Invitaţii la nunta au fost uimiţi când au văzut tortul


  • 4367
  • Orice nuntă include tradiţionalul moment al tortului, un deliciu de care mireasa se ocupă cu mult timp înainte şi căruia îi acordă toată atenţia. Dar acest cuplu a avut o idee surprinzătoare. Jess Melara şi alesul inimii ei, Tony Sanchez, au renunţat la tortul obişnuit pentru unul din... pizza! 

372037l.png

Cuplul s-a căsătorit în Miami şi cei doi au decis că, din moment ce ăsta e cel mai frumos moment din viaţa lor, trebuie să se bucure pe deplin de el şi să facă ceea ce le place. Cum amândoi sunt înnebuniţi după pizza, au ajuns repede la concluzia că un tort obişnuit nu ar fi ceva care să-i reprezinte.

247308l.png

"Eu şi Tony adorăm pizza şi nu prea ne plac prăjiturile, aşa că i-am surprins pe invitaţi cu un tort din pizza. A fost foarte delicioasă, o pizza aşa cum trebuie să fie", a declarat tânăra pentru Wedding Chicks.

584325l.png

Nu vă faceţi griji, mirii n-au uitat şi de desert! Ca să nu-i supere pe care care preferă dulciurile, ei le-au oferit prăjituri funfetti şi le-au pus la dispoziţie o maşină plină cu îngheţată, de unde fiecare s-a servit după pofta inimii. 

579806l.png

359733l.png

Dar asta n-a fost tot: cum mirele este jucător de baseball la echipa Los Angeles Angels din Anaheim, o parte din decoraţiunile de nuntă au fost inspirate de acest sport. Invitaţii au primit brelocuri cu o minge şi o bâtă de baseball în miniatură care au înlocuit clasicele cartonaşe cu nume, plasate pe locul atribuit fiecăruia. Iar suporturile pentru pahare au avut imprimate sintagme din baseball, precum "Game Over" şi "Fits Like A Glove/Se potriveşte ca o mănuşă".

777043l.png

405623l.png

În concluzie, cei doi miri şi-au dorit o nuntă care să-i reprezinte şi să-i facă să se simtă bine şi asta au avut, notează Huffington Post.

977917l.png

eva.ro


Поделись новостью с друзьями!