu-i place foarte tare, o femeie cumpără aproape orice e la jumătate de preţ! Mărunţişul este făcut pentru puşculiţa copilului, pentru cerșetorul din fața bisericii sau pentru cutia cu nimicuri de pe hol, nicidecum pentru un bărbat adevărat, care merge la cumpărături doar cu cardul sau cu hârtii mari. Unde mai pui că și cerșetorului îi dă, mai des, hârtii. Femeile în schimb au întotdeauna răspuns la veşnica întrebare a casierei: „Se întâmplă să aveţi 12 bani?“ „Bineînțeles!“
   La femei, funcţionează instinctul de perpetuare a speciei, implicit cel de autoconservare. La bărbaţi, funcţionează cel de „cucerire de noi teritorii“, de provocare la luptă, de apărare a cuibului.
   Noi:
   Suntem, și asta de multă vreme, mai multe decât bărbații, deci trăim mai sănătos și mai mult! Ieșim din încurcături mai repede și mai eficient datorită celebrului instinct de conservare și atenției la detalii. Suntem (dovedit!) mai organizate decât bărbații! EI:
   Se orientează mai bine în spațiu (corpul calos ne ajută să facem mai multe lucruri deodată, dar ne ia din priceperea la cititul hărților!). Sunt mai buni pictori (chiar dacă noi vedem mai multe culori) sau artiști culinari (chiar dacănoi suntem de obicei „la cratiță“). Sunt mai dispuși să urmeze ce le dictează rațiunea! „Niciodată nu poţi şti ce gândeşte o femeie cu adevărat.“
   Este deja un dat. Scriitori și filosofi din toate erele (sunt convinsă că și bărbatul cavernelor se uita circumspect măcar la una dintre feleile peșterii) au ajuns, pe ocolite sau de-a dreptul, la concluzia asta! Care se transmite din tată-n fiu, nesmintit! Prin urmare, n-are rost să-ncerci să-l convingi de contrariu. Și dacă stai un pic să te gândești, are puțină dreptate. Pentru el,„Lasă-mă!“ înseamnă exact ce spune. Pe când pentru tine înseamnă o mulțime de alte lucruri: să te lase nițel în pace, dar să fie aproape de tine. Să te mângâie uşurel, dar să nu devină insistent. Şi încă multe altele… Complicat? Pentru bărbaţi, da!
   femeia.ro
 •