Cum o studentă din Moldova crește 3 copii de la profesorul său


  • 4976
  • Povestea lor de dragoste a inceput neobisnuit, pe bancile facultatii, atunci cand el era profesor, iar ea, o tanara si ambitioasa studenta.

img_2537141_thumbs_600x400_4389851.jpg

Peste aproximativ doi ani de relatie au devenit sot si sotie, ea avand 20 de ani si el 25.

4389831.jpg

"Mie imi plac foarte mult copiii, de aceea m-am specializat in gimnastica aerobica de performanta. Fiind antrenor, inconjurata de foarte multi copii, nu am putut astepta mult, dupa doi ani de casatorie am devenit mamica. Vestea ca voi avea copil m-a emotionat foarte mult si atunci cind i-am zis sotului, nici nu puteam vorbi bine. A fost foarte emotionant, plangeam de bucurie.", ne zice frumoasa mamica.

4389441.jpg4389771.jpg

"Initial ne gandeam sa avem doi copii, cu o diferenta mica de ani intre ei. Adevarul e ca il voiam si pe al 3-lea, dar mult mai tarziu, insa Dumnezeu asa a vrut si ne-a daruit si al 3-lea copil la foarte scurt timp.", ne zice emotionata Lidia.

4389781.jpg

Totusi, lucrurile n-au fost deloc simple: "A fost foarte greu, nu neg. Am avut probleme de sanatate cu primul copil, fiind diagnosticat cu retard in dezvoltare. Aceasta a fost cea mai grea incercare la care am fost supusi, restul sunt doar niste fleacuri. Am un mare noroc de sotul meu. Mi-a fost alaturi de fiecare data si si-a luat rolul de parinte foarte in serios. Incetul cu incetul am invatat sa-mi repartizez timpul, astfel incat sa le reusesc pe toate: copiii, grijile casei si acele momente care mi le dedic mie, caci vreau sa fiu un exemplu pentru copiii mei.".

4389801.jpg

4389811.jpg

Tanara mamica incurajeaza celelalte femei sa nu le fie frica de responsabilitati, odata cu venirea pe lume a copiilor, deoarece nu exista nimic mai valoros in viata decat copii. "Nimeni si nimic nu poate inlocui bucuria pe care ti-o aduc copiii. Cind ai un copil te simti implinita, cind ai doi copii te simti de doua ori mai implinita, iar cind ai trei, bucuria si implinirea sunt nemarginite. Da, este adevarat, responsabilitatile cresc, dar noi nu trebuie sa fugim de ele -le confruntam. Si apoi, copiii sunt o investitie a sufletului pe care o vei avea pe viata. O mare bogatie!".

Screenshot_1.jpg

Frumoasa familie crede cu certitudine ca anume copiii sunt fericirea vietii si nu se opresc aici: "Ne gandim la inca un copil, dar nu in timpul apropiat, cand vor mai creste acesti prichindei.".

4389841.jpg

perfecte.md


Поделись новостью с друзьями!