Femeile sunt mai fericite alături de bărbaţii urâţi


  Veşti bune pentru domnii care nu posedă calităţi estetice de invidiat. Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Florida au descoperit, în urma unui studiu, faptul că femeile se simt mai fericite în relaţiile cu bărbaţii mai puţin atractivi.

d234044f-be4c-443c-af69-597aff19761d-d4060237-2e54-48e3-b05e-5c35cafe41f1.jpeg

Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Florida, au analizat relațiile a 223 de tineri de vârstă între 20 și 29 de ani, pentru a înțelege dacă atractivitatea este un factor care determină fericirea.

Pentru început, cuplurile au fost rugate să răspundă la diverse întrebări despre alimentație și sport. După aceea, respondenții au fost fotografiați și rugaţi să estimeze nivelul de atractivitate al celuilalt, bazat pe calităţile estetice.

Astfel că, potrivit rezultatelor studiului, bărbaţii frumoşi nu fac femeile fericite

Rezultatele au relevat că femeile care au soți atractivi sunt obsedate de a pierde în greutate pentru a arăta mai bine, ceea ce, spun ei, le face nesigure și triste. Au răspuns afirmativ la întrebări de genul: „Mă simt extrem de vinovat după ce mănânc", „Îmi place ca stomacul meu să fie gol" și „Sunt îngrozită să câștig în greutate".

Pe de altă parte, cei care au avut soți mai puțin atractivi nu au simțit nicio presiune pentru a ţine diete şi pentru a face sport, ceea ce le-a făcut să se simtă mai sigure pe ele şi mai fericite.

De asemenea, studiul a relevat faptul că motivațiile de dietă ale bărbaților nu depind de modul în care arată partenerele lor.

Rezultatele studiului dezvăluie că a avea un soţ atractiv din punct de vedere fizic poate avea consecințe negative asupra femeilor, mai ales dacă acele soții nu sunt deosebit de atractive, spune cercetătorul principal Tania Reynolds.

"O modalitate de a ajuta aceste femei este ca partenerii să fie foarte susţinători, reamintindu-le: 'Ești frumoasă. Te iubesc exact aşa cum eşti" sau: „Te prețuiesc cu adevărat pentru că eşti un partener amabil, inteligent și mă susţii ", a explicat cercetătorul.

dcmedical.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Este vorba despre Timewise 3D - bază de machiaj cu efect de îmbunătățire a pielii, cu nuanțe ideale, obținute cu ajutorul tehnologiei IntelliMatch, proprietăți de prevenire a îmbătrânirii premature a tenului Age Minimize 3D și o rezistență de până la 12 ore. 

   Evenimentul s-a dovedit a fi mai mult decât un simplu ”beauty breakfast”, deoarece reprezentanți ai companiei, directorii de vânzări, precum și simple invitate și-au relatat propriile povești de succes, au împărtășit ”secretul” unei cariere înfloritoare și au vorbit despre modul în care poți combina armonios viața profesională cu cea personală. De asemenea, invitatele au avut posibilitatea să afle mai multe despre oportunitățile pe care le primesc femeile care aleg să se angajeze la compania Mary Kay, dar și despre modul în care un astfel de job îți poate schimba viața în fiecare zi. 

   Iar cum nicio întâlnire ”între fete” nu poate trece fără gustări pe măsură și băuturi alese, invitatele s-au delectat cu Mimosa - cocktail-ul preferat al fondatorului companiei Mary Kay. De asemenea, oaspeții au avut parte de o tombolă cu premii și cadouri pentru fiecare. 


