4 tipuri de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca


    Gasirea unei femei bune nu este o sarcina usoara mai ales intr-o perioada ca aceasta in care oamenii au devenit mesteri ai cuvintelor, ai manipularii sentimentelor si a exploatarii vulnerabilitatilor. 

Iata o lista a tipurilor de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca:

1463916928_1.jpg
1. Femeia independenta

Femeia independenta are propria viata, stie unde este si, mai ales, unde trebuie sa ajunga. Totusi, acest timp de femeie doreste un barbat in viata ei chiar daca nu are neaparata nevoie de unul. Partea buna cu femeia din categoria Alpha este ca are incredere in fortele proprii si nu se bazeaza pe tine sa-i rezolvi problemele cu care se confrunta.

2. Femeia loiala
Este tipul gata oricand sa mearga si la razboi impreuna cu tine si va face absolut tot ce-i sta in putinta sa depaseasca obstacolele vietii. Nu este genul sa flirteze cu alti barbati, toata atentia ei este pe tine, barbatul din viata ei. Indiferent ca va putea sau nu sa castige un concurs de frumusete, ea te va sprijini de fiecare data cand ai nevoie, te va ajuta sa devii un barbat mai bun si va ramane alaturi de tine indiferent de situatie.

3. Femeia sufletista
Sufletista este o femeie pozitiva, plina de compasiune si delicatete. Este persoana care te pune pe tine pe primul loc in orice situatie. Este cu adevarat fericita cand te vede, iar tu iti doresti sa petreci fiecare clipa libera alaturi de ea. Sufletista este un tip foarte rar de femeie, iar daca o gasesti nu lasa sa-ti scape din maini o asemenea comoara.

4. Femeia rationala

Este femeia rationala, care nu se lasa dominata de emotii, se simte confortabil sa faca lucrurile asa cum crede de cuviinta fara a avea nevoie sa o asiguri ca totul este in regula. Chiar nu-i pasa de cat de multi/putini bani ai – te place pe tine si nu pentru ceea ce poate primi din partea ta. In plus, se accepta pe ea insasi asa cum este, cu partile ei bune, dar si cu defectele pe care le are. Si acelasi lucru simte si pentru tine.

kfetele.ro

 

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.