Cele mai amuzante motive de divorț


  Oamenii divorțează din diverse motive. Uneori partenerii evoluează în mod diferit, alteori dragostea dintre cei doi dispare pur și simplu. Însă, mai sunt cazuri în care cuplul se destramă pentru că unul dintre parteneri decide că nu poate trăi fără să adopte 550 de pisici. Așa că mariajul se dizolvă. Iată cele mai ciudate motive de divorț.

https_%2F%2Fi.forbesimg.com%2Fmedia%2F2011%2F03%2F08%2F0308_divorce_650x455.jpg

Lui nu i-a plăcut animația ”Frozen”
O femeie din Japonia a încheiat mariajul pentru că soțului ei îi era indiferentă animația ”Frozen”. ”Dacă nu ești în stare să înțelegi de ce acest film este grozav, înseamnă că este ceva în neregulă cu tine, ca om”, i-a spus femeia partenerului ei.

Era posedată de un duh 
Uneori căsnicia își pierde farmecul. Acesta a fost motivul pentru care a divorțat un bărbat din Dubai. El a explicat că soția lui era posedată de un duh. Cum femeia avea probleme cu libidoul, familia acesteia i-a explicat bărbatului că soția lui este posedată de un ”djin”, un duh din mitologia arabă. 

I-a salvat numărul de telefon cu numele închisorii ”Guantanamo” 
O femeie din Arabia Saudită a intentat divorț după ce a descoperit că soțul ei a numit-o ”Guantanamo” în agenda de telefon, după celebra închisoare americană. Bărbatul și-a motivat alegerea prin faptul că a vrut să protejeze intimitatea cuplului. ”Nu vreau ca lumea din jurul meu să știe că mă sună soția”, a spus bărbatul.

Papagalul i-a spus că soțul are o amantă
O femeie din China a aflat că soțul ei i-a fost infidel de la papagalul cuplului. Pasărea i-a dat indicii despre infidelitatea soțului, prin cuvinte ca ”divorț”, ”te iubesc”, ”ai răbdare”. Acesta nu este un caz izolat. Aparent, mai mulți parteneri infideli au fost dați de gol de papagalii bârfitori.

Ea a adoptat 550 de pisici
Un bărbat din Israel și-a părăsit soția, după ce aceasta a adus acasă 550 de pisici. El a povestit în instanță că nu a mai avut loc în pat, din cauza pisicilor. De asemenea, bărbatul a spus că a devenit imposibil să ia masa în casă, pentru că pisicile îi furau mâncarea. Cum femeia a refuzat să renunțe la pisici, cuplulul s-a destrămat.

Era obsedat de curățenie
O femeie din Germania a divorțat după 15 ani de căsnicie, pentru că nu a mai putut suporta faptul că soțul ei făcea curățenie încontinuu.

A sărutat un cal și i-a plăcut
Un bărbat a renunțat la căsnicie după ce a văzut o fotografie în care soția lui săruta un cal. Soția lui a refuzat să își ceară scuze, întrucât nu a vrut să își petreacă viața lângă un bărbat care consideră că a săruta un cal înseamnă infidelitate.

A avut o aventură cu 70 de ani în urmă
Un italian în vârstă de 99 de ani a pus capăt căsniciei, după ce a găsit scrisori de dragoste primite de soția sa, în vârstă de 96 de ani, în tinerețe.