  • julia122997
   De julia122997
   Claudia Crăciun, supraviețuitoare a cancerului mamar
   Cum se face din țânțar armăsar și femeia deja începe a procura podurele pentru înmormântare. Eu mă gândeam, sunt un om simplu, de rând. Nu sunt niciun talent ieșit din comun. În mod normal, dacă mă voi duce, nu o să se întâmple nimic.
   Așa a reușit să înfrunte doamna Claudia cancerul. Cu umor și multă încredere în sine. Femeia și-a dat seama că ceva nu e în regulă în februarie 2017. A apelat la un specialist, care oferea consultații gratuite, în cadrul unui maraton dedicat prevenirii cancerului la sân. Medicul i-a confirmat temerile și a diagnosticat-o cu cancer la sân. Dar, nu s-a gândit să-și lase studenții, ea fiind lector universitar la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.
   Claudia Crăciun, supraviețuitoare a cancerului mamar
   Prima reacție pe care am avut-o, asta în noiembrie, a fost că trebuie să duc studenții până la examen, că altfel ei rămân fără bursă. Eu nu am avut când să mă complac, să o fac pe Martira suferinda.
   Toamna trecută, a fost operată la un spital privat, iar medicii i-au dat cea mai bună veste pe care o putea primi vreodată: a reușit să învingă cancerul! Însă, până să ajungă la capătul suferinței a avut și momente grele, în care credea că nu mai are scăpare.
   Claudia Crăciun, supraviețuitoare a cancerului mamar
   Sigur, câteodată, când rămâi noaptea, de unul singur, și îți dai seama că ai așa o diagnoză, nu aș putea spune că adormi. Faci cearșaful boț sau privești televizorul cum îl priveam până în zori.
   Luna octombrie, în toată lumea, este luna dedicată prevenirii acestui tip de cancer. Femeile sunt îndemnate să-și asculte mai bine corpul și să se adreseze după ajutor, dacă observă anumite semnale de alarmă. Cea mai indicată metodă este auto-palparea sânilor, pentru a descoperi, eventual, existența unor noduli sau umflături.
   Alexandru Codruță, mamolog
   Se fac mișcări rotative, se începe de la centrul glandei mamare, de la aureolă, spre periferie. 02:12-02:17 Se atrage atenția în primul rând, la asimetria glandelor mamare. La prezența unor indurații, formațiuni.
   Tot în această lună, mai exact pe 6 octombrie, va avea loc și maratonul Run Pink Moldova.
   Adriana Rotaru, fondatoarea Run Pink Moldova
   Este o cursă mai mult de solidaritate, ca să arătăm femeilor ce trec prin cancer mamar că putem fi solidari, suntem acolo pentru ele.
   Participarea la această cursă costă 120 de lei, iar banii colectați vor fi utilizați pentru confecționarea perucilor și organizarea taberelor de recuperare pentru femeile care suferă de cancer mamar.
   Adriana Rotaru, fondatoarea Run Pink Moldova
   Trei zile merg și se lucrează cu ele. Un psiholog, sesiuni yoga, meditații, terapie prin artă.
   De la începutul anului, în Republica Moldova, au fost înregistrate 514 de cazuri noi de cancer mamar. Pe parcursul lunii octombrie, Institutul Oncologic a lansat o linie de telefon, la care femeile pot beneficia de consultația gratuită a unui medic oncolog. (022 852 137 )
   tv8.md
  • julia122997
   De julia122997
   Nu vă temeți să trăiți fericirea
   „Fericirea consider că și este viața, sensul vieții! Trăim, respirăm, dăruim timp, atenție celor dragi și primim iubire – probabil în asta și constă fericirea. E cel mai aproape sentiment, e în noi, trebuie doar să îl primim. Azi ea e așa, mâine puțin altfel, dar ea e fericirea noastră și ne reprezinta pe noi. Nu trebuie să ne temem să o trăim”, ne declară Carolina.
   Înconjurată de atâtea rochii de mireasă
   „Rochia de mireasă am ales-o după o lună de poze și site-uri vizitate, deși eram la curent cu mai tot ce este în domeniu pe la noi, ca într-un final să intru la prietena mea Ala și ea sa zică: „da eu am o rochiță nouă de mireasă pentru gravide, vrei sa o măsori!” Și acel moment a fost unic, m-am îndrăgostit de rochiță: era atât de comodă și frumoasă. Am zis: cu ea voi merge spre altar – așa a și fost, pe 22 septembrie ne-am cununat cu Valentin la biserica din localitatea Năpadova, cu cei mai apropiați prieteni”, ne povestește Carolina, plină de zâmbet molipsitor.
   Din nou mamă
