Сoncurs fotografic #EU4Energy: participați și puteți deveni câștigătorul unui scuter electric!


  Persoanele pasionate de fotografie sunt îndemnate să participe la concursul #EU4Energy din perioada 17-23 iunie, premiul anunțat de organizatori fiind un scuter electric.

Announcement no visuals.jpg

Persoane eligibile

La concurs sunt eligibile persoanele care au împlinit deja vârsta de 18 ani și sunt cetățeni ai țărilor: Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia și Ucraina.

Cum poți participa?

Cum arată viitorul energiei? Energia solară sau energia eoliană, sau poate energia biomasei și hidroenergia vor căpăta un rol mai important? Sau poate viitorul depinde de măsurile luate la capitolul eficiență energetică și al consumului responsabil de energie?

Vă îndemnăm să vă împărtășiți cu propriile fotografii care demonstrează cum are loc procesul de trecere la Energia Viitorului, în localitatea în care trăiți: utilizarea bateriilor solare, a stațiilor de energie eoliană sau cum sunt puse în practică sursele energiei durabile, cum ar fi biomasa și hidroenergia, mașinile electrice și scuterele, casele și aparatele eficiente din punct de vedere energetic. Uitați-vă în jur și comunicați-ne și nouă viziunea pe care o aveți la acest subiect.

Condiții de participare:

 1. Expediați poza direct pe site-ul nostru, printr-un click pe butonul “Upload your photo”;
 2. Publicați fotografia realizată, utilizând hashtag-ul #EU4Energy pe paginile persoane de Facebook, Instragram sau Twitter;
 3. Publicați fotografia cu hashtag-ul #EU4Energy pe paginile personale de Facebook și Instagram și faceți un tag paginii @euneighbourseast.

Concursul va dura până pe 23 iunie, ora 18:00. O singură persoană poate expedia maxim 3 fotgorafii pentru concurs.

Ce premii vor fi oferite?

Câștigătorilor li se va acorda până la 10 premii, în baza votului online și a alegerii juriului. Premiul mare, scuterul electric va fi acordat pentru cea mai populară fotografie.

Acest concurs #EU4Energy este organizat la inițiativa proiectului de comunicare EU4Energy, finanțat de Uniunea Europeană și este desfășurat în cadrul Săptămâni Europene a Energiei Durabile.

Pentru informații suplimentare: http://bit.ly/2XLBrJI

locals.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Indiferent de tipul camerei pe care o aveți, există câteva trucuri datorită cărora ele devin mai frumoase. Așadar, am consultat portalurile și blogurile de specialitate și vă oferă câteva sfaturi.
   1. Fiți atenți cum cade lumina. Ar fi perfect dacă ați avea posibilitatea să faceți fotografii afară, la lumină naturală. Unii specialiști susțin că ar trebui să vă aflați la 45 de grade în raport cu aceasta.
   2. Asigurați-vă că punctele luminoase din fotografie sunt fața, ochii și zâmbetul. 
   3. Simțiți-vă comod. Relaxarea este foarte importantă, deoarece fotografia trebuie să transmită și starea pe care o aveți. Totodată, dacă veți opta pentru o poziție incomodă, nu veți arăta natural.
   4. Știți de regula treimilor? E simplu. Imaginați-vă că trasați 2 linii verticale și 2 orizontale peste imagine. Acestea trebuie să o divizeze în părți egale, iar la una dintre intersecțiile lor este recomandat să fie plasat subiectul fotografiei.
   5. Pentru a avea un portret reușit nu e neapărat să vă uitați direct în obiectiv. Dacă veți îndrepta privirea într-o parte, puteți obține imagini interesante.
   6. Fiți atenți la fundal. Ar fi bine ca în spate să nu apară nici un obiect care „zgârie” ochiul. Totuși, dacă nu e posibil de le evitat, acestea ar putea fi blurate.
   7. Aveți grijă la postură. Țineți spatele drept și nu lăsați capul în jos.
   8. Nu țineți brațele sub un unghi de 90 de grade sau lipite de corp. Asta vă face trupul să pară mai lat decât este de fapt.
   9. Dacă nu sunteți profesionist, nu aveți echipament specializat și nu vă fotografiați atunci când este întuneric, nu folosiți blițul. 
   10. Aveți încrederea atunci când faceți poze, fiți naturali și transmiteți mesaje, dar și emoții prin fiecare fotografie.
   zugo.md
  • julia122997
   De julia122997
   Așa cum spune legea lui Murphy, „dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost”. Și așa cum se întâmplă de obicei, cu cât ai așteptări mai mari și visezi la perfecțiune, cu atât este mai mare riscul să fii dezamăgit.

