Si-a cerut iubita in casatorie si a imortalizat momentul


  • 2207
  • Doi indragostiti i-au rugat pe internauti sa ii scape de tipul plinut si la bustul gol care apare in poza. Au regretat imediat decizia.

si-a-cerut-iubita-in-casatorie-si-a-imortalizat-momentul-detaliul-neplacut-pe-care-l-a-observat-cand-a_size19.jpg

De-a lungul timpul, au existat o multime de curajosi care au decis sa ceara ajutorul "internetului" pentru a beneficia de servicii de editare in Photoshop. In majoritatea situatiilor, protagonistii imaginilor au devenit personaje celebre pe internet, dar si subiect de gluma. 

Dupa atatea virale celebre, esti tentat sa crezi ca numarul celor care apeleaza la "marele internet" pentru a isi rezolva problemele s-a micsorat considerabil. Ei bine, mai sunt inca "doritori" dispusi sa sa incerce marea cu degetul, cum se spune. 

Doi tineri indragostiti au decis sa isi uneasca destinele si au marcat momentul print-o fotografie.

Dupa ce si-a cerut iubita de sotie, un tanar a decis sa se fotografieze alaturi de fiitoare mireasa. Din pacate, cel care a realizat fotografia nu a observat ca in cadru apare un tip grasut, la bustul gol. 

Pentru a elimina acest inconvenient, cei doi indragostiti au publicat imaginea pe internet si i-au rugat pe cei care se pricep sa le editeze imaginea in Photoshop. Mai in gluma, mai in serios, internautii si-au testat aptitudinile, iar rezultatele sunt acum virale. 

Conform celor de la Bored Panda, cei doi indragostiti urmeaza sa se casatoreasca si isi doresc sa il invite la nunta pe cel care le-a stricat poza de cuplu. Cei care il cunosc pe tip, sunt rugati sa ofere mai multe detalii pe adresa de contact a site-ului. 

funny-engaged-couple-photobomb-photoshop-request-21-5954e110928bc__605.jpgfunny-engaged-couple-photobomb-photoshop-request-1-5954e0e8a6abc__605.jpgfunny-engaged-couple-photobomb-photoshop-request-14-5954e103beda9__605.jpgfunny-engaged-couple-photobomb-photoshop-request-31-5954e124242f1__605.jpg

protv.ro


Поделись новостью с друзьями!