Fisa de internare de o zi: cosmarul oricarui parinte


  • 838
  • Atunci cand intrebarile tale ajung fara raspuns, iar lista de teste si investigatii medicale, indiferent cat de lunga ar fi, pare o pierdere de timp, ajungi, in calitate de parinte, sa te confrunti cu aceasta varianta: de a fi tinut sub observatie si analizat timp de o zi. Iar spitalele de stat sunt un cosmar numai cand le rostesti numele. La noi a purtat denumirea de Grigore Alexandrescu.

Trei drumuri am facut in decursul ultimei saptamani pana la spitalul Grigore Alexandrescu. Primul a avut ca scop cunoasterea medicului specialist, in cazul nostru gastroenterolog, si prezentarea istoricului medical pentru a stabili cea mai potrivita abordare. Aici, ma simt obligata sa fac o mica paranteza: in Bucuresti exista 4 medici gastroenterologi pediatri. Unul se afla la Marie Curie sau Budimex si restul la Grigore Alexandrescu.

Majoritatea profeseaza si in sistemul privat de sanatate, dar cu siguranta intr-o clinica particulara nu ar putea fi realizate concomitent toate investigatiile necesare (ai fi trimis dintr-o parte in alta si ai avea un milion de programari pentru un milion de specialitati). Prin urmare, este mai mult decat clar ca vei ajunge tot la stat. M-am interesat in prealabil care este cel mai potrivit medic sa preia cazul nostru, in sensul ca imi doream ca orice om normal cred, o persoana calma, capabila sa asculte lungul istoric medical si suficient de profesionista ca sa inteleaga ce avem de facut.

imunitate-sanatate-doctor-sfatulparintilor.ro-pixabay_com-1400x850.jpg

sfatulparintilor.ro


Поделись новостью с друзьями!