   Orice se poate întâmpla la o nuntă: să te împiedici în rochia de mireasă și să cazi în drum spre altar, să cadă tortul de pe masă, să nu ajungă fotograful sau să ai de-a face cu invitați exagerat de veseli, care nu se mai opresc din băut.Dacă astfel de întâmplări sunt un adevărat coșmar pentru miri în ziua nunții, devin principalul subiect de discuții amuzante după marele eveniment.

   Fotografiile, surprinse la momentul potrivit, sunt dovada clară a faptului că nunțile pot fi surprinzătoare și incredibil de amuzante. Descoperă câteva exemple care te vor face să râzi în hohote.
   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Herbee e o arătare fericită și se vede asta în toate imaginile pe care stăpâna și prietena sa, Talitha Girnus, le postează pe Instagram, spre deliciul a milioane de oameni. Ariciul trăiește în Germania, dar până acum a călătorit în mai multe țări și este pe cale să devină unul dintre cei mai cunoscuți "petfluenceri" de pe Instagram.

   Simpaticul animăluț are acum peste 1,5 milioane de admiratori pe rețeaua de socializare, grație posturilor amuzante în care este fotografiat de Talitha Girnus, din Wiesbaden.

   Talitha a mai avut un arici, pe care l-a numit Mr. Pokee, și care a murit anul acesta. De atunci, Herbee a rămas "titularul" contului de Instagram, iar fotografiile în care zâmbește fac senzație în toată lumea.El s-a plimbat până acum la Paris, pe vârful montan Tre Cime di Lavaredo din Italia, în Altaussee (Austria) și Geierlay (Germania).

   "Oameni uimitori din toată lumea sunt inspirați să ne urmărească aventurile, în special pentru că le place mesajul nostru: dincolo de toate chestiile serioase care se întâmplă în lume în fiecare zi, Pokee și acum Herbee sunt aici ca să le dea un motiv pentru a zâmbi și a rămâne optimiști", a scris Thalitha pe site-ul ei. 

   "Și dacă oamenii se întorc pe pagina noastră, vrem să le reamintim că nu trebuie să-și piardă încrederea, pentru că lumea e plină de magie și, în fond, nu-i un loc atât de rău", a mai scris ea.

   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Deoarece prea mulți oameni privesc persoanele cu Sindromul Down, prin prisma stereotipurilor, cu o oarecare discriminare, organizația „Sunshine” și-a propus să spargă barierele create de societate și să demonstreze că cei care au fost diagnosticați cu acest sindrom, deși diferiți, sunt la fel ca noi. Ei zâmbesc, se bucură de viață și la fel ca fiecare dintre noi își doresc să simtă iubirea celor din jur.
   30 de personalități de la noi, într-un proiect fotografic, alături de Copiii Soarelui.
   Abia așteptăm să vedem fotografiile, iar până atunci vă invităm să urmăriți filmulețul de mai jos care, cu siguranță, vă va lumina ziua și va aduce zâmbetul pe față:
    
   ea.md
  • julia122997
   De julia122997
   Vă prezentăm imaginile câștigătoare la categoria „Portret” (Portrait).
   Locul 1. Osh Estey (Freelancer) – „Sacrificiu”

   Elima este o fată în vârstă de 10 ani din Nigeria. Ea face parte dintr-un trib. Ca să faci parte din această comunitate, fiecare membru, chiar și copiii, este nevoit să treacă niște ritualuri. Să-și jupească pielea, iar pe rană să se frece cu un cărbune. Acest lucru le dă oamenilor o oarecare apartenență socială, cu alte cuvinte ei trebuie să se asocieze cu un trib anume, astfel el/ea este mai ușor de identificat în cazurile când oamenii se pierd. Mai mult, și tăietura de pe obraz, și cerceii în formă de pește la fel reprezintă o caracteristică distinctă a membrilor tribului.
   Locul 2.  Fulvio Bugani (Freelancer) – „Thiago”

   Thiago are 14 ani și este unul dintre cei cinci feciori ai fermierului Santiago. Băiatul se trezește la 4.30 dimineața pentru a avea grijă de vaci și cai înainte de a merge la școală la ora 8. Lajas, Columbia.
   Locul 3. Maddie Mogarvey (Freelanceră) – „Puterea fetelor”

   Cinci dansatoare pozează după parada din 4 iulie 2018 în Columbus, Ohio.
   Premii de excelență
   Paula Bronstein (Freelanceră) – Războiul din Ucraina: „Viața într-un conflict înghețat”

   Satul Opitne din estul Ucrainei. Maria Gropinici are 76 de ani și trăiește singură. Are grijă de pui care i-au fost dăruiți de misiunea umanitară a Crucii Roșii. Acum ea îi îngrijește și discută cu ei în fiecare zi.
   Dougal Brownlie (Colorado Springs Gazette)

   Joshua Salmoiraghi are patru ani și pozează pentru un portret la el acasă la începutul lunii august 2018. El a fost rediagnosticat cu tumoarea Wilms, cel mai frecvent tip de cancer la copii.
   diez.md
 •