bizlaw.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Mai exact, bărbatul a solicitat partajarea următoarelor bunuri:
   1 frigider de model ”Indesit” de culoare albă; set mobilă – 1 masă cu patru scaune; 1 covor; 1 pat-dormitor; 1 masă suport pentru cărți; 1 dulap pentru haine; 1 scaun pentru calculator; 1 draperie pentru fereastră; 1 antenă parabolică cu 3 transmițătoare; 1 cameră video de model ”SONY”; 1 tumbă pentru televizor din metal și sticlă; 1 fier de călcat special cu aburi; 1 suport pentru călcat hainele; 1 mașină de cusut de model ”Toyota”; 1 set de șurubelnițe; 2 lămpi cu halogen;  ½ din lenjeria de pat;  ½ din veselă. De asemenea, bărbatul a solicitat ca fosta soție să-i transmită în natură și bunurile personale:
   6 pulovere bărbăteşti de iarnă la mâna a doua; 4 perechi de blugi; 3 perechi de pantaloni de tip sport; 1 scurtă de iarnă; 6 cămăși; 10 maiouri; 1 costum sportiv; livretul militar; atestatul pentru studiile de lemnar; atestatul de 12 clase; fotografiile personale. Magistrații din instanța de fond au admis parțial cererea bărbatului, atribuindu-i doar următoarea bunuri din lista celor solicitate:
   1 scaun pentru calculator; 1 draperie pentru fereastră; 1 suport pentru călcat haine; 1 set de șurubelnițe. Totodată, din lista bunurilor personale, judecătorii au obligat femeia să-i transmită fostului soț doar livretul militar, certificatul pentru studii de lemnar și atestatul de 12 clase. Astfel, prin decizia magistraților, hainele nu i-au fost restituite.
   Bărbatul a vrut să lupte până la capăt și a depus apel împotriva primei decizii, iar ulterior și recurs. Acestea însă au fost respinse.
   Magistrații au arătat că bărbatul nu a argumentat și nu a adus probe ce ar confirma faptul însușirii de către fosta soție a bunurilor enumerate.
   bizlaw.md
  • julia122997
   De julia122997
   Ambele divorţaseră deoarece fuseseră înşelate de partenerii lor. Cu toate acestea, Julie nu se putea despărţi de rochia ei Vera Wang, care costase mii de lire, aşa că a întrebat-o pe Sarah ce este de făcut. După ce au vizionat împreună serialul „Friends”, în care Monica, Rachel şi Phoebe au ales să petreacă o seară a fetelor în rochii de mireasă, Sarah a avut o idee: de ce nu ar ieşi în oraş pentru a celebra libertatea îmbrăcate în mirese?
   Ele au creat pagina de Instagram ItsOnlyADress, în care postează poze cu ele mirese atunci când merg în parc, la cumpărături sau când stau în casă.

   Cele două femei s-au cunoscut când Julie s-a programat la salon, iar stilista ei a repartizat-o către Sarah. Ele au avut o conexiune puternică şi şi-au dat sama că au foarte multe lucruri în comun. Ce le-a apropiat şi mai mult a fost momentul în care au aflat că soţii lor au aventuri extraconjugale. Julie i-a mai dat o şansă soţului ei şi a încercat să îşi salveze mariajul, dar acesta a înşelat-o din nou. În 2017 s-a pronunţat divorţul. Cele două nu ştiau ce să facă cu rochiile de mireasă şi așa le-a venit inedita idee. Până la urmă, este doar o rochie frumoasă şi nu trebuie aruncată.