   „Decizia referitor la sarcină nu am luat-o noi, mai mult cred că Domnul a decis pentru noi! Sincer nu eram pregătită pentru așa noutate, dar copii mei, gemenii Cătălin și Doina au zis că e o minune, iar minunile sunt surprize! Astfel de Crăciun așteptăm unul din cele mai frumoase daruri pe bebe Magdalena – așa am decis cu valentin că o vom numi”, povestește directoarea revistei Mireasa.
   Vreau să reușesc și mai multe
   „Planuri am foarte multe acum. O perioadă cred că am trăit cu sloganul „trăiește clipa”, „prezentul contează”. Acum ceva în corpul meu se schimbă și, chiar și la ai mei 40 ani, vreau să reușesc multe. O casă cu grădina, mai multe călătorii cu toți cei trei copii… Vreau să îi pot surprinde cu noi proiecte interesante, aici la noi în Moldova!”, își propune Carolina.
   Nu vă jertfiți și uitați de depresie!
   „Noi femeile suntem tare speciale și facem, în principiu, doar ce nouă ne place și ne convine. Ajunsă la 40 de ani, deja experiență este. Știu sigur acum că fericirea noastră depinde de noi: dacă iubim, dacă dăruim, atunci și la noi va fi totul perfect. O relație nouă, după o căsătorie perfectă timp de 10 ani, nu este ușoară, dar nici nu recomand să fim jertfe sau să cădem în depresie după ce suntem părăsite! Ceea ce trăiesc eu și familia mea în ultimii 2 ani este o șansă, o șansă de a fi fericiți din nou! Eu am ales fericirea alături de Valentin și Domnul ne-a binecuvântat cu un bebeluș – pot să mă consider o norocoasă”, ne mai spune Carolina.
   ea.md
  • julia122997
   De julia122997
   Rose Geil, o femeie de 42 de ani din Oregon, Statele Unite, a început să se bărbierească de la vârsta de 13 ani. A fost o perioadă în care o făcea chiar de două ori pe zi. Când a ajuns la vârsta de 38 de ani, însă, a decis că ar fi mai bine să se accepte așa cum e și să lase natura să-și urmeze cursul.
   Patru ani mai târziu, Rose călătorește în toată lumea pentru a participa la competițiile de bărbi. Și le dă serioase bătăi de cap adversarilor bărbați.
   Ea și-a amintit cum a ajuns să concureze: „Am văzut o reclamă pe Facebook cu o competiție în Portland. Prietenii m-au încurajat să merg și m-am gândit că ar fi haios să particip și să-i bat pe toți bărbații de acolo”.
   La o competiție recentă a bărbilor, ea s-a clasat pe locul 6 din 107.
   Femeia se laudă cu barba pe care o are, dar se plânge că, la capitolul mustață încă nu reușește să fie un adversar pe măsură în fața bărbaților.
   „Fac parte dintr-o comunitate chiar de ajutor. Dacă e ceva, chiar sunt susținută. Unii bărbați mă întreabă în față de ce port rochie. Am probleme în parcare sau în toaletele femeilor. Uneori îmi vine să stau acasă, pentru că n-am chef să gestionez problema asta. Nu sunt niciodată o simplă persoană care merge într-un magazin. Constant oamenii nu-și dau seama dacă sunt bărbat sau femeie. Le trebuie ceva vreme să accepte că sunt femeie. Ei caută să vadă în pantaloni ceva ce nu e. E rușinos”, a afirmat Rose.
   Femeia a mai povestit că a avut o adolescență dificilă, a trebuit să se ascundă mereu și puțini oameni au știut de situația prin care trece. Acum, însă, e mai sigură pe ea: „Acum nu mai fac duș în 20 de minute, ci în șapte și nici nu-mi pot imagina viața fără barba mea. Nici nu-mi pot închipui câți bani am cheltuit pe lame de ras”.
   Rămâne un mister motivul pentru care lui Rose îi crește părul în exces.
   stirileprotv.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Rachel de Rond s-a născut cu părul ondulat, însă buclele sale au început să se lase odată cu vârsta. Până acum 3 ani, femeia își spăla părul cu șampon, o dată la 2 zile. Când a observat că firul său de păr a început să se deterioreze considerabil, Rachel a decis să îl spele o dată pe săptămână, dar cu un șampon alternativ pe bază de măr.

   Metoda a ajutat la regenerarea părului său. Aceasta susține că de când a renunțat la produsele sintetice de îngrijire a părului, a observat că acesta s-a regenerat și a căpătat mai mult volum. 
   Acum folosește o soluție pe bază de nuci măcinate, frunze din copaci și mai multe ierburi, pe care le aplică pe păr timp de 30 de aminute, apoi se clătește cu apă de la robinet. Patru zile mai târziu, își reîmprospătează buclele cu apă de ploaie.

   La un an de la schimbare, iubitul său a decis să recurgă la aceeași metodă.
   stirileprotv.ro
 •