Doi miri din Chișinău au schimbat limuzina pe un troleibuz


  Iată că și troleibuzele se bucură de popilaritate! Doi tineri din Chișinău au dat dovadă de originalitate la nunta lor. În timp ce unii îndrăgostiți aleg să meargă cu limuzinele, mașinile de epocă sau cu trăsuri cu cai, cei doi au ales cel mal comun mijloc de transport din municipiul Chișinău un troleibuz.

nu.jpg

L-au decorat ca la carte și au pornit cu alaiul de nuntă pe străzile Capitalei.

Imaginea a fost postată pe o rețea de socializare, uimind publicul.

unica.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Neon

Postat

:lol:

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   1. Nunta cu nași
   Primul dintre obiceiuri, la care se renunță, a fost faptul că tinerii din ziua de azi nu-și mai iau nași de cununie.
   „Din ce în ce mai multe cupluri renunță la nași. Dacă este să ne gândim la cauzele care au provocat astfel de decizii, probabil, ar fi migrația masivă, dar și faptul că, tinerii în acest fel evită asumarea anumitor obligații. Adesea, cuplurile care se decid să își ia nași se confruntă, pe ultima sută de metri, cu un șir de probleme și neînțelegeri cu nașii deoarece aceștia la rândul lor au niște cerințe cu care mirii nu sunt de acord”, povestește Alina.
   2. Ședința foto de acasă
   Iată că, cuplurile care decid să-și unească destinele și să facă o nuntă se pare că nu mai vor să facă poze cu procesul de „îmbrăcare” al miresei sau cu „pețitul” acesteia, mai nou tinerii evită astfel de locuri pentru a face poze.
   „Îmbrăcatul mirilor, pețitul miresei sau luarea nașilor de acasă nu mai reprezintă, pentru mulți tineri, părți care trebuie „neapărat imortalizate prin poze”. În schimb, mirii moderni aleg să facă fotosesiuni tematice fie într-un studiou special amenajat, hotel sau parc, muzeu ori castel. Iar dacă totuși s-a apelat la nași, atunci aceștia preferă să vină direct la restaurant, cu invitații lor, și acolo se optează pentru o mini fotosesiune împreună cu mirii”.
   3. Furatul miresei
   Organizatoarea de nunți, ne spune că și această tradiție este, tot mai des, lipsită din lista de preferințe ale mirilor.
   „Furatul miresei este o tradiție străveche care se spune că dacă mireasa se lasă furată, înseamnă că inima ei nu îi aparține mirelui actual, dar celui care a furat-o. În zilele noastre invitații fiind în necunoștință de cauză fac show și caterincă pe această tradiție. Totuși marea majoritate a mirilor mai moderni, renunță la aceasta”, spune ea.
   4. Aruncatul buchetului 
   Ei bine, în cazul acestui obicei, de cele mai dese ori este mai degrabă reinventat.
   „Aruncatul buchetului nu este o tradiție care a fost dată uitării, dar este o tradiție care a suferit anumite modificări, a devenit mai stilizată, am putea zice. Spre exemplu, mireasa decide să dăruiască, personal, sau să transmită acest buchet uneia dintre prietene sau unei fete care știe că în scurt timp va fi mireasă. Are loc transmiterea eștafetei mai degrabă și nu „goana după buchetul miresei””, povestește Alina.
   5. Taraful Tradițional
   Tinerii mai moderni preferă un Dj! Iar această decizie este ghidată nu doar din considerente practice, dar și din cauza faptului că, acesta nu este atât de costisitor.
   „Taraful tradițional este, tot mai des, schimbat pe un Dj. Acesta este mult mai solicitat deoarece este mai ieftin și în același timp, poate satisface gusturile și necesitățile tuturor invitaților”.
   6. Despodobitul miresei
   O tradiție care rar se mai întâlnește în ziua de azi. Aceasta a pierdut vădit din popularitate.
   „Despodobitul miresei sau cum se mai zice, dezbrăcatul miresei este o tradiție care rar se mai întâlnește la nunțile moderne. Se pare că această tradiție este refuzată de către tineri nu doar din motiv că la „nunțile moderne” nu se practică astfel de obiceiuri, mirii nu-și doresc să fie îmbrobodiți și „înfofoliți” în daruri și năframe”, spune organizatoarea de nunți, Alina Ciobanu.
   ea.md
  • julia122997
   De julia122997
   Dar, oare, poți știi vreodată sigur când e momentul potrivit pentru a spune „Da“? 
   Iată câteva semne clare că ești pregătită să te căsătorești:
   1. Când privești spre viitor, nu îți concepi viața fără partenerul tău în ea. Nu îți poți imagina nimic altfel!

