Motivele pentru care nu mai există romantism în relația de cuplu


  Fiecare dintre noi a tânjit la un moment dat după clipele de romantism din relație. Iar dacă astfel de momente sunt din ce în ce mai puține sau chiar deloc, ar trebui să știi de ce. 

romantism-1280x720.jpg

Ei bine, fie că sunteți de puțin sau chiar mult timp împreună, romantismul tot ar trebui să se afle în relația voastră. Ești confuză și te gândești că partenerul nu te apreciază, poate nu mai are sentimente pentru tine sau își dorește să vă despărțiți. Însă, nu ar trebui să te grăbești cu aceste speculații, ci mai degrabă să încerci să vorbești deschis cu el și să vedeți în mod clar de ce nu mai există momente de afecțiune în relația voastră. 

Din fericire, nu este niciodată prea târziu și întotdeauna există loc pentru a vă îmbunătăți relația de cuplu. Așadar, iată care sunt cele 4 motive pentru care relația voastră e lipsită de romantism:

1. Tu și partenerul aveți un blocaj emoțional

Blocajul emoțional poate fi unul dintre motivele pentru care romantismul lipsește din relația ta. Când resimți asta, ai tendința de a da vina pe partener, crezând că el ar trebui cumva să preia inițiativa. Însă, nu ar mai trebui să faci asta, ci mai degrabă să încercați amândoi să vă dați seama de ce ați ajuns în acest punct. Poate fi din cauza stresului și a presiunii pe care o puneți unul asupra celuilalt. Important este să vă dați seama la timp și să nu vă pierdeți din prima clipă motivația. 

2. Ai resentimente față de el

Pentru o relație de cuplu, resentimentele nu vor duce niciodată la un lucru bun. Ele pot duce către un comportament care poate transforma relația voastră dintr-una solidă, sănătoasă, într-una toxică. Trebuie să îți dai seama ce anume a dus la acumularea de resentimente. Fie nu ești împăcată cu trecutul tău, ești geloasă pe partener, posesivă sau nu îți asumi greșelile, este important să conștientizezi că romantismul poate dispărea din aceste cauze.

3. Nu ai suficientă încredere în el

Atunci când nu ai încredere în partenerul tău, ești destul de reticentă să te deschizi complet în fața lui, implicit să faci și gesturi de afecțiune. Mai întâi de toate, e esențial să înțelegi de unde a pornit această neîncredere și dacă are legătură cu trecutul, poate cu o fostă relație, sau chiar cu prezentul. E nevoie ca amândoi să depuneți efort să vă recăpătați încrederea unul în celălalt, iar ulterior romantismul și intimitatea vor veni de la sine. 

4. Vedeți în mod diferit romantismul

Unul dintre cele mai întâlnite motive are legătură cu perspectivele diferite ale partenerilor privind noțiunea de romantism. În mod cert suntem diferiți și este de la sine înțeles să nu gândim la fel tot timpul. E important să îi spui partenerul care sunt gesturile de afecțiune pe care ai vrea să le facă și care sunt nevoile tale, însă nu încerca să îi impui asta, ci mai degrabă să fiți amândoi deschiși către o comunicare sinceră. 

elle.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • maria981s
   De maria981s
   La  premiile Oscar 2019, frumoasa cântăreață și celebrul actora au făcut senzație pe scenă și au fost aplaudați minute în șir. Eiau avut o prestație de excepție, în timp ce au interpretat melodia „Shallow” din filmul „A Star Is Born”, care a fost premiată cu râvnita statuetă la categoria „Cel mai bun cântec”.

   Spre finalul piesei, actorul i s-a alăturat artistei la pian, iar cei doi s-au privit în ochi și au stat cu fețele lipite, într-un mod extrem de tandru. Momentul special a devenit viral imediat și pe rețelele sociale, potrivit revistei People. Mii de internauți au comentat că între Lady Gaga și Bradley Cooper ar exista mai mult decât o prietenie, vorbind despre chimia incredibilă dintre cei doi.
   Lady Gaga a anulat nunta
   Momentul a fost privit și de Irina Shayk, iubita lui Bradley Cooper, care a aavut grijă apoi să se așeze la masă între Gaga și actor. Cântăreaţa Lady Gaga, 32 de ani, s-a despărţit recent de impresarul ei, Christian Carino, 50 de ani, după o relaţie de doi ani, și a anulat nunta. Deși artista nu a precizat care a fost motivul, gurile rele spun că aceasta l-ar fi părăsit pe Christian pentru Bradley.

   Motivul pentru cei doi au rupt logodna este încă necunoscut. „Shallow” a fost compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt pentru filmul „A Star is Born”. Melodia a câştigat Oscarul la categoria „Cel mai bun cântec original”.
   libertateapentrufemei.ro
 •