   Asfel, au început să o poarte cu aceeaşi banalitate cu care ar purta o pereche de jeanşi. „Nu da vina pe rochie pentru mariajul tău nefericit”, este deviza lor. Acum îşi fac amintiri noi împreună şi nu se mai gândesc la momentul în care au păşit în faţa altarului. Rochia a ajuns un simbol al prieteniei, nu o mărturie a unui legământ care le-a adus nefericire. Cu această ocazie, ele sunt alături de toţi cei care se confruntă cu un divorţ.
   Oricât de dificil ar fi, divorțul nu este o tragedie și nu trebuie să cauzeze depresie. Singurătatea poate fi frumoasă, iar dacă ai prieteni aproape, treci peste orice.
   divahair.ro
  • julia122997
   De julia122997
   „Starea financiară e o problemă pentru femei în special, respectiv orice femeie alege un partener cu care ar putea să-şi întreţină copii. Partenerii întotdeauna încearcă să se schimbe unii pe altul”, „Sunt diferite motive, dar principalul rămâne faptul că oamenii nu se mai iubesc sau cineva s-a îndrăgostit de altă persoană. În ultima perioadă căsniciile se destramă foarte repede”, „Sărăcia tot face, dacă nu sunt bani, tot e scump, toată sfada se ia de la bani. Nu ai cu ce plăti grădiniţa, nu ai cu ce plăti şcoala, nu poţi să naşti un copil, nu ai unde trăi”, „Trebuie ca oamenii să găsească un compromis. Însă la noi mai mulţi decid să divorţeze, puţine familii se întemeiază, mulţi pleacă”, „Cea mai mare problemă este plecarea peste hotare şi distanţa aceasta răceşte relaţia dintre un cuplu. Deja dacă a apărut bariera asta între ei din cunoştinţe majoritatea au divorţat”, „Infidelitatea soţului, neînţelegerea în familie, lipsa banilor - toate duc la divorţ. Şi gelozia într-o familie este un motiv important pentru despărţire”, au spus oamenii.
   Potrivit psihologilor, pentru a păstra armonia în cuplu, iar relaţia dintre parteneri să fie una sănătoasă este nevoie atât de sentimente, cât şi de sacrificii.
   În ultimii şase ani, căsătoriilor înregistrate s-a micşorat cu 18,3%, atât la bărbaţi cât şi la femei, iar numărul divorţurilor - cu 21 la sută în cazul bărbaţilor şi aproximativ 20 % - al femeilor.
   trm.md
  • julia122997
   De julia122997
   Daca ai trecut printr-un divort si la mijloc sunt copii merita sa indentifici situatiile in care copii pot fi folositi drept pioni pe tabla de sah a sentimentelor tale ...
   Divortul nostru este unul amiabil
   Mesaj pentru toti parintii divortati care isi trateaza copiii drept pioni:
   Scriu din preocupare pentru multi copii si parintii lor intristati care trebuie sa se ocupe de adultii crescuti, care actioneaza ca niste copii furiosi, din cauza divortului. Probabil ca ar trebui sa va spun mai intai ca divortez de un barbat care este un tata fantastic.
   Ne intelegem intotdeauna?
   Nu, dar, in cea mai mare parte da, o facem si incercam sa colaboram cat de bine putem. Avand un divort linistit nu inseamna ca nu exista nici o tensiune intre noi doi; inseamna doar ca ne ocupam de aceasta tensiune cu maturitate.
   Din pacate, nu toata lumea face asta. Unii oameni isi pierd viata si nervii incercand sa saboteze vietile fostilor, si nu fac decat sa raneasca copiii pe termen lung si le dau acestor copii nefericiti rasplata pentru actiunile lor dureroase.
   Probabil va intrebati: "Ce vrei sa spui prin folosirea copiilor ca pioni?" Ei bine, permiteti-mi sa clarific.
   1. Invinuiti mama / tatal copiilor prin folosirea cuvantului "a ta / al tau" cu dispret
   Parintii carora le place sa-si foloseasca copiii ca pioni in jocul popular (din pacate) de divort, le spun acestora lucruri precum: "Oh, mama ta a spus asta, nu?" Sau, "tatal tau nu face niciodata X sau Y."
   Acest pronume posesiv "a ta/al tau" se agita cu manie si de fiecare data cand rostiti o propozitie ca cele de mai sus, copilul dvs. este plin de resentimente si vina - acesta este parintele lui despre care vorbesti!
   Cand spui cuvantul "a ta/al tau", toata acea ura si animozitate sunt puse pe copilul tau pentru ca e un pronume posesiv, prieteni! Asta e adevarat! Cand spui ca "mama/tatal tau a gresit din nou", copilul tau isi focalizeaza mania catre fostul tau ca si cum ar fi vina lui.
   Atentie la ce spuneti despre fostul partener. Nu numai ca distrugeti stima de sine a copiilor si stabilitatea lor, dar, de asemenea, va puneti in pericol relatia cu copilul.
   2. Glumiti despre fostul in fata copiilor
   Nu-mi pasa daca fostul tau e un parinte parazit; Pastreaza tacerea in fata copiilor. Asezand si enumerand fiecare lucru pe care fostul nu-l face corect, astfel incat copilul sa poata obtine sugestia ta atat de subtila ca parintele este un ratat, iti folosesti copilul ca pe un postas pentru a livra aceasta nota dulce: „Ghici ce, fostule? Esti un ratat!”
   Lasati copilul sa-si dea seama de unul singur ca unul dintre parinti este un parazit! Nu va plangeti copiilor; Nu sunt terapeutii vostri. Sunt copii, deci sa fie copii.

   3. Inlaturati toate sansele ca fostul sa petreaca timp cu copiii
   Lasa-ma sa ghicesc: in seara asta a fost noaptea tatalui, dar ceva a aparut brusc pentru tine si pentru copiii tai. Si acum fostul nu isi poate vedea copiii, fiind timpul lui.
   Permiteti-mi, de asemenea, sa ghicesc: Asta a fost o escrocherie. Eu spun "ai lui" pentru ca de cele mai multe ori, dar nu intotdeauna, mama are mai mult timp de custodie decat tatal. (Desigur, exista exceptii de la aceasta regula.)
   Daca sunteti suparat pe fostul ca v-a inselat / lasat / ranit pe tine sau orice altceva sub soare, aveti tot dreptul. Du-te si curata-ti ranile, dar nu lasa sentimentele tale rele sa-ti tina copiii de la a avea o relatie cu celalalt parinte.
   Credeti ca reusiti sa faceti ceva acelui ticalos sau acelei scorpii, dar singurii care sunt cu adevarat raniti in acest proces razbunator sunt copiii vostri.
   4. Va folositi copiii ca mesageri intre voi si fostul/fosta
   Le spui vreodata copiilor tai: "Spune-i mamei / tatalui tau X", pentru ca nu vrei sa vorbesti cu acea femeie / om rau? Stiri de ultima ora: copilul tau nu este un postas! Cu exceptia cazului in care el sau ea are uniforma si palarie, ar trebui sa transmiteti stirile fostului partener in persoana.
   Nici un copil nu ar trebui sa fie un mijloc de comunicare intre parinti. Nu-mi pasa daca pustiul tau are vreo douazeci de ani si poate sa vada drama voastra; spuneti ce aveti de spus fostului partener chiar voi. Daca comunicarea este atat de rea, trebuie doar sa trimiteti un mesaj sau un e-mail pentru a evita confruntarea.
   Dar, indiferent ce faceti, nu-i faceti pe copiii vostri mesageri. Asta e chestie copilaroasa.
   5. Va sabotati fostul partener pentru a va face sa aratati ca un parinte mai bun
   Daca v-ati simtit vreodata tentat sa faceti ceva usor sau nu pentru a face probleme fostului partener, astfel incat sa aratati ca mama sau tata anului, ghiciti cine merita privilegiile sale parintesti revocate? Tu!
   Nu este o competitie. Nimeni nu primeste un premiu pentru cine face cei mai multi bani si cine da cele mai multe cadouri. Facand lucruri care ar putea rani fostul cu singura intentie de a arata ca un parinte mai bun sau pur si simplu pentru a te bucura sa vezi ca partenerul este chinuit, te face sa fii tu problema reala.
   Stiu ca, uneori, fostii parteneri nu sunt draguti - si pentru unii un fost poate fi o persoana absolut toxica si ingrozitoare - dar risipirea energiei pretioase incearcand sa faci lucrurile stresante pentru fostul tau partener sau pentru ca sa pari "Cel mai bun parinte din lume" va sfarsi numai prin distrugerea propriilor copii.
   Ii veti invata cum sa ii distruga pe ceilalti, sa fie sireti, sa injoseasca si sa degradeze stima de sine a altei persoane si alte lucruri teribile. Asta vrei pentru copiii tai? Raspunsul ar fi bine sa fie nu.

   6. Te plangi si barfesti copiilor tai despre fostul sot
   Chiar daca fostul partener merita sa fie improscat cu pietre, nu ar trebui sa va petreceti timpul plangandu-va copiilor cu privire la modul in care fostul va face viata mai rea. Plangandu-va si explicandu-le copiilor: "Mama ta sau tatal tau este motivul pentru care sunt atat de suparat / rupt / etc.", este toxic pentru ei, chiar daca fostul este violent.
   Luati servetelele si plangeti cu prietenii, nu cu copiii. Vrei ca fiul sau fiica ta sa creasca si sa te consoleze pentru totdeauna sau sa fie terapeutul tau? Nu. Sunt copii! Gestionati emotiile pe cont propriu, si nu prin ei.
   Copiii nu trebuie sa stie ca motivul pentru care nu mergeti la Disney in acest an este ca tata nu si-a platit sprijinul pentru copii si pensia alimentara in aceasta luna sau pentru ca mama merge la cumparaturi. Sigur, ei stiu ca finantele sunt greu de obtinut, pastreaza detaliile la minimum.
   7. Comparati copiii cu fostul/fosta cand acestia manifesta un comportament similar
   Iti urasti fostul/fosta, asa ca, uneori, cand oricare dintre copiii tai se comporta ca si el/ea, le reamintesti spunand: "Oh, esti exact ca tatal tau / mama ta!" Copiii stiu ca acest lucru nu este un compliment iubitor, mai degraba, un mic strigat afara spunand: "Esti teribil ca si el/ea".
   Fiul tau ar putea avea tendinta sa-si roada pixul ca si fostul, dar nu trebuie sa-i atragi atentia. Cum te-ai fi simtit daca ti-ar fi spus cineva ca i-ai amintit de o persona pe care nu o place?
   Nimeni nu vrea sa fie comparat cu Hitler sau Castro. Nu face asta.
   Deci, care este concluzia?
   Sunt binecuvantata sa am un fost sot care iubeste sa fie tata. Chiar daca ne certam uneori si ne infuriem unul pe altul, el este o persoana buna si trecem peste.
   Stiu ca multi oameni nu au acest noroc, dar totusi – imbarbatati-va si mergeti inainte. Meritati fericirea si pozitivitatea in viata dvs si supararea pe un fost nu este sanatoasa pentru dvs. sau pentru copiii vostri.
   Amintiti-va ca fiecare va primi ceea ce merita, intr-un final.
   A consemnat: o mamica divortata . 
   desprecopii.com
 •