   2. Copiii, odată un gând atât de străin și respingător, devin un subiect din ce în ce mai amuzant. Începi să îți imaginezi rutina de părinte ca fiind ceva frumos și plăcut.

   3. Gândul de a face dragoste cu altcineva în afară de partenerul tău te dezgustă total. Nici nu poți concepe posibilitatea ca o altă mână să îți atingă corpul. 

   4. Îți place să te trezești lângă partenerul tău. Când nu vă petreceți nopțile împreună, îi simți lipsa și îți e dor să fie primul lucru pe care îl vezi atunci când deschizi ochii dimineața.

   5. Familia lui ți se pare fermecătoare.

   6. Admiri involuntar trupele de la nunțile altora sau fotograful sau...orice legat de organizarea unei nunți.

   7. Începi să te gândești la ideea de bani la comun. Cum ar fi să îți vinzi garsoniera de burlăciță (și el pe a lui) pentru a vă permite o plată în avans pentru o casă reală. 

   8. Te bucuri de momentele simple împreună. Nu trebuie neapărat să faceți ceva anume pentru a vă bucura de timpul petrecut împreună. Indiferent dacă e vorba despre cumpărăturile pentru casă sau de vizionarea unei emisiuni la TV, apreciezi doar că ești alături de el.

   9. Tu și partenerul tău scoateți tot ce e mai bun unul din celălalt. Și vă sprijiniți necondiționat! 

   10. Ai încredere în partenerul tău. Nu există nicio altă persoană pe lume în care să te încrezi mai mult decât o faci cu el. 
   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Sam and Kaylyn Taylor s-au decis să nu aibă invitați, dansul nunții sau tort, pentru a se asigura că nu vor avea datorii după căsătorie.
   Perechea le-a cerut unor străini să le fie martori la ceremonie și să le facă pozele de nuntă.

   „Ne-am căsătorit official cu ajutorul unor martori, un cuplu de bătrâni care a fost împreună de ani întregi și care au fost foarte entuziasmați de idee”, a spus Kaylyn.
   Potrivit declarațiilor lui Sam, invitații, prețurile mari și toate pregătirile pentru nuntă sunt considerate de ei „un coșmar”. În schimb, Sam s-a decis să călătorească cu Kaylyn în Canada, cheltuind o sumă de aproape 400 de euro, iar pe rochia de mireasă 60 de euro.

   După nuntă, soții și-au propus să-și petreacă luna de miere în locul unde s-au căsătorit.
   Sam și Kaylyn s-au cunoscut în luna septembrie în 2017 în timp ce amândoi așteptau apusul într-un loc popular din Australia.
   stirileprotv.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Așadar, azi vom face un top al acelor nunți al căror buget numără opt cifre (în dolari) și, evident, au fost organizate de celebrități și miliardari.
   În tradiția noastră, nunta este o afacere. La final mirii rămân cu ceva cei îi va ajuta să aibă un start în viață. Dar când la o nuntă cheltui pe rochii de mireasă personalizate, torturi de câte trei metri și aranjamente florale ce depășesc 70 de mii de dolari, cu siguranță nu mai ai profit.
   Dar haideți să vedem care se încadrează în topul celor mai scumpe nunți din lume.

   Brad Pitt și Jennifer Aniston
   În anii 1990, inimile noastre erau cucerite de acest cuplu care a organizat o nuntă de 1 milion de dolari în Malibu. Ca să spargă bugetul, ei au cheltuit 100 de mii de dolari pe securitate ce presupunea inclusiv restricționarea spațiului aerian în zonă și încă 75 de mii de dolari pe aranjamentele florale. Mirele și mireasa au avut mai multe formații de cântăreți, iar evenimentul a culminat cu un foc de artificii impresionant ce a costat 20 de mii de dolari. Cinci ani mai târziu s-au despărțit.

