Ziua Internațională a Familiei


  • 1608
  • Nicăieri nu este mai bine ca acasă, iar acasă este acolo unde sunt oamenii dragi. Familia este cea care mereu va fi alături de tine, orice s-ar întâmpla. În familie te simți cu adevărat bine, pentru că ești liber să fii tu.

De Ziua Internațională a Familiei îți dorim să ai alături oameni care să te susțină în orice situație și să-ți aducă liniștea sufletească. Fie ca persoanele dragi ție să fie fericite, pentru că astfel vei fi împlinit și tu. Păstrează copilul din tine și iubește sincer tot ce ai mai scump. Dăruiește dragoste celor apropiați și cu siguranță o vei primi înapoi înzecit. Spune-le părinților „te iubesc” cât mai des, vei înțelege de ce atunci când copiii tăi o vor face. Prețuiește fiecare clipă petrecută alături de familie, pentru că doar aici mai presus de toate sunt dragostea, respectul și moralitatea.

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată pe 20 septembrie 1993 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, iar începând cu anul 1995, Ziua Familiei, marcată pe 15 mai, este sărbătorită în multe țări de pe planetă cu scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei în societate. În Moldova, această sărbătoare este marcată din 15 mai 2010.

Fiți fericiți alături de cei dragi!

1000x500-family-day.png


Поделись новостью с друзьями!