Bărbaţii sensibili sunt partenerii ideali. L-ai găsit, e de păstrat!


    Poate că nu te aşteptai, dar potrivit celor mai recente studii s-a demonstrat că bărbaţii sunt mai simţitori comparativ cu femeile, dar tind să-şi ascundă trăirile din cauza presiunii sociale.

Psihologii atrag atenţia că sensibilitatea şi tăria merg mână în mână. Dacă întâlneşti un bărbat care se exprimă diferit atunci când vine vorba despre empatie, altruism şi sinceritate, te sfătuim să-i acorzi o şansă.

 

Îşi prezentăm câteva motive puternice şi, credem noi, suficiente pentru a alege un partener sensibil şi cu suflet mare:

 

- E genul tradiţional, adoră copilaşii, dar şi animalele. E cel mai bun unchi din lume!

 

- Îşi ascunde sentimentele, dar asta nu înseamă că nu are

 

Ştim că bărbaţii nu îşi exteriorizează trăirile, emoţiile, sentimentele, în acelaşi fel ca reprezentantele sexului slab. De obicei, masculii se descarcă practicând diferite sporturi, la o bere sau se izolează. Pe când, femeile vorbesc ore în şir despre problemele emoţionale cu care se confruntă. Dacă nu se plânge asta nu înseamnă că nu este afectat!

 

- Îl afectează cuvintele grele

 

Femeile trebuie să aibă grijă atunci când fac diferite critici la adresa partenerilor. Cum am spus şi mai sus, chiar dacă nu arată, nu înseamnă că iubitul tău nu s-a simţit ofensat de cuvintele tale. Mare gijă şi la tonul pe care îl adopţi! Reciproca este valabilă. Respectul dintre parteneri trebuie să primeze.

 

57025aba73235_121.jpg

 

- Un alt indiciu că ai dat peste un bărbat sensibil este acela că şi-a îndreptat atenţia spre profesiile ce implică ajutorarea celorlalţi. Fie că a ales să profeseze în învăţământ sau poate lucrează într-un ONG ori face voluntariat, toate astea îi scot la suprafaţă latura sensibilă şi altruistă.

 

- Are principii puternice şi o scală de valori morale şi personale bine definită

 

Partenerul tău urăşte nedreptatea, pledă pentru drepturi egale şi îşi doreşte ca binele să învingă mereu, atunci ai câştigat marele premiu: un iubit tandru, sensibil şi open minded.

 

57025ac479c4b_122.jpg

 

- Şi nu în ultimul rând, partenerul ideal este atent, ţine cont de dorinţele şi sentimentele tale şi vrea să te facă fericită.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.