   Elizabeth Taylor și Larry Fortensky
   A opta oară mireasă (și ultima), Elizabeth Taylor s-a căsătorit cu Larry Fortesky în 1991 și ca o presimțire, a cheltuit 1,5 milioane de dolari, marea majoritate a banilor fiind acoperiți de prietenul cel mai apropiat al actriței, Michael Jackson. Un procent mare din buget a fost alocat pentru a acoperi cheltuielile cu securitatea ce a presupus peste 100 de gărzi de corp și chiar un fost ofițer al armatei israeliene. Mireasa a îmbrăcat o rochie Valentino de numai 25 de mii de dolari.
   O nuntă de asemenea valoare nu putea să aibă decât invitați de valoare, iar pe listă s-au numărat Eddie Murphy, Diane von Furstenberg, Macaulay Culkin și Brooke Shields.
   Proaspeții însurăței au divorțat cinci ani mai târziu.

   Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas
   Nunta celor doi s-a ținut clasic la hotelul Plaza din New York și a avut un buget estimat între 1,5 și 2 milioane de dolari. Mireasa a purtat o rochie personalizată în valoare de 140 de mii de dolari, semnată Christian Lacroix, cea mai scumpă dintre toate. Însă nimic nu se compară cu tiara ce a costat 300 de mii de dolari. Michael Douglas a angajat 50 de gărzi de corp pentru marea zi, iar oaspeților li s-a cerut să arate invitațiile la intrare, acestea din urmă fiind scrise cu cerneală invizibilă și purtând holograme pentru a evita acei „wedding crashers”.

   Christina Aquilera și Jordan Brateman
   În onoarea faptului că l-a găsit pe al ei „sweet sugar candy man”, cântăreața a „spart” 2 milioane de dolari pe nunta ce a avut loc în decembrie 2005. Rochia Christinei a costat 30 de mii de dolari. Nunta a avut ca tematică o minunată poveste de iarnă, pusă în scenă de wedding plannerul Michael Gapinskihe, unul dintre cei mai căutați din lume, și s-au cheltuit sute de mii de dolari pe mesteceni costisitori, candelabre din ramuri de copac, ghirlande de hortensii, trandafiri și amaralis, dar și blănuri albe. Cei doi au divorțat șase ani mai târziu.

   Sargis Karapetyan și Salome Kintsurashvili
   Fiul miliardarului rus, Karapetyan s-a căsătorit cu mireasa sa în cadrul unei ceremonii ce a costat 2 milioane de dolari, în 2016.
   Locația avea ziduri de flori pline de culoare, elemente centrale masive și o sală de recepție decorată ca o pădure. Mireasa a purtat nu una, ci trei ținute accesorizate cu o tiara cu diamante Tiffany&Co.
   Luxul nu se termină aici. La nuntă au cântat nimeni alții decât trupa Maroon 5 care a costat între 500 și 800 de mii de dolari. Acum se explică: gata, ies banii la socoteală.

   Kym Kardasian și Kanye West
   În mod deloc surprinzător, acest cuplu notoriu și extravagant, probabil că a spart o bancă, astfel reușind să se căsătorească cu stil. Deși estimările costurilor variază pentru această nuntă epică, se pare că Kimye a cheltuit cel puțin 2,8 milioane de dolari pentru nunta lor nobiliară. Petrecerea de dinainte de nuntă, sau repetiția, a fost ținută la Paris, de unde au zburat cu avioane private către Florența, unde mirii închiriaseră Forte di Belvedere pentru 400 de mii de dolari. În ziua nunții, Kim a purtat două ținute personalizate ce au costat nu mai puțin de 500 de mii de dolari și au fost semnate de Givenchy. Cazarea la hotel pentru cei 200 de oaspeți, atât în Paris, cât și în Florența, s-a ridicat probabil la o jumătate de milion de dolari. Oare cât o fi mers darul?

