8 adevaruri care vor schimba modul in care te vezi astazi


    Ai parcurs un drum lung. Tot ce poți face pentru tine este să îți accepți viața aici și acum. Nu aștepta zile mai bune. Apreciază unde ai ajuns și bucură-te de ce ai obținut până acum. Ai mare încredere în tine însăţi... nu în cea care crezi că ar trebui să fii, ci în cea care eşti.

Alege să îți amintești aceste adevăruri: 

R-yhkeys-ty-paikalla-270715_0.jpg

1. Nu ești ce ți s-a întâmplat până acum. 

Nu ești definită de experiențele tale trecute. Nici de cicatricile tale. Nici despre ce au spus alții despre tine. Tu ești ceea ce alegi să devii în acest moment. Renunță la tot, respiră și începe din nou astăzi. 

2. Ești mai mult decât o inimă frântă. 

Nu ești durerea pe care o simți în aceste momente. Este ușor să simți că ești profund legată de inima ta (chiar ești), însă te rog doar să înțelegi că ești mai mult decât atât - ești o infinitate de lucruri. Ești durere și fericire, supărare și tristețe, lacrimi și zâmbete. Ești un întreg. 

3. Părerile altor oameni despre tine sunt rareori exacte. 

Oamenii au auzit poveștile tale, însă nu pot simți prin ceea ce treci tu astăzi. Nu lăsa pe nimeni să îți dicteze viața. Nu te concentra asupra lucrurilor pe care le spun ei despre tine. Există o libertate imensă atunci când nu mai iei lucrurile personal. 

4. Meriți fix ce crezi că meriți. 

Nu vei găsi niciodată ceea ce ești și ceea ce îți dorești de la viață într-o altă persoană. Din contră, aceste lucruri pot fi găsite doar în tine. Gândește-te la asta. Acceptă cine ești și învață cât de valoros este sufletul tău. Nu mai aștepta ca alte persoane să îți spună cât de importanță ești. Spune-ți tu asta. Și crede în ceea ce spui. 

5. Cel mai bun moment pentru a fi mai bună cu tine este atunci când simți că nu trebuie să fii. 

Gândește-te la ce îți spun, asta poate face o mare diferență pentru starea sufletului tău. Viața nu este despre ceea ce spui altor persoane sau despre ce alte persoane îți spun ține; este despre ceea ce știi să îți șoptești în fiecare zi - cuvintele frumoase au cea mai mare putere.

284473_597480d5d6595597480d5d65d0.jpg 

6. Nu este prea târziu. Nu ești în urmă. 

Ești exact unde trebuie să fii. Fiecare pas pe care îl faci este necesar. Nu te judeca prea mult și nu te gândi la cât de mult durează călătoria ta. Toți avem nevoie de timpul nostru pentru a ne deplasa prin viață. 

7. Ai trecut prin atât de multe. 

Ai parcurs un drum lung. Tot ce poți face pentru tine este să îți accepți viața aici și acum. Nu aștepta zile mai bune. Apreciază unde ai ajuns și bucură-te de ce ai obținut până acum. Gândește-te că încă înveți, fii recunoscătoare pentru lecțiile pe care le-ai primit și lăuda-ți inima pentru rezistența de care a dat dovadă. 

8. Trebuie să te distanțezi puțin pentru a vedea clar situația în care te afli. 

Fă un pas în spate. Oferă-ți spațiul de care ai nevoie. Uneori, cel mai important lucru pe care îl poți face într-o zi este să te odihnești. Respira profund. Reamintește-ți că cel mai puternic semn al creșterii tale este să știi că ești mai puțin stresată de realitățile dure care te-au copleșit.

kudika.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.