   Paul McCartney și Heather Mills
   Nu primești tot timpul ce-ți dorești la nuntă, mai puțin dacă te căsătorești cu fostul membru al trupei Beatles care e dispus să arunce un buget de 3 milioane de dolari. McCartney și Mills au spus „da” în 2002 într-un castel din Glaslough, Irlanda. Cei doi au încercat să țină secret evenimentul (nici nu e de mirare) și au ajuns la divorț în 2008, un divorț care i-a costat mai mult decât nunta.

   Chelsea Clinton și Marc Mezvinsky
   Venim din nou cu o nuntă estimată la 3 milioane de dolari ce a avut loc în iulie 2010 la Astor Courts Estate in Rhinebeck, New York și i-a avut ca miri pe Chelsea Clinton și Marc Mezvinsky. Mireasa a avut două ținute semnate Vera Wang pe care designerul le-a creat special pentru ea. Cei doi au anunțat că au cheltuit 500 de mii de dolari pe flori, 600 de mii de dolari pe corturi de nuntă pentru a decora spațiul de 1200 de metri pătrați și 200 de mii de dolari pe securitate.

   Aleksey Shapovalov și Ksenia Tsaritsin
   Cu un inel de logodnă estimat la 8 milioane de dolari, puteți să vă imaginați dimensiunea extravaganței acestei nunți. Oligarhul rus Aleksey Shapovalov i-a spus „da” modelului Ksenia Tsaritsin în cadrul unui eveniment de milioane de dolari, acum doi ani în luna august. Mirii s-au bucurat de un tort de 8 etaje suspendat în aer, mii de flori și chiar acrobați. Mireasa a purtat două ținute despre care nici nu ne imaginăm cât costă.

   Michael Jordan și Yvette Prieto
   Starul basketului s-a căsătorit pentru a doua oară cu modelul Yvette Prieto în aprilie 2013 și a raportat o notă de plată de 10 milioane de dolari. Nunta cu 300 de invitați s-a ținut la Bear Club în Florida și printre oaspeți s-au numărat celebrități precum Tiger Woods sau Spike Lee. La nuntă au cântat Usher, K’Jon și Robin Thicke. Mireasa a purtat o rochie de mireasă semnată J’Aton Couture și bătută în cristale Swarovski.

   Eldar Osmanov și Gaspar Avdolyan
   Când ești fiica unuia dintre cei mai bogați ruși și te căsătorești cu fiul unui milionar, o nuntă de 10 milioane de dolari este ceva normal. Cei doi s-au căsătorit la Dolby Theatre din Los Angeles (locul unde s-a ținut ceremonia premiilor Oscar), iar locația a fost decorată cu flori și foiță de aur pentru un buget de 500 de mii de dolari. „Lăutari” pe lista cântăreților au fost Jason Derulo și Lady Gaga, cu un onorariu de 2 milioane de dolari fiecare.

   Angelababy și Huang Xiaoming
   Această femeie importantă din China, a avut la nuntă probabil cea mai scumpă rochie de mireasă din istorie, una semnată Dior și care a ridicat nota de plată a ceremoniei la 31 de milioane de dolari.
   Cunoscută drept Kim Kardasian a Chinei, Angelababy s-a măritat cu actorul Huang Xiaoming într-un loc decorat în întregime cu trandafiri. Tortul a avut trei metri înălțime, iar oaspeții au primit punguțe de bun venit ce conțineau telefoane mobile și flori.

   Prințul William și Kate Middleton
   O nuntă destinată fețelor regale are un preț pe măsură, ceea ce este absolut normal. Nunta ducesei Kate și a prințului Will din 2011 nu a făcut excepție. De fapt, 32 de milioane de dolari s-au cheltuit pentru securitate, iar nota de plată a întregii ceremonii a mai costat 34 de milioane de dolari. Kate a purtat o rochie superbă semnată Sarah Burton pentru Alexander McQueen, ce a costat 434 de mii de dolari.

   Prințesa Diana și Prințul Charles
   Da, aceasta este cea mai scumpă nuntă din istorie. Amintită drept nunta secolului, prințesa inimilor și mirele ei și-au spus „da” în 1981 organizând o nuntă de 48 de milioane de dolari. După inflație, această nuntă ar costa azi 110 milioane de dolari, conform celor de la Business Insider. Rochia Dianei se estimează că a costat 150 de mii de dolari și multe alte milioane s-au dus pe securitate. Au fost 27 de torturi de nuntă ce au făcut deliciul oaspeților și au urcat nota de plată. Dar o nuntă regală ca aceea probabil nu va mai exista curând.
   life.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Cu ceva timp în urmă, Esther Kezia Thorpe, o utilizatoare a rețelei Twitter, a postat o imagine de la nunta unei prietene. Nimic neobișnuit, cu excepția rochiei miresei: era un model cu buzunare.

   Această revelație a stârnit frenezie în rândul tinerelor care se pregătesc să devină mirese, atrase de o latura mai practică a ținutei lor: buzunarele nu știrbesc deloc aspectul elegant al rochiei, dar oferă spații utile în care pot fi ținute accesorii mărunte, cum ar fi rujul ori șervețele, sau altele indispensabile, precum telefonul.

   Elegante și utile
   Destul de repede, postarea lui Easther a devenit virală, toată lumea întebându-se de ce a trecut atât timp pentru ca o asemenea inovație genială să fie pusă în practică - miresele nevoite de obicei să-și țină lucrurile într-o poșetă au căpătat, dintr-o dată, mai multă libertate. Și știi ce? Arată și foarte bine!

   Pe măsură ce curentul #weddingdresswithpockets a devenit tot mai popular, multe femei au decis să-și prezinte experiențele în rochiile de mireasă cu buzunare, iar fotografiile continuă să inspire și alte femei să abordeze aceste modele. Redacția consideră că succesul acestor ținute reprezintă o lecție pentru designerii de rochii de mireasă și că modelele clasice fără buzunare au zilele numărate.
   Poate că nu va fi așa. Poate că standardul fără buzunare va rămâne pe veci "la putere" și va reprezenta etalonul în materie de eleganță. Dar chiar și așa, e limpede că articolele vestimentare cu buzunare, fie că vorbim despre pantaloni lungi ori scurți, fuste sau rochii, oferă avantaje de ordin practic care nu pot fi egalate.

   "Rochiile de mireasă nu sunt create mereu cu un scop practic în minte. Dar în ziua nunții este greu ca mireasa să aibă mereu poșeta la îndemână, așa că buzunarele sunt mai importante ca oricând pentru ruj, dischete demachiante sau chiar ceva de ronțăit (nimeni nu vrea o mireasă flămândă!)", a explicat Esther pentru site-ul citat.
   În plus, posibilitatea de a sta cu mâinile în buzunare, așa cum fac bărbații, generează o senzație de relaxare care contează enorm pentru o mireasă într-o zi plină de emoții.

   Conspirația contra buzunarelor
   De-a lungul timpului, cererea de buzunare pentru ținutele feminine a crescut constant, îndeosebi în liniile casual.Dar nici măcar jeanșii nu pot face față mereu - uneori buzunarele sunt mai mult pentru impresia artistică și abia încape un card în ele.
   "Buzunarele din ținutele femeilor au devenit mai numeroase de câțiva ani, în special de când am devenit mai atașate de telefoanele noastre. Dar foarte rar vezi haine feminine cu buzunare care să aibă spațiu adecvat pentru un card, darămite pentru un telefon!", explică Easther. 

   "Am auzit niște zvonuri, cum că ar fi o conspirație a caselor de modă și a designerilor de genți - dacă n-avem buzunare, trebuie să folosim poșete!", a adăugat ea.
   "De când am descoperit noua nișă a retailerilor care vând rochii cu buzunare, m-am convertit la aceste modele. Îți salvează viața, mai ales în perioadele cu mult polen în aer, când e vital să ai la îndemână niște șervețele sau dischete textile", este de părere autoarea postării care a declanșat noul curent.

   Chiar dacă nu există dovezi care să ateste că marile branduri au interesul să lase femeile fără buzunare ca să le bage "pe gât" noi modele de genți și poșete, un lucru e cert: orice mireasă ar aprecia să aibă la îndemână în orice moment câteva lucruri care o ajută să se simtă în largul ei și să se bucure pe deplin de fiecare clipă a celei mai frumoase zi din viața sa. Iar două buzunare discrete și încăpătoare pot face mai mult decât orice calmant.
   eva